• Vase Pelagića 31
    Beograd, Savski venac, Senjak
  • 08:00h - 00:00h
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Grafičar sa starim šarmom ali u modernom, redizajniranom ambijentu dočekuje goste u ulici Vase Pelagića 31 na Senjaku. Luksuzno ali prijatno uređenje i opuštena atmosfera, najkvalitetnija i najukusnija jela, gostoprimstvo i usluga uvek na najvišem nivou.

Restoran Grafičar rezervacije - online brzo i lako

Restoran Grafičar poseduje kapacitet od 100 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Grafičar restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Grafičar jelovnik - hrana koja se služi u ovom restoranu

Vrhunski internacionalni specijaliteti od mesa, paste, rižota i jela od ribe nalaze se u ponudi zajedno sa sočnim pečenjem, ćevapčićima, pljeskavicama, kotletima i ostalim delicijama sa roštilja zbog kojih su gosti decenijama dolazili iz svih delova grada. 

Veliki izbor kolača čini ovu ponudu potpunom. Gosti se mogu zasladiti tufahijama, tulumbama, suvom pitom, kolačom od sira (cheezecake) ili čokoladnim sufleom od belgijske čokolade, kao i nezaboravnom orasnicom.

Ukusne zalogaje možete zaliti najkvalitetnijim domaćim i stranim vinima. Ljubitelji vina mogu da uzivaju u degustaciji 130 etiketa kako iz Srbije tako iz celog sveta.

Opis restorana Grafičar koji će vas oduševiti

Grafičar restoran može da se pohvali izuzetno prijatnim ambijentom i sjajno uređenim enterijerom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Restoran Grafičar i dalje raspolaže sa jednom od najlepših restoranskih bašti, tako da gosti koji vole opuštanje u prijatnoj hladovini mogu računati i na taj detalj.

Restoran Grafičar Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Grafičar restoran smešten je na Senjaku, u elitnom delu grada, a adresa na kojoj se nalazi je  Vase Pelagića 31. Ovo popularno mesto nalazi se u prometnom delu gradu, pa svi oni koji požele da svrate lako mogu pronaći poznati restoran.

Parking kod Grafičar restorana

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Grafičar u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala. 

Restoran Grafičar radno vreme

Grafičar restoran je otvoren svakog dana. Radno vreme je od 08:00h do 00:00h. U ovom restoranu tokom čitavog dana možete uživati u sjajnom ambijentu, vrhunskoj hrani i atmosferi zbog kojih ćete bez dileme poželeti da se što pre ponovo vratite. 

Dođite i uverite se zbog čega restoran Grafičar na Senjaku već decenijama spada među podrazumevane kada se kaže najbolji beogradski restorani

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Grafičar
Average rating:  
 1 reviews
 by Aleks

Uvek je za svaku preporuku 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Grafičar