• Mali Kalemegdan bb
    Beograd, Stari grad
  • 12:00 - 01:00h
  • 250 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kalemegdanska Terasa je restoran s tradicijom, u istorijskom srcu Beograda u sklopu istoimene tvrđave. Ovaj restoran, ponos Beograda, nezaobilazna destinacija svakog turiste, sinonim je za ULTIMATIVNI HEDONIZAM S POGLEDOM!

Idealno uklopljena u tvrđavu iz 13. Veka, Kalemegdanska Terasa (Mali Kalemegdan, bb) je vanvremensko i nadrealno mesto, tu se prepliću istorija, tradicija, trajanje, savremeno i moderno. Ovaj restoran će vas ugostiti od 12 sati u podne do 1 sat iza ponoći.

Ako želite da predahnete uz piće i uz spektakularan pogled na raskošni Dunav leti dođite u baštu picerije Tvrđava, a zimi u Jakšića kulu koji su u sklopu restorana. Ako, pak, želite da obedujete, Kalemegdanska Terasa vam nudi 100 klimatizovanih mesta i još 150 na otvorenoj terasi s pogledom koji opčinjava i živom muzikom renomiranih izvođača.

Za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje Danijel Stevanović koji je na osnovu svog bogatog iskustva kreirao jedinstven meni, koji sadrži tradicionalna jela spremana francuskom metodom.

Visok kvalitet ponude u restoranu Kalemegdanska terasa, ipak ne podrazumeva visoke cene jer  su one prilagođene našem tržištu.

Zbog svoje reputacije vrhunskog restorana u svakom pogledu mnogi mladenci su odlučili da se baš ovde venčaju, a najznačajnije korporacije da na Kalemegdanskoj Terasi organizuju prezentacije i korporativne skupove, jer je stručno osoblje doraslo svim tehničkim izazovima.

Četvrtkom, petkom i subotom uveče na Kalemegdanskoj terasi možete pronaći svoje utočište od gradske gužve, a pritom obezbediti sebi kvalitetan provod koji pruža intimu. Ovim danima, restoran ima živu muziku za svačiji ukus. Četvrtak je rezervisan za tamburaše, a petkom i subotom sviraju popularni klubski bendovi Extra Orkestra i Camera Darling, koji su dugi niz godina zaduženi za sjajnu atmosferu u Beogradu.

Šta god da vam kažemo o restoranu Kalemegdanska Terasa – ništa vam nismo rekli. U ovakav restoran morate doći i sami zaključiti zašto je Kalemegdanska terasa ultimativni hedonizam s pogledom! I krug je zatvoren.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Kalemegdanska Terasa