• Nebojšina 6
    Beograd, Vračar
  • 09:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran ID je ugostiteljski objekat na Vračaru sa pogledom na Karađorđev park, čije je ime inspirsano Frojdovom teorijom o idu, jedinom delu ličnosti koji dobijamo po rođenju, a koji ceo život težimo da zadovoljimo i ukrotimo. Dakle, restoran ID je hedonistički kutak skrojen da udovolji svim našim čulima. 

Ovaj restoran biće sjajan kako za dnevne, tako i za večernje posete, degustiranje gastronomskih specijaliteta koje ovde možete probati, ali i za uživanje u prijatnoj atmosferi i dobrom raspoloženju koje vas ovde očekuje. Kako biste se u to uverili i sami, rezervišite svoje mesto i posetite restoran ID. 

Restoran ID Beograd - rezervacije brzo i lako 

Resotran ID raspolaže sa 150 mesta za sedenje i degustiranje kulinarskih specijaliteta. Kako biste obezbedili svoje mesto i uživali u jedinstvenoj atmosferi u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu ID.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

ID restoran - gurmanski raj u kome se ceni svaki zalogaj 

ID restoran stavlja akcenat na zadovoljenje svih čula, pa se hrana u restoranu prirpema sa posebnom emocijom, i kroz svako jelo je protkan trudi uz pažljiv odabir sastojaka. Porcije su prilagođene tako da svako izađe iz restorana ID punog stomaka ali i punog srca. 

ID restoran jelovnik - od tradicionalnih jela do afrodizijačkih specijaliteta 

Jelovnik u restoranu ID kreiran je tako da zadovolji različite ukuse i preferencije, a jela koja se mogu pronaći u ponudi kreću se od tradicionalnih ukusa domaće kuhinje, pa sve do egzotičnih i afrodizijačkih specijaliteta koji nam stižu sa različitih krajeva sveta. 

Ove možete probati sjajne komade mesa, pripremljene po posebnoj recepturi virtuoza u kuhinji, a svoj obrok možete zasladiti izvrsnim dezertima, nakon kojih vas neće gristi savest. 

Enterijer restorana ID - fokus na elegantnom i svedenom užitku 

Misija restorana ID je da svakom gostu pruži ekspediciju kroz neistražene hedonističke i gurmanske kutke, pa je tako glavni fokus na ukusu, mirisu, i estetici hrane koja se serivira, a koju će ispratiti i adekvatan enterijer lokala. 

Tako je unutrašnjost restorana ID izrađena od čistih, skladnih linija i jasnih boja koje predstavljaju sjajan kontrast jedna drugoj. Dopadljiv, ali ne toliko upadljiv da odvuče pažnju sa hrane, enterijer restorana ID je savršen dodatak restoranskoj atmosferi. 

Adresa i radno vreme restorana ID 

Restoran ID nalazi se na adresi Nebojšina 6, na Vračaru nadomak Autokomande te je vrlo lako doći do njega iz različitih delova Beograda. Radno vreme ovog restorana je od 09:00h do 00:00h.

Posetite restoran ID i uverite se zašto je ovaj objekat pravi hedonistički dragulj među beogradskim restoranima.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran ID Beograd
Average rating:  
 1 reviews
 by N. M.

😀 😀 😀


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran ID Beograd