• Vase Pelagića 31
    Beograd, Savski venac, Senjak
  • 08:00h - 00:00h
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Grafičar sa starim šarmom ali u modernom, redizajniranom ambijentu dočekuje goste u ulici Vase Pelagića 31 na Senjaku. Luksuzno ali prijatno uređenje i opuštena atmosfera, najkvalitetnija i najukusnija jela, gostoprimstvo i usluga uvek na najvišem nivou.

Vrhunski internacionalni specijaliteti od mesa, paste, rižota i jela od ribe nalaze se u ponudi zajedno sa sočnim pečenjem, ćevapčićima, pljeskavicama, kotletima i ostalim delicijama sa roštilja zbog kojih su gosti decenijama dolazili iz svih delova grada. Veliki izbor kolača čini ovu ponudu potpunom. Gosti se mogu zasladiti tufahijama, tulumbama, suvom pitom, kolačom od sira (cheezecake) ili čokoladnim sufleom od belgijske čokolade, kao i nezaboravnom orasnicom.

Ukusne zalogaje možete zaliti najkvalitetnijim domaćim i stranim vinima. Ljubitelji vina mogu da uzivaju u degustaciji 130 etiketa kako iz Srbije tako iz celog sveta.

Restoran Grafičar i dalje raspolaže sa jednom od najlepših restoranskih bašti, tako da gosti koji vole opuštanje u prijatnoj hladovini mogu računati i na taj detalj.

Rezervacije su obavezne, pogotovo vikendom. Očekujemo vas!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Grafičar