• Mileševska 44
    Beograd, Vračar
  • 10:00 - 00:00h (vikendom do 01:00)
  • 100 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Lagano restoran nalazi se na Vračaru, i predstavlja kutak u kome se neguje tipično, nacionalno iskustvo obroka, koji predstavlja uživanje za sva čula. Ime restorana je i krilatica kojom se vodi, pa je tako restoran Lagano sjajan za opušteno druženje sa porodicom i prijateljima. 

Ovaj restoran je odlična lokacija i za poslovni ručak ili druge vrste formalnih okupljanja, jer ćete uz vrhunsku hranu i uslugu, dobiti i miran kutak u kome možete biti produktivni. Vikendom je atmosfera nešto opuštenija, pa tada možete uživati uz koktele i selekciju alkoholnih pića koje ovaj restoran nudi. 

Kako biste otkrili čari opuštene atmosfere i uživanja u malim stvarima, rezervišite svoje mesto i posetite restoran Lagano. 

Lagano restoran - rezervacije brzo i lako 

Restoran Lagano raspolaže kapacitetom za 100 ljudi. Kako biste obezbedili svoje mesto i uživali u jedinstvenom gastronomskom užitku u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Lagano.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Lagano Beograd - čar uživanja u trenutku i svakom zalogaju

Restoran Lagano Beograd čini jako ponosnim s obzirom na to da se isti ovakav lokal nalazi u Luksemburgu, a vi ne morate ići do tamo kako biste doživeli čari pažljivo pripremljenih specijaliteta, sjajnih pića i selekcije vina, srdačnu atmosferu i nenametljiv enterijer, koji krase ovaj lokal. 

U restoranu Lagano sve je u znaku uživanja u trenutku, i slavljenju sitnica koje život znače, pa je tako svaka poseta ovom restoranu povod da se opustite i prepustite onom hedonističkom u vama. Meni restorana je pripremljen tako da ispuni očekivanja svakog gosta, raznolik, lagan i prepun ukusa kojima ćete se rado vraćati.

Restoran Lagano Vračar - kutak skrojen za hedonizam 

Restoran Lagano je smešten na Vračaru, koji neguje duh starog Beograda u kome se cenio svaki trenutak, a dani su bili dugi i protkani sitnim užicima. Ovaj restoran je odlučio da zadrži taj duh, pa je tako svaki boravak ovde korak bliže miru i posebnom užitku.

Osim elegantnog i šik enterijera, kao i sjajne hrane, čitavoj atmosferi u restoranu Lagano doprinosi i ljubazno osoblje koje će svakog gosta dočekati sa osmehom na licu. 

Restoran Lagano - adresa i radno vreme 

Restoran Lagano nalazi se na adresi Mileševska 44, na Vračaru, a do njega je vrlo jednostavno doći iz različitih delova grada. Radno vreme restorana je od 10:00h do 00:00h, s tim što vikendom radi do 01:00h. 

Posetite restoran Lagano i uverite se zašto je jedan od najelegantnijih i najprijatnijih beogradskih restorana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lagano restoran
Average rating:  
 2 reviews
 by Milisav

Odlicna lokacija restorana i usluga za 10 🙂

 by Milisav

Dobro mesto, dobra lokacija, sve pohvale


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Lagano restoran