• Španskih boraca 3
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 02:00h
  • Pop / House
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Flert na Novom Beogradu, je urban kutak koji se nalazi odmah prekoputa zgrade SIV-a. Ovaj prijatan restoran biće odličan izbor za sve one koji žele da uživaju u mirnoj dnevnoj atmosferi, pažljivo pripremljenim jelima, ali i na kafi i dezertu sa prijateljima. Pogodan je za neformalna, ali i formalna okupljanja, kao što je poslovni ručak. 

Restoran Flert nudi mogućnost organizovanja proslava, za čiju će se realizaciju postarati uigran tim ovog ugostiteljskog objekta. Vikendom vas ovde čeka nešto življa atmosfera, a kako biste se i sami uverili u sjajan ambijent koji vas ovde čeka, posetite restoran Flert. 

Restoran Flert  Novi Beograd - rezervacije brzo i lako 

Restoran Flert raspolaže sa 300 mesta te je pogodan za veća okupljanja sa porodicom i prijateljima. Kako biste obezbedili svoje mesto i uživali u dobrom provodu u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Flert.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Flert restoran - koketirajte sa hedonizmom 

Flert restoran je urban lokal koji kombinacijom gastronomskih užitaka, pažljivo uređenog enterijera i opuštene atmosfere obezbeđuje svim gostima prijatan boravak u kome će uživati uz odabrano društvo. 

Ovaj restoran predstavlja odlično mesto za dnevne posete, bilo da je u pitanju poslovni ručak, ili porodično okupljanje, a može biti i odličan izbor i za kafu, ili opušeno piće sa prijateljima. 

Vikendom ovde možete uživati uz nešto življu atmosferu i muziku, pa restoran Flert može da bude adresa na koju ćete se uputiti u želji da se dobro provedete, uz kvalitetnu hranu i pažljivo odabranu selekciju alkoholnih, ali i bezalkoholnih pića. 

Restoran Flert - adresa i radno vreme 

Resotran Flert nalazi se na adresi Španskih boraca 3 na Novom Beogradu, što je sjajna gradska lokacija, pogodna za dolazak iz različitih krajeva u prestonici. Važna informacija za goste koji planiraju da dođu svojim vozilom je da automobil mogu ostaviti na gradskom parkingu koji se nalazi ispred restorana. 

Radno vreme restorana je od 08:00h do 02:00h, a duže radno radno vreme se odnosi na vikend, kada se svi gosti malo više opuste i fokusiraju na dobar provod. 

Posetite Flert Restoran i otkrijte još jedan hedonistički kutak na listi beogradskih restorana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Flert Beograd
Average rating:  
 1 reviews
 by Danica

hedonisticki kutak 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Flert Beograd