• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 02:00h
  • Lounge
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Hush Hush novootvoreni moderni lounge bar restoran u srcu Beograda, smešten je u Beton Hali, sa prelepim pogledom na Ušće reka Save i Dunava. Mesto na kojem nastaje kreativna fuzija balkanske i internacionalne kuhinje, neočekivana raznovrsna jela naglašena izuzetnim sastojcima i različitim kulinarskim iskustvima stvarajući jedinstvenu i spektakularnu kreaciju namenjenu uživanju za sva čula.

Restoran Hush Hush nudi jedan sasvim novi i nesvakidašnji doživljaj kao što su  privlačan ambijent i jedinstvena jela koja priprema kuvar Radomir Raša Vlačić. Maestro Raša od pažljivo biranih namirnica svakog dana pravi nova gastronomska jela. Od mesa bismo mogli da izdvojimo Hush Hush piletinu sa guščijom džigericom i tartufatom od koje ćete prste da poližete, a tek kada maestro Raša spremi pljeskavicu po svom specijalnom receptu, mislili smo i na ljubitelje mora losos, gambori i tuna koji očaraju nepca i najzahtevnijih hedonista. Ne brinite, nismo zaboravili ni najslađi deo jelovnika gde možete da se zasladite ledenim kohom, toplim kolačem ili nekim drugim od mnogobrojnih slatkiša.

Pored fenomenalne hrane u ekskluzivnom i opuštajućem ambijentu restoran je poznat i po sjajnim LIVE nastupima koji dodatno obogaćuju atmosferu. Mnogi poznati i uspešni ljudi upravo biraju Hush Hush kao njihovo omiljeno mesto za slavlje. Ako do sad niste imali priliku da obiđete ovo sjajno mesto, idealna je prilika da svoj naredni izlazak obogatite za jedno novo iskustvo kakvo restoran Hush Hush pruža.

Radno vreme restorana je od utorka do nedelje, a u večernjim satima restoran Hush Hush se izdvaja i po sjajnoj atmosferi koju prati živa svirka. Doživite jedno sasvim novo iskustvo svim čulima.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Hush Hush