• Dimitrija Tucovića 42
    Beograd, Zvezdara
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Forty - Two nalazi se na Zvezdari, u ulici Dimitrija Tucovića 42. Zahvaljujući zanimljivom nazivu ovog sjajnog restorana možete zapamtiti broj ulice u kojoj je smešten. Restoran Forty - Two je odlučio da u centru grada ponudi sve ono što prija ljudima i današnjem brzom ritmu života. Tako u ovom restoranu možete uživati u svakodnevnim specijalitetima italijanske kuhinje, a istovremeno i u vrhunskim poslasticama i raznoraznim koktelima.

Restoran Forty - Two je drugo ime za dobar zalogaj. Preporučujemo vam da probate njihov slatki specijalitet 42 palačinke koje su najbolje u gradu.  Svoja jutra započnite svežinom u centru Beograda i uz slatki gutljaj Java kafe u restoranu Forty - Two, napunite se dobrom energijom za početak teškog dana koji sledi. Restoran Forty - Two radi svakog dana tokom cele nedelje od 8h do ponoći, a vikendom je radno vreme produženo za jedan sat.

Pre izlaska u grad i noćni provod, restoran Forty - Two je idealna prilika da okusite sjajnu hranu i piće kojim ćete započeti svoj ludi noćni provod u klubovima ili kafanama. Pored odlične italijanske hane, za koju je zadužen glavni šef kuhinje Petar Trckov, koji je radio na kruzeru i mnogim poznatim restoranim u gradu, restoran Forty - Two nudi i veliki izbor pića, koktela, najtraženije Paulauner pivo i mnoga druga osveženja. Svakog petka, počevši od 20 časova je veče gitara, nastupaju Ivana i Bogdan.

Restoran Forty - Two puno pažnje poklanja dobroj atmosferi, i upravo zbog toga je tu pažljivo birana pop muzika koja će učiniti da svaki momenat proveden u ovom restoranu bude zaista nezaboravan.

Restoran Forty - Two je prijatnog, ušuškanog, a opet savremenog dizajna, sa niskim i visokim sedenjima, i u zavisnosti od vaših želja, ovaj restoran nudi sve što vam je potrebno kako biste uživali.

Restoran Forty - Two sa posebnim zadovoljstvom očekuje sve nove i stare prijatelje kuće, koji će svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpuniti atmosferu ovog mesta i učiniti da Forty - Two mnogima postane odabrano mesto za uživanje.

Ne propustite da otkrijete izuzetnu ponudu koju je restoran Forty - Two pripremio za sva vaša čula. Kapacitet retsorana je oko 60 ljudi, a vi ne propustite da ga posetite i budete jedan od njih. Posetite sjajnu Forty - Two oazu i doživite nezaboravne momente u restoranu Forty - Two. Čekamo vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Forty Two
Average rating:  
 1 reviews
 by Milica

Prelep restoran i super je hrana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Forty Two