• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Beton hala, Stari grad
  • 12:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Jazz / Etno
  • 200 Ljudi

Program restorana

SREDA 18. Maj
Rogati bend od 21h

ČETVRTAK 19. Maj
Dule Lušin i Sonja Kocić od 21h

PETAK 20. Maj
Vesna Zmijanac od 21h

SUBOTA 21. Maj
Puls band od 21h

NEDELJA 22. Maj
12h-01h

PONEDELJAK 23. Maj
12h-01h

UTORAK 24. Maj
12h-01h

Enterijer

Beograd Noću
Jedan od prvih restorana koji se smestio u danas populanoj beogradskoj Beton hali, restoran Lavash, predstavlja novitet kad su restorani u pitanju. On je spoj dve različitosti, s jedne strane Balkana, a sa druge Bliskog istoka.
Meni skrojen poput gastronomskog atlasa sa najsočnijih destinacija Balkana i Bliskog Istoka, razbuktaće vašu glad za uživanjem. Oaza orijentalnih i domaćih jela koje svi volimo. U ponudi su se našla i nekonvencionalna jela, poput Mevale - mlevene jagnjetine i junetine sa pirotskim kačkavaljem, Kibbeh Nayyeh – libanski tartar od junećeg filea, bulgur pšenicom, svežom nanom, ljutom paprikom, crvenim lukom i uljem od tartufa. Hedonistički izazov upotpunjuju i sve vrste ćevapa sa naših prostora i jela koja svi veoma dobro poznajemo.
Restoran se ponosi velikim izborom pivskih etiketa koje mogu da zadovolje i najprobirljivije ljubitelje ovog zlatnog pića. Tu su sve marke piva koje volite i prepoznajete, ali i duga lista „craft“ piva koja će vas osvojiti novim aromama i ukusima. Fuzija jednostavnih stvari kao što je dobra hrana i dobra muzika, stvorila je autentičnu atmosferu Balkana i orijenta kojom odiše ovo mesto.
Uz zvuke balkanske etno muzike i ambijent koji vas izmešta u neki drugi svet, krenite na putovanje koje vodi direktno do pravog meraka. Mi uživamo u jednostavnim stvarima. “World music” je danas ime za muziku koja nije pop, ni jazz, ni nešto treće, već potiče iz tradicionalnih muzika – a to je spoj mnogo stvari. Podseća na nešto što smo izgubili, na nešto što počiva na snažnoj muzičkoj tradiciji, savremenom zvuku Balkana. U pitanju je stvarno autentična muzika, pravi merak koja počinje ni od kuda, polako vas opija, uvodi u sevdah i dovodi do večeri pune zabave. A kad nestane, strašno vam je žao što je više nema. Muzika postoji širom sveta i pripada čitavom svetu. Ideja “muzike sveta” je jednostavna i znači upravo to.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Lavash
Average rating:  
 1 reviews
 by Hana

Svirke vikednom su pravi pogodak!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Lavash