• Vojvode Stepe 93
    Beograd, Voždovac
  • 10:00 - 00:00h
  • 100 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Kuhinja nalazi se na adresi Vojvode Stepe broj 93, na Voždovcu, na tri stanice od Autokomande. Restoran Kuhinja postoji od 2005. godine i predstavlja mesto koje će vas oduševiti kako kulinarskim specijalitetima, tako i neverovatnim enterijerom, ljubaznim osobljem i uvek dobrom atmosferom.

Ipak, kako i sam naziv restorana kaže njegova suština je kuhinja, svi ostali razlozi dolaska gostiju su sporedni, ali se i o njima detaljno vodi računa. Jasno je da se ovde dolazi da se dobro i obilno jede, ali posebnu čar vašem uživanju u hrani daje izvanredan ambijent. Iako kažu da se u kuhinji i enterijer i eksterijer jasno vide na tanjiru, naglasili bismo da je kapacitet restorana 100 ljudi, da na spratu postoji odeljak za nepušače, kao i da vas do restoranskog dela vodi prelepa bašta, koja je u letnjoj sezoni pravi hit. Kuhinja u ponudi ima neobicno širok izbor jela.

Susret sa jelovnikom baciće vas na nesumnjivo slatke muke. Naime, u ponudi su pileći i ćureći specijaliteti, teletina, riba, jela sa roštilja, jela pod sačem testenine, brojne salate sa još brojnijim prilozima, neodoljive poslastice... Naravno, tu je i bogata karta pića, koja vas takođe neće ostaviti ravnodušnim. Ipak, ono što bi trebalo naglasiti kada je restoran Kuhinja u pitanju, pored neverovatnih kuvara i ukusa koje samo ovde možete osetiti, jeste tradicija niskih cena.

Na ovom izvanrednom mestu cene su veoma pristupačne, pa ne morate preterano brinuti o svom novčaniku, već se na miru možete prepustiti hedonističkom uživanju u vrhunskoj hrani. Ono što je takođe jako bitno jeste da restoran Kuhinja nudi porcije koje teško savladavaju i kabasti gurmani, tako da nema šanse da ovde ostanete gladni. Upravo je sve ovo recept za dar i savremeni restoran kakav je restoran Kuhinja.

Ovde se dolazi da se za pristojne pare dobro i obilno jede i da se uživa u hrani i dobrom društvu, što svakako ne sme da se propusti. Restoran Kuhinja otvoren je od 10 h, a radi sve do ponoći.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Kuhinja