• Bulevar Oslobođenja 221
    Beograd, Voždovac
  • 12:00h - 01:00h (nedeljom do 23:00h)
  • Starogradska
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Na mestu na kojem je prema predanju za vreme Turaka postojala drumska kafana, 1932. godine podignuta je kafana pod nazivom Kovač. Od tog vremena, pa do dana današnjeg, restoran Kovač u Bulevaru Oslobođenja 221 je sinonim za udoban ambijent u kome se nešto jako dobro može pojesti i popiti.

Restoran Kovač Beograd - rezervišite online brzo i lako

Restoran Kovač posedije kapacitet od 150 mesta, a s obzirom na to da za ovaj popularni restoran uvek vlada velika zainteresovanost, kako biste imali svoje mesto i uživali u svim kulinarskim specijalitetima koje restoran Kovač nudi - rezervacija je obavezna.

Napravite svoju rezervaciju već danas putem korisničkog Call centra ili online i tako obezbedite sebi priliku da u prijatnom ambijentu i uz uslužno osoblje doživite nezaboravno, gurmansko iskustvo na mestu kao što je restoran Kovač.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Kovač Beograd - domaćinski ambijent i atmosfera

Kovač restoran ne samo da dobro poznaju Beograđani, već se za njega čuvlo na svim meridijanima. Kada je 2005. godine potpuno renoviran, zadržan je šarm davno prohujalih vremena, ali je dodato i sve ono što u današnje vreme vrhunski restoran mora da ima.

Restoran Kovač je jedno od onih mesta na kojima vreme uspori i podseti nas na život kakav bi trebalo da bude. Neka lepa muzika, dobro vino uz jelo koje bez žurbe možete pojesti, kelneri koji vas poznaju bolje nego što sami sebe poznajete, a sve to u urednom, domaćinskom ambijentu i atmosferi.

Tradicionalni, slani i slatki specijaliteti uz vrhunsku uslugu

Kovač je danas jedan savremeni etno restoran u kojem pored reprezentativnih jela srpske kuhinje možete biti posluženi i vrhunskim specijalitetima svetske kuhinje, popiti domaću rakiju od maline, ali vrhunska domaća i svetska vina.

Menijem dominiraju jela tradicionalne srpske kuhinje - proja, domaći sir, kajmak i prušut za doručak. Onda, kako dan odmiče tu je domaći hleb, teletina i jagnjetina ispod sača, punjene paprike, gurmanska rebarca na podvarku, sarme, pasulj, jaretina u mleku, dimljena svinjska kolenica sa flekicama, leskovačka mućkalica, đakonije sa roštilja… 

Orasnice, čuvene hladne palačinke i domaće krempite - kao dezert, za kraj. Ili za početak? 

Vinski podrum iz kod možete kupovati vina

Restoran Kovač poseduje jedan od najvećih restoranskih vinskih podruma, a doneta je odluka da iz nega možete kupovati vina po cenama dobavljača i proizvođača. Po izboru iz vinske karte, uživajte u vinima u našem restoranu, a po izboru iz vinskog podruma kupujte vina za poneti po znatno nižim cenama.

Restoran Kovač Beograd radno vreme

Radno vreme restorana Kovač je svakog dana od 12:00 do 01:00 dok se nedljom druženje produžava do 01:00. U večernjim satima restoran Kovač se izdvaja i po sjajnoj atmosferi, karakterističnoj samo kafansku atmosferu. Doživite jedno sasvim novo iskustvo svim čulima.

Svakim danom od 16 sati, topli tonovi vrhunskih muzičara vraćaju sećanja na ambijente kada su kafane zaista bile mesta potpunog hedonizma, opuštanja i životne radosti. Dobro došli u etno restoran Kovač.

Restoran sofa parking

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Kovač restoran u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala.

Rezervacije su neophodne jer su mesta u ovom restoranu veoma tražena. Zato dođite što pre i uverite se u posebnost ovog mesta, koje Beograd noću s razlogom svrstava među najbolje beogradske restorane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Kovač
Average rating:  
 3 reviews
 by Ivona Jović

Posebnu čar ovom restoranu pridodaje velika Banjička šuma preko puta

 by Tamara

Super lokacija

 by Savo Savic

Fenomenomenalno 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Kovač