• Mitropolita Petra 8
    Beograd, Palilula
  • 09:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 38 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Enso Beograd - smešten neposredno do Novog Bitef Art Cafea i ustanove kulture Palilula, u jednoj od najprometnijih gradskih zona, predstavlja idealno mesto za najrazličitija okupljanja - od poslovnih, preko porodičnih do prijateljskih. 

Otkrijte fuziju ukusa u jedinstvenom ambijentu, i posetite restoran Enso.

Enso restoran rezervacije - online brzo i jednostavno 

Restoran Enso poseduje kapacitet od 38 mesta, što je idealno za manja, prisnija slavlja, ili večeru za dvoje. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Enso.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Enso Beograd -  harmonija ukusa u srpskoj prestonici

Restoran Enso ima neobično ime, koje predstavlja omaž budističkoj tradiciji, a sam pojam označava jednim slobodnim potezom nacrtan krug, kojim se simbolizuje trenutak nesputanosti uma. 

Ovaj krug označava harmoniju, snagu, minimalizam u izrazu što se dosledno sprovodi kroz poigravanje ukusima nacionalne i raznih svetskih kuhinja, kao i kombinacijom kuhinja Istoka i Zapada.

Kakav enterijer krasi ovaj restoran?

Enso restoran u Beogradu krasi enterijer koji se može okarakterisati kao svedena elegancija. Za dizajn je bio zadužen arhitekta Andrej Zili, pa se kroz gotovo ceo enterijer prožima drvo, a sam lokal podseća na najmodernije restorane Istoka.

Detaljno osmišljen enterijer značajno doprinosi kompletnom užitku koji ćete doživeti u ovom jedinstvenom restoranu. 

Restoran Enso Belgrade - internacionalna kuhinja na meniju

Filozofija restorana Enso počiva na kreativnosti i harmoniji ukusa i vizuelnog doživljaja hrane,  i posvećnosti detaljima. Enso kreira jednako uzbudljiv doživljaj za sva čula pripremajući jela koja su vizuelno lepa, i izuzetno ukusna.

Sa menija bismo izdvojili hobotnicu, juneći biftek i specijalno spremanu jagnjetinu, a na vama je da dođete i otkrijete sve čarilije sa menija ovog restorana.

Restoran Enso prvi u gradu ima jelovnike u formi tableta, gde uz opis svakog jela imate i fotografiju, kao i preporuku za uparivanje sa vinima, te na samom uređaju birate hranu i piće i možete da poručite.

Adresa i radno vreme restorana 

Enso restoran  nalazi se na adresi Mitropolita Petra 8 i ima  neobično radno vreme, od 13h do 01h. Ono što najviše izdvaja restoran Enso u odnosu na slična mesta je kuhinja koja radi od 13h do 23:h, a vikendom do 23:30h.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Enso Beograd
Average rating:  
 1 reviews
 by Katarina

Jako ukusna hrana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Enso Beograd