• Nebojšina 6
    Beograd, Vračar
  • 09:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran ID je novootvoreni restoran u Nebojšinoj ulici na Vračaru, sa pogledom na Karađorđev park. Prema Frojdu ID je jedini deo ličnosti koji nam je dat primarno na rođenju, a koji ceo život težimo da zadovoljimo i ukrotimo.

Sa višedecenijskim iskustvom u ugostiteljstvu, naš tim ima znanje bez konkurencije kako da ovlada vašim iskonskim strastima. Ne želimo da vam otupljujemo čula psihodeličnim enterijerom. Kod nas uživate u restoranu koji je čistih, skladnih linija i jasnih, strasnih boja koje razbuđuju želju, po zamisli arhitekte Ane Mrđenović.

Vlasnički duo Dušan Mrđenović i Ivan Ivanović  kreirali su jelovnik sa najtraženijim kuvarom u ovom regionu - Vanjom Puškarom.

Jelovnik takav da vas vraća u vreme kada ste sve smeli i niste se ničega plašili. Derani odranih kolena i čupavih glava koji sa slašću smažu mast i alevu papriku na hrskavom hlebu su evoluirali i nikada se neće plašiti kompleksa, „dobrog" holesterola i melanholije...

To su stvari za mamine maze. Za naše goste spremamo afrodizijake, tradicionalne slasti detinjstva u muškim porcijama, najbolje komade mesa i najgrešnije deserte.

Meni smo koncipirali da vam utolimo glad i dominantnu želju za hitnim zadovoljavanjem nagona i potreba. Momentalno.

Brutalna mesa najcenjenijih i  autohtonih vrsta, polako i oprezno ukroćena da postanu podatna i nežna su naša specijalnost. Ne oduzimamo vam pravo na sitost, ne osuđujemo vaš apetit. Vaše tajne želje i grešna zadovoljstva su za nas imperativ. Bilo da vam je potreban snažan jutarnji impuls uz kafu i doručak u zelenilu Karađorđevog parka, ručak u neočekivanoj privatnosti u sred centra grada ili večernje opuštanje od inhibicija uz graffitti mural koji vas podseća na važnost individualnosti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran ID