• Mali Kalemegdan bb
    Beograd, Stari grad
  • 12:00 - 23:00h
  • 220 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kalemegdanska Terasa je restoran s tradicijom, u istorijskom srcu Beograda u sklopu istoimene tvrđave. Ovaj restoran, ponos Beograda, nezaobilazna destinacija svakog turiste, sinonim je za ultimativni hedonizam sa pogledom.

Restoran Kalemegdanska terasa idealno je uklopljen u tvrđavu iz 13. veka i predstavlja vanvremensko i nadrealno mesto. Ovde se prepliću istorija, tradicija, trajanje, savremeno i moderno.

Kalemegdanska terasa rezervacije - online brzo i lako

Kalemegdanska terasa Beograd ima kapacitet 250 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog restorana, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju restoran Kalemegdanska terasa Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Kalemegdanska terasa jelovnik

 Ako želite da obedujete, Kalemegdanska Terasa vam nudi 100 klimatizovanih mesta i još 150 na otvorenoj terasi s pogledom koji opčinjava i živom muzikom renomiranih izvođača.

Za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje Aleksandar Trajković koji je na osnovu svog bogatog iskustva kreirao jedinstven meni, koji sadrži tradicionalna jela. Restoran Kalemegdanska terasa jelovnik je namenio svima - od gurmana i ljubitelja roštilja do gostiju koji zahtevaju specijalitete kuće.

Iako nudi visok kvalitet ponude, restoran Kalemegdanska terasa cenovnik je prilagodio svima, pa se visoke cene ne podrazumevaju, jer su prilagođene našem tržištu. Restoran Kalemegdanska terase cene svi gosti koji su makar jednom posetili ovo mesto, jer se uvek rado vraćaju.

Opis prelepog restorana na Kalemegdanu

Zbog svoje poznate reputacije vrhunskog restorana u svakom pogledu mnogi mladenci su odlučili da se baš ovde venčaju, a najznačajnije korporacije da na Kalemegdanskoj Terasi organizuju prezentacije i korporativne skupove, jer je stručno osoblje doraslo svim tehničkim izazovima.

Enterijer restorana Kalemegdanska terasa

Ušuškan u sklopu Kalemegdanske terasa, moderan enterijer restorana Kalemegdanska terasa predstavlja čulni užitak za sve posetioce.

Stilski opremljena unutrašnjost restorana, koja se savršeno uklapa u istorijsko okruženje i svojim dekoracijama, posebno tokom letnji meseci, predstavlja pravo mesto za sve hedoniste željne celodnevnog uživanja.

Muzika u restoranu Kalemegdanska terasa

Četvrtkom i petkom uveče na Kalemegdanskoj terasi možete pronaći svoje utočište od gradske gužve, a pritom obezbediti sebi kvalitetan provod koji pruža intimu. Ovim danima, restoran ima živu muziku za svačiji ukus.

Četvrtak i petak su rezervisani za tamburaški orkestar  koji su dugi niz godina zaduženi za sjajnu atmosferu u Beogradu.

Kalemegdanska terasa Beograd - lokacija

Restoran koji uklapa tradicionalno i moderno smešten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija i turističkih mesta u Beogradu, na adresi Mali Kalemegdan bb. Sjajna lokacija je samo jedan od razloga zašto mnogi Beograđani strancima preporučuju ovaj, a ne druge beogradske restorane.

Parking Kalemegdanska terasa

U neposrednoj blizini restorana Kalemegdanska terasa nalazi se parkiralište “Kalemegdan”, ukupnog kapaciteta 114 mesta, uz dva mesta za osobe sa invaliditetom. Parking radi svaki dan u godini, a na samom ulazu nalazi se svetleći znak koji pokazuje koliko slobodnih mesta postoji u tom trenutku.

Radno vreme restorana Kalemegdanska terasa

Restoran na staroj beogradskoj tvrđavi svoje goste dočekuje u periodu od 12 sati u podne do 11 sati uveče. Svakog dana, restoran Kalemegdanska terasa svojim gostima nudi priliku da u prelepom i opuštajućem ambijentu, sa pogledom na reke Beograda i novi deo grada, uz odličnu gastronomsku ponudu i veliki izbor pića uživaju u svakom trenutku. Ukoliko i vi želite da posetite ovaj odlični restoran, rezervišite svoje mesto na vreme!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Kalemegdanska Terasa
Average rating:  
 1 reviews
 by Ana

Prelep restoran sa prelepim pogledom!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Kalemegdanska Terasa