• Vojvode Stepe 93
    Beograd, Voždovac
  • 10:00 - 00:00h
  • 100 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Kuhinja postoji od 2005. godine i predstavlja mesto koje će vas oduševiti kako kulinarskim specijalitetima, tako i neverovatnim enterijerom, ljubaznim osobljem i uvek dobrom atmosferom. Iako je ranije restoran Kuhinja Vojvode Stepe ulicu krasio, danas je on premešten u srce Vračara.

Ipak, kako i sam naziv restorana kaže, njegova suština je kuhinja, svi ostali razlozi dolaska gostiju su sporedni, ali se i o njima detaljno vodi računa. Jasno je da se ovde dolazi da se dobro i obilno jede, ali posebnu čar vašem uživanju u hrani daje izvanredan ambijent.

Ovde je ponuda klope izuzetno raznovrsna, a svaka stavka sa jelovnika biće potpuno uživanje. Ukoliko još uvek niste, uverite se zašto je Kuhinja restoran Beograd uvrstio među najbolje lokale za degustaciju specijaliteta i raznovrsnih pića.

Restoran Kuhinja rezervacije - nikad brže i lakše

Zbog uvek velike zainteresovanosti za restoran Kuhinja, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Kuhinja restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Kuhinja jelovnik - raznovrstan izbor vrhunskih specijaliteta

Kad je u pitanju restoran Kuhnja jelovnik će vas nesumnjivo nagnati na slatke muke. Naime, u ponudi su pileći i ćureći specijaliteti, teletina, riba, jela sa roštilja, jela pod sačem testenine, brojne salate sa još brojnijim prilozima, neodoljive poslastice...

Naravno, tu je i bogata karta pića, koja vas takođe neće ostaviti ravnodušnim. Ipak, ono što bi trebalo naglasiti kada je restoran Kuhinja u pitanju, pored neverovatnih kuvara i ukusa koje samo ovde možete osetiti, jeste tradicija niskih cena. Budite sigurni da sve što tražite od lokala naći ćete kada pogledate restoran Kuhinja meni.

Opis restorana kom ćete se iznova vraćati

Restoran se među drugim beogradskim restoranima izdvaja i po pristupačnosti. Izvanredni restoran Kuhinja cenovnik prilagođava svačijem džepu. Ovde se odnos cene i kvaliteta usluge ne dovodi u pitanje. Kuhinja je kao stvorena za prepuštanje hednonističkom uživanju u vrhunskoj hrani.  

Ono što je takođe jako bitno jeste da restoran Kuhinja nudi porcije koje teško savladavaju i kabasti gurmani, tako da nema šanse da ovde ostanete gladni. Upravo je sve ovo recept za dar i savremeni restoran kakav je restoran Kuhinja.

Atmosfera u restoranu srdačnih domaćina

U restoran Kuhinja se dolazi da se za pristojne pare dobro i obilno jede i da se uživa u hrani i dobrom društvu, što svakako ne sme da se propusti. Mesto će vas oduševiti zanimljivim enterijerom koji uključuje kombinaciju drveta, cigle i pločica - sve upakovano i ušuškano tako da se ovde osećate kao kod kuće. U restoranu obraćaju pažnju na sve, počevši od eksterijera do izgleda specijaliteta na tanjiru.

Restoran Kuhinja Beograd - lokacija i adresa

Restoran Kuhinja Voždovac je uvažavao kao omiljeni lokal i ponos tog dela grada. Ipak, danas je adresa restorana promenjena, te se Kuhinja nalazi na Vračaru, u ulici Mileševska 44. Imajte na umu da je adresa jedino što se promenilo na ovom mestu, usluga i najbolja klopa su ovde i dalje zagarantovani.  

Radno vreme restorana

Restoran Kuhinja je otvoren za posetioce svakog dana u nedelji od 10h do 00:00h. U restoranu koji je čuven po prijatnom ambijentu, profesionalnom osoblju i srdačnosti domaćina, možete uživati bilo da je sreda i nedelja. I da, uvek očekujte gužvu jer baš svi hrle u Kuhinja restoran.

Ukoliko ste za neku drugačiju varijantu i ako imate želju da okupite svoje drage ljude na mestu gde je garancija ukusa na prvom mestu, vaš izbor mora biti restoran Kuhinja. Otkrijte zašto restoran Kuhinja Beograd na mapi ugostiteljskih lokala visoko kotira. Rezervišite svoje mesto i prepustite se čarima tradicionalnog restorana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Kuhinja
Average rating:  
 1 reviews
 by Ljubica

super hrana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Kuhinja