• Mileševska 44
    Beograd, Vračar
  • 10:00 - 00:00h (vikendom do 01:00)
  • 100 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Lagano nalazi se na Vračaru u ulici Mileševska 41. Kao što Vračar čuva onaj urbani, tipičan beogradski duh, tako i restoran Lagano čuva ono ukusno, tipično nacionalno iskustvo obroka koji je uživanje za sva čula.

Najkvalitetnije, jednostavne i naravno, ukusne namirnice, pažljivo pripremljene i lepo servirane, uz sjajna pića i vina, srdačnu atmosferu, nenametljiv enterijer, čine da restoran Lagano bude pravi izbor za ugodan ručak ili večeru, a naravno i za doručak.

Već po zanimljivom nazivu restorana Lagano, može se zaključiti da je i meni isto tako lagan, raznolik i pravo iznenađenje za vaša nepca i stomak.
Od kada je otvoren restoran Lagano, gosti su sigurni da će ovde biti dočekani sa osmehom i savršenim obrokom.

Restoran Lagano je ušuškan na najlepšem Vračaru i doprinosi osećaju da, kada posetite ovaj lokal, zaboravite na sve vaše probleme i totalno se opustite u prijatnom ambijentu koji vam Lagano pruža. Svojim izgledom, prostor koji je sređen u savremenom stilu, podseća na najbolje svetske bar restorane. Za velikim šankom rade pravi profesionalci, jednom rečju velemajstori u pripremi koktela i ostalog pića. Tu su i udobni separei i stolovi za kojim svaki zalogaj postaje jedna nova 'lagana' priča.

Takođe, restoran Lagano vam pruža mogućnost da u meniju izabereta mnoge vrhunske specijalitete iz najpoznatijih i najboljih nacionalnih i italijanskih svetskih kuhinja. Ovde prosto možete dobiti visok nivo usluge koji je osnov kvaliteta ovog restorana, a širok izbor kvalitetnih vina to isto potvrđuje.

Ukoliko želite da se uverite u sam kvalitet i izgled restorana Lagano, dovoljno vam govori činjenica da se isti ovakav lokal nalazi i u Luksemburgu. Ne, ne morate otići u Luksemburg da biste doživeli kvalitet, lepotu i ukus restorana Lagano - naš Beograd poseduje isti takav.
Jednostavno, restoran Lagano je sinonim za prefinjenost, šarm, ekstravaganciju, uživanje… Lagano je sinonim za dobar ukus.

Svoja jutra započnite sa svežinom i optimizmom, dane ispunite uživanjem, a večeri radošću življenja uz specijalitete vrhunske kuhinje. Pre izlaska u grad i noćni provod, restoran Lagano je idealna prilika da okusite sjajnu hranu i piće kojim ćete započeti svoje klubsko ili pak kafansko veče.
U prijatnom ambijentu restorana Lagano koji odiše stilom i udobnošću, svim svojim čulima možete uživati u vrhunskoj ponudi domaćih i stranih vina, ili se dobro provesti uz sjajne koktele.
Izbor raznoraznih mešanih, italijanskih, nacionalnih jela i nesvakidašnji recepti razmaziće vaša nepca i poželećete da budete stalni gost ovog restorana.

Od 10:00 časova, pa sve do ponoći i vikendom do jedan naonponoći, restoran Lagano sa posebnim zadovoljstvom očekuje sve prijatelje kuće. Oni svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpunjuju atmosferu ovog mesta i čine da Lagano mnogima postane odabrano mesto za uživanje. ‘Lagano’ vas čekamo!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Lagano