• Knez Mihailova 46
  • 09:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 100 Ljudi (sala),
    75 (zadnja bašta),
    60 (bašta u Knez Mihailovoj)

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Kolarac, jedan od restorana u sastavu „Varoš kapije”, smešten je u najlepšoj ulici Beograda, u samom srcu prestonice. Ovaj restoran dobio je ime po jednom najvećih zadužbinara grada Beograda, Iliji Kolarcu, čije je i bio vlasništvo, pa zato restoran Kolarac predstavlja jedno od najznačajnijih kulturnih obeležja Beograda.

Pravim beogradskim boemima restoran Kolarac je dobro poznat i uvek je pravi izbor za sve one koji cene srpsku kuhinju i gastronomiju, ali i dobar večernji provod. Gosti restorana Kolarac pamte ga po izuzetno prijatnom enterijeru i ambijentu u kojem dominiraju lučni svodovi i plafoni, ali posebno po izuzetno dobroj usluzi, u svakom smislu.

Restoran Kolarac rezervacije - online lako i brzo

Restoran Kolarac Beograd ima kapacitet od 100 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog restorana, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju restoran Kolarac Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Kolarac jelovnik - nacionalni specijaliteti za ljubitelje domaće kuhinje

U restoranu Kolarac možete uživati u širokom asortimanu nacionalnih specijaliteta, kao i u velikom izboru pića, po izuzetno korektnim cenama. Kada je u pitanju restoran Kolarac jelovnik nudi nudi retrospektivu klasične, svakodnevne nacionalne kuhinje, koju možete okusiti bez brige o svom novčaniku.

Specijaliteti restorana rezultat su dugogodišnje prakse i iskustva. Pravi ljubitelji srpske gastronomije ne propuštaju uživanje u restoranu Kolarac, jer su svi obroci jedinstveni i bazirani na velikom profesionalizmu i receptima majstora vrhunske kuhinje.

Ukusi specijaliteta restorana Kolarac zadovoljavaju i najprefinjenije ljubitelje dobrog obroka, što je proizvod dugogodišnje tradicije svih restorana u sastavu „Varoš kapije“, omiljenim okupljalištima svih onih koji znaju da cene dobre obroke, po veoma pristupačnim cenama. Osim klasične ponude nacionalnih specijaliteta, restorani koji su deo „Varoš kapije“ poznati su i po širokom dijapazonu internacionalnih jela.

Kolarac Beograd - opis restorana koji ćete voleti

Osim restoranskog dela koji je kapaciteta od 100 ljudi, Kolarac raspolaže i sa dve prelepe bašte. Jedna od bašti se nalazi u Knez Mihajlovoj ulici, što je čini posebno atraktivnom i izuzetno posećenom. Ona je kapaciteta od 60 gostiju, dok zadnja bašta može primiti 75 gostiju. Kolarac Beograd u svojoj raznovrsnoj ponudi nude i usluge keteringa, zatim take away i organizaciju venčanja, koktela, konferencija, izložbi i ostalih vrsta svečanosti.

Enterijer restorana Kolarac

Enterijer restorana Kolarac odiše autentičnim, tradicionalnim duhom starog Beograda. Predivan ambijent uz pogled na glavnu pešačku zonu prestonice je sinonim za hedonističko uživanje u čarima predivnog restorana Kolarac. Ono što je sigurno, kako god budete ušli u restoran Kolarac, iz njega ćete izaći sa osmehom i velikom željom da se što pre ponovo vratite.

Kolarac restoran - lokacija na kojoj se nalazi

Kolarac restoran smešten je u najlepšoj ulici Beograda, tačnije lociran je na adresi Knez Mihailova broj 46. Čuvena beogradska ulica predstavlja najelitniju lokaciju u gradu, pa je tako restoran Kolarac Knez Mihailova omiljeno mesto susreta za goste svih generacija. Sjajna lokacija je samo jedan od razloga zašto mnogi Beograđani strancima preporučuju ovaj, a ne druge beogradske restorane.

Restoran Kolarac Beograd - parking

Restoran Kolarac Beograd nalazi se u samom centru grada, u pešačkoj zoni, pa samim tim ne poseduje sopstveni parking. Ipak, u neposrednoj blizini restorana postoji ulični parking. Zbog velike gužve u tom delu prestonice, kao druga opcija za parkiranje se javlja Obilićev venac garaža koja raspolaže sa 804 slobodnih mesta.

Ukoliko planirate da se zabavite u večernjim satima kako dolikuje, onda savetujemo alternativne načine dolaska. Do restorana Kolarac možete lako doći svim vrstama javnog gradskog prevoza ili taksi vozilima.

Kolarac restoran Beograd - radno vreme

Kolarac restoran Beograd radi svakog dana od 09:00 do 00:00h. Tokom cele sedmice, gosti restorana Kolarac su u prilici da uživaju u fenomenalnim gastronomskim specijalitetima i pogledu na najlepši deo Beograda. Ukoliko i vi želite da posetite ovaj odlični restoran, rezervišite svoje mesto na vreme!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Kolarac
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivan

Hrana im je na najvisem nivou.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Kolarac