• Bul. Oslobođenja 18a
    Beograd, Voždovac
  • 10:00h - 00:00h
  • Pop / Jazz / Evergreen
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Franš nalazi se na Bulevaru Oslobođenja 18a i predstavlja idealno mesto kako za dnevni, tako i za vaš večernji provod.

Restoran Franš nudi neverovatne gurmanske specijalitete u kojima ćete uvek rado uživati, kao i bogatu ponudu pića koja će inspirisati sva vaša čula. Restoran Franš može se pohvaliti i osobljem koje govori, pored srpskog, i engleski i italijanski jezik, stoga je ovo mesto savršeno ukoliko planirate poslovni sastanak sa internacionalnim partnerima, ali takođe predstavlja i najbolji izbor kada su privatne proslave ili okupljanja u pitanju.

Ono što je interesantno napomenuti jeste da restoran Franš svih ovih godina predstavlja jedno od retkih mesta u Beogradu na koje su devojke uvek mogle da izađu same, a da se uvek osećaju lagodno. Ono što restoran Franš odlikuje jeste topla atmosfera, osećaj permanentnog slavlja života, odlična hrana, osećaj da ste uvek dobrodošli, mirisi elegancije i finih parfema, opuštenost medju svojima - ono mesto sa kojim ništa u Beogradu, svih ovih godina, ne može da se uporedi. Restoran Franš je mesto na koje se vraćaju i oni koji su otišli daleko, to su i legendarni konobari. To je onaj osećaj da ste uvek dobrodošli i da će za vas uvek biti stola. U restoranu Franš nesumnjivo se uvek možete fantastično provesti u društvu svojih najdražih, jer pruža zaista jedinstven provod kakav se retko može sresti.

Ne propustite uživanje u savršenim neponovljivim ukusima. Ponuda je fantastična - to je četrdeset i pet vrsta salata i mala gurmanska pljeskavica, to su jelovnici za dame i jelovnici za gospodu, to su pohovane paprike punjene sirom, to su domaće njoke i najbolja vina, to su vruće lepinje iz sopstvene pekare i kolači iz domaće poslastičarnice.

Restoran Franš, to je simbolički korzo Beograda, prvorazredno mesto društvenog života, to je mesto na kome se pokazuje nova garderoba, nova ljubav, sklapaju poslovi i slave rodjendani.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Franš