• Bul. Oslobođenja 18a
    Beograd, Voždovac
  • 10:00h - 00:00h
  • Pop / Jazz / Evergreen
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Franš nalazi se na Bulevaru Oslobođenja 18a i predstavlja idealno mesto kako za dnevni, tako i za vaš večernji provod. Franš restoran nudi neverovatne gurmanske specijalitete u kojima ćete uvek rado uživati, kao i bogatu ponudu pića koja će inspirisati sva vaša čula. 

Restoran Franš može se pohvaliti i osobljem koje govori, pored srpskog, i engleski i italijanski jezik, stoga je ovo mesto savršeno ukoliko planirate poslovni sastanak sa internacionalnim partnerima, ali takođe predstavlja i najbolji izbor kada su privatne proslave ili okupljanja u pitanju.

Franš rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Franš je 150 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Franš restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. 

Restoran Franš jelovnik - kakva hrana se služi u popularnom restoranu

Kuhinja restorana Franš se zasniva na svežim namirnicama vrhunskog kvaliteta, koje se biraju sa posebnom pažnjom. Sva jela se u ovom restoranu pripremaju u trenutku porudžbine, a zabranjena je bilo kakva upotreba konzervansa, prerađivanih namirnica, hemikalija ili aditiva. Namirnice koje se termički ne obrađuju, svakog dana se analiziraju u sopstvenoj laboratoriji ovog prestižnog restorana. 

Morska ponuda restorana Franš stiže sveža sa Jadranskog, Egejskog i Severnog mora. Kada je u pitanju Franš restoran meni je prepoznatljiv i po jelima sa roštilja, specifične arome i ukusa. Meso se priprema u posebnim komorama u restoranu, a zatim se peče na ćumuru, što mu daje poseban šmek.

Ne propustite uživanje u savršenim neponovljivim ukusima. Kada je u pitanju Franš jelovnik ponuda je fantastična - to je četrdeset i pet vrsta salata i mala gurmanska pljeskavica, to su jelovnici za dame i jelovnici za gospodu, to su pohovane paprike punjene sirom, to su domaće njoke i najbolja vina, to su vruće lepinje iz sopstvene pekare i kolači iz domaće poslastičarnice.

Opis restorana Franš koji će vas očarati

Ono što je interesantno napomenuti jeste da restoran Franš svih ovih godina predstavlja jedan od retkih restorana u Beogradu i mesta uopšte na koje su devojke uvek mogle da izađu same, a da se uvek osećaju lagodno. 

Ono što restoran Franš odlikuje jeste topla atmosfera, osećaj permanentnog slavlja života, odlična hrana, osećaj da ste uvek dobrodošli, mirisi elegancije i finih parfema, opuštenost medju svojima - ono mesto sa kojim ništa u Beogradu, svih ovih godina, ne može da se uporedi. 

Restoran Franš Beograd je mesto na koje se vraćaju i oni koji su otišli daleko, to su i legendarni konobari. To je onaj osećaj da ste uvek dobrodošli i da će za vas uvek biti stola. U restoranu Franš nesumnjivo se uvek možete fantastično provesti u društvu svojih najdražih, jer pruža zaista jedinstven provod kakav se retko može sresti.

Franš restoran Beograd - luksuzni enterijer od kog zastaje dah

Enterijer ovog restorana predstavlja savršen spoj rustične lepote i modernog uređenja prostora. Na prvi pogled jasno je da se vodilo računa o svakom detalju, a posebno kada je reč o uklopljenim bojama i oblicima. Zidove restorana krase slike mnogih umetnika, a dobro i raskošno osvetljenje značajno doprinosi glamuru i eleganciji koju ovaj restoran neguje već dugi niz godina. 

Franš Beograd - lokacija na kojoj se nalazi ovaj restoran

Franš je smešten na idealnoj lokaciji u Beogradu, na Autokmandi u ulici Bulevar Oslobođenja 18a. Do njega možete veoma lako stići iz bilo kog dela grada da dolazite, a ono što posebno očarava jeste predeo u kom je smešten. Naime, okruženje Franša je prepuno zelenila i predstavlja pravu oazu mira od gradske vreve, buke i betona. 

Franš restoran - parking za sve posetioce

Kao što i priliči jednom ekskluzivnom restoranu kakav je Franš, obezbeđen je privatni parking za sve drage goste koji požele da svrate i uživaju u prigodnom ambijentu i vrhunskoj kuhinji. 

Na dobro obezbeđenom parkingu restorana možete bez brige ostaviti svoj automobil, a ljubazno osoblje će vam pomoći da se uparkirate, pridržati vam vrata dok izlazite iz vozila, a onda vas otpratiti do ulaza u restoran.

Restoran Franš radno vreme 

Franš je restoran koji je otvoren svakoga dana u periodu od 10:00h do 00:00h. U ovom eminentnom restoranu možete uživati svakoga dana, a ugođaj koji će vam pružiti omogućiće da se osećate kao u najelitnijim svetskim restoranima.

Restoran Franš, to je simbolički korzo Beograda, prvorazredno mesto društvenog života, to je mesto na kome se pokazuje nova garderoba, nova ljubav, sklapaju poslovi i slave rodjendani. Rezervišite svoj mesto i iskusite sve čari jednog od najlepših beogradskih restorana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Franš
Average rating:  
 1 reviews
 by Kristina

Prezadovoljna 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Franš