• Knez Mihailova 46
  • 09:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 100 Ljudi (sala),
    75 (zadnja bašta),
    60 (bašta u Knez Mihailovoj)

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Kolarac, jedan od restorana u sastavu „Varoš kapije”, smešten je u najlepšoj ulici Beograda, tačnije lociran je na adresi Knez Mihailova broj 46. Ovaj restoran dobio je ime po jednom najvećih zadužbinara grada Beograda, Iliji Kolarcu, čije je i bio vlasništvo, pa zato restoran Kolarac predstavlja jedno od najznačajnijih kulturnih obeležja Beograda.

Pravim beogradskim boemima restoran Kolarac je dobro poznat i uvek je pravi izbor za sve one koji cene srpsku kuhinju i gastronomiju, ali i dobar večernji provod. Gosti restorana Kolarac pamte ga po izuzetno prijatnom enterijeru i ambijentu u kojem dominiraju lučni svodovi i plafoni, ali posebno po izuzetno dobroj usluzi, u svakom smislu.

U restoranu Kolarac možete uživatu u širokom asortimanu nacionalnih specijaliteta, kao i u velikom izboru pića, po izuzetno korektnim cenama. Restoran Kolarac nudi retrospektivu klasične, svakodnevne nacionalne kuhinje, koju možete okusiti bez brige o svom novčaniku. Specijaliteti restorana rezultat su dugogodišnje prakse i iskustva. Pravi ljubitelji srpske gastronomije ne propuštaju uživanje u restoranu Kolarac, jer su svi obroci jedinstveni i bazirani na velikom profesionalizmu i receptima majstora vrhunske kuhinje. Ukusi specijaliteta restorana Kolarac zadovoljavaju i najprefinjenije ljubitelje dobrog obroka, što je proizvod dugogodišnje tradicije svih restorana u sastavu „Varoš kapije“, omiljenim okupljalištima svih onih koji znaju da cene dobre obroke, po veoma pristupačnim cenama. Osim klasične ponude nacionalnih specijaliteta, restorani koji su deo „Varoš kapije“ poznati su i po širokom dijapazonu internacionalnih jela, pa u svojoj raznovrsnoj ponudi nude i usluge keteringa, zatim take away i organizaciju venčanja, koktela, konferencija, izložbi i ostalih vrsta svečanosti.

Osim restoranskog dela koji je kapaciteta od 100 ljudi, restoran Kolarac raspolaže i sa dve prelepe bašte. Jedna od bašti se nalazi u Knez Mihajlovoj ulici, što je čini posebno atraktivnom i izuzetno posećenom. Ona je kapaciteta od 60 gostiju, dok zadnja bašta može primiti 75 gostiju.

Ono što je sigurno, kako god budete ušli u restoran Kolarac, iz njega ćete izaći sa osmehom i velikom željom da se što pre ponovo vratite.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Kolarac