• Bul. kneza Aleksandra Karađorđevića 6
    Beograd, Dedinje, Savski venac
  • 09:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 240 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Hyde Park restoran je novootvoreni restoran koji se nalazi u srcu Dedinja. Tačnije u ulici Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića broj 6, ili Botićevoj broj 1, u zavisnosti sa koje strane ga posmatrate i sa koje strane mu prilazite, obzirom da se nalazi na uglu dve ulice, odnosno da izlazi na dve ulice. Ovaj prestonički restoran je za jako kratko vreme stekao veliku popularnost. Što ne treba ni da čudi obzirom da se nalazi na prelepom mestu, i da je u njegovo sređivanje uloženo mnogo i truda i para. Restoran Hyde Park je smešten u neposrednoj blizini parka, a sa svih strana je okružen zelenilom. U pitanju je zaseban objekat, koji poseduje i svoj prostran plac sa puno rastinja koji je pretvoren u veliku baštu. Zahvaljujući izobilju zelenila ovaj restoran upravo je i dobio naziv po čuvenom engleskom parku koji je poznat na celom svetu - Hyde Park.

Hyde Park restoran

Hyde Park restoran rezervacije

Zbog pomenute velike popularnosti koju uživa ovaj restoran Hyda Park je mesto na koje nije preporučljivo da idete bez rezervacije, kako na ulazu ne biste doživeli neprijatnost da nema slobdnih mesta. Zato obavezno prethodno za sebe napravite sigurnu rezervaciju, a zahvaljujući našem portalu to možete učini čak i na više načina. Pozivanjem jednog od dva dobro poznata broja telefona našeg korisničkog call centra, +381 63 33 33 44 ili +381 63 34 34 33. Zatim online. Međutim, za restoran Hyde Park Beograd Noću je omogućio rezervisanje i putem aplikacije koja postoji i u iOS i u Android verziji. Zahvaljujući svemu tome rezervisanje mesta za Hyde Park restoran je brzo i lako, bez obzira za koji se od navedenih načina rezervisanja odlučite.

Hyde Park Beograd - Opis restorana koji pleni

Restoran Hyde Park ili kako ga već mnogi baš na srpskom jeziku oslovljavaju i pišu kako se i izgovara, a to je Hajd Park restoran, će već prilikom prve posete svakog očarati. Reč je o staroj, arhitektonski zanimljivoj, sagrađenoj kući koja je pretvorena u restoran. Zahvaljujući tome, kao i stolicama oblikovanim od drveta i od gvožđa, umetnički izrađenim pločicama, sa mnogo detaljnih predmeta, velikim polukruznim staklenim površinama, sve nekako u engleskom i francuskom stilu, na ovom mestu ćete se osećati kao da ste na nekom starom dvorcu ili u predratnoj vili.

Hyde Park restoran

Zaista možemo reći da je sa otvaranjem ovakvog jednog restorana kakav je Hyde Park Beograd dobio ono što mu je nedostajalo u bogatoj ponudi restorana.

Ponuda ovog restorana na Dedinju

U ovom sjajnom restoranu na Dedinju možete uživati u raznim specijalitetima nacinonalne i internacionalne kuhinje, ali isto tako i u sveže ceđenim sokovima od voća i povrća koji su u ponudi korz imuno i detoks meni.

Hyde Park restoran

Za razliku od većine drugih restorana Hyde Park nudi mogućnost raznih vrsta proslava. Od dečjih rođendana, preko korporativnih proslava firmi, pa sve do očak rganizovanja venčanja.

Restoran Hyde Park bašta

Ono po čemu je Hyde Park restoran poznat je svakako predivna velika bašta koja je sjajno uređena. Zasigurno je u pitanju jedna od najlepših restoranskih bašti u Beogradu, ako ne i najlepša. Sa mnogo zelenila, ali i raznih penjalica za decu - mesto je koje će prijati i na kojem će uživati kako i mlađi i stariji, tako isto i deca.

Hyde Park restoran

Na slikama koje vam prikazujemo možete steći utisak lepote ovog restoranskog ambijenta o kojoj pričamo.

Hyde Park restoran

Restoran Hyde Park preporučujemo kao obaveznu destinaciju ako u Beograd dolazite kao turisti, bilo da su u pitanju zimski ili letnji meseci!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Hyde Park
Average rating:  
 30 reviews
 by Marina

Biftek im je prava poslastica! Uzivali smo

 by Ljiljana

Prelep restoran a i hrana im je ukusna!

 by goca

Fali muzikica uzivo samo uvece

 by Duda

Osoblje je bilo onako ali je hrana ok

 by Nikolina

Hrana cista 10ka

 by Visnja

Preporuka za sve vrste proslava, stvarno su profesionalno i svaki detalj bude na mestu!

 by Ceca

Cene pristojne, hrana super, uzivali smo

 by Dragan

Super restoran ali bi mogao da ubaci i neku svirkicu

 by Petra

Preporuka ukoliko ste za jedan opusteni rucak

 by Jekica

Jako zanimljiv enterijer! Sve pohvale

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Hyde Park