• Grobljanska bb
    Beograd, Zemun
  • 10:00h - 01:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Gardoš nalazi se u srcu Zemuna, na mestu gde su se spojile  dve prekrasne reke, Dunav i Sava. Odvojen od Beograda arhitektonski i po atmosferi, Zemun vam od sada nudi neponovljivo iskustvo. Gardoš restoran predstavlja spoj tradicije, umetničkog dizajna,prirode i modernog. Protkan azurnim bojama, sa visokim prozorima, restoran Gardoš ostavlja utisak jedinstvenog restorana na otvorenom.

Restoran Gardoš rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Gardoš je 250 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Gardoš restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Opis restorana Gardoš i jelovnik koji vas očekuje

Restoran Gardoš jedan je od najnovijih restorana u Beogradu, opremeljen u skladu sa najmodernijim svetskim trendovima i svojom prijatnom atmosferom ostavlja utisak kao da ste u svom domu. Ovde možete uživati u raznovrsnoj hrani, ali i u nastupima poznatih izvođača.

U prijatnom ambijentu i domaćinskoj atmosferi omogućili smo vam da isprobate sve gastronomske ukuse. Pripremili smo Vam nekoliko različitih menija sa različitim vrstama kako tradicionalnih, tako i internacionalnih jela, ali i velikim izborom pića i mnogim drugim iznenađenjima.

Gardoš Zemun - lokacija na kojoj se nalazi popularni restoran

Gardos restoran je jedinstveni prostor koji se nalazu u samom srcu Zemuna, pored Milenijumske kule, na adresi Grobljanska bb.  Pruža fenomenalni pogled na reku, a kada je u pitanju Zemun Gardoš je idealan prostor u ovom delu grada za poslovni ručak, ali i opuštenu večeru sa prijateljima.

Parking kod Gardoš restorana

Važna informacija za sve one koji planiraju da posete Gardoš restoran sopstvenim automobilom jeste da Gardoš ima obezbeđen parking za sve svoje drage gosti, koji je posetiocima na raspolaganju tokom čitavog dana i noći.

Radno vreme restorana Gardoš

Gardoš restoran je otvoren svakog dana u periodu od 10:00h do 01:00h posle ponoći. Sasvim dovoljno vremena da tokom čitavog dana i večeri uživate u čarima ovog mesta.

Ne morate više tragati za mestom koje ćete posetiti pre izlaska u noćni klub – Restoran Gardoš Zemun je pravo mesto za početak Vašeg noćnog izlaska!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Gardoš
Average rating:  
 1 reviews
 by Luka

Prelepo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Gardoš