• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 02:00h
  • Lounge
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Hush Hush restoran je novootvoreni moderni lounge bar restoran u srcu Beograda, smešten je u Beton Hali, sa prelepim pogledom na Ušće reka Save i Dunava. Mesto na kojem nastaje kreativna fuzija balkanske i internacionalne kuhinje, neočekivana raznovrsna jela naglašena izuzetnim sastojcima i različitim kulinarskim iskustvima stvarajući jedinstvenu i spektakularnu kreaciju namenjenu uživanju za sva čula.

komad mesa sa krompirima u činiji

hamburger sa krompirima sa strane, u plavom tanjiru

Restoran Hush Hush rezervacije - online brzo i lako

Restoran Hush Hush poseduje kapacitet od 400 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Hush Hush restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Hush Hush jelovnik - hrana koja se služi u popularnom restoranu

Restoran Hush Hush nudi jedan sasvim novi i nesvakidašnji doživljaj kao što su  privlačan ambijent i jedinstvena jela koja priprema kuvar Radomir Raša Vlačić. Maestro Raša od pažljivo biranih namirnica svakog dana pravi nova gastronomska jela. 

Piletina sa guščjom džigericom i tartufom

mese isečeno na komade, na tanjiru za posluženje

Od mesa bismo mogli da izdvojimo Hush Hush piletinu sa guščijom džigericom i tartufatom od koje ćete prste da poližete, a tek kada maestro Raša spremi pljeskavicu po svom specijalnom receptu, mislili smo i na ljubitelje mora losos, gambori i tuna koji očaraju nepca i najzahtevnijih hedonista. 

pečeni losos sa čeri paradajzom na tanjiru za posluženje

Kineski specijalitet sa morskim plodovima

specijalitet sa paštetom, isečen na tri komada

suši jelo u susamu, ma dasci za posluživanje

Ne brinite, nismo zaboravili ni najslađi deo jelovnika gde možete da se zasladite ledenim kohom, toplim kolačem ili nekim drugim od mnogobrojnih slatkiša.

Opis Hush Hush restorana koji morate voleti 

Pored fenomenalne hrane u ekskluzivnom i opuštajućem ambijentu restoran je poznat i po sjajnim live nastupima koji dodatno obogaćuju atmosferu. Mnogi poznati i uspešni ljudi upravo biraju Hush Hush restoran kao njihovo omiljeno mesto za slavlje. Ako do sad niste imali priliku da obiđete ovo sjajno mesto, idealna je prilika da svoj naredni izlazak obogatite za jedno novo iskustvo kakvo restoran Hush Hush pruža.

Restoran Hush Hush Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Restoran Hush Hush se nalazi na jednoj od najpopularnijih lokacija u Beogradu, u okviru Beton hale na adresi Karađorđeva 2-4. Restorani u Beton Hali su najčešći izbor turista, ali i stanovnika Beograda koji vikendom najradije piju kafu pokraj reke. 

Parking kod popularnog Hush Hush restorana

Beton Hala, u kojoj je smešten ovaj popularni restoran, ima svoj veliki parking, pa svi oni koji odluče da posete Hush Hush Beograd sopstvenim automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša.

Hush Hush radno vreme 

Radno vreme restorana je od utorka do nedelje, u periodu od 09:00h do 02:00h. U večernjim satima restoran Hush Hush se izdvaja i po sjajnoj atmosferi koju prati živa svirka. Doživite jedno sasvim novo iskustvo svim čulima.

Rezervacije su neophodne jer su mesta u ovom restoranu veoma tražena. Zato dođite što pre i uverite se u posebnost ovog mesta, koje Beograd noću s razlogom svrstava među najbolje beogradske restorane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Hush Hush
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivona

Nedelja + lagana vecera uz vino = savrsenstvo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Hush Hush