• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Beton hala, Stari grad
  • 12:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Jazz / Etno
  • 200 Ljudi

Program restorana

ČETVRTAK 23. Mart
Mirza Selimović od 21h

PETAK 24. Mart
Milan Ankić od 21h

SUBOTA 25. Mart
Vivo bend od 21h

SREDA 29. Mart
Rogati bend od 21h

Enterijer

Beograd Noću
Jedan od prvih restorana koji se smestio u danas populanoj beogradskoj Beton hali, restoran Lavash, predstavlja novitet kad su restorani u pitanju. On je spoj dve različitosti, s jedne strane Balkana, a sa druge Bliskog istoka.
Meni skrojen poput gastronomskog atlasa sa najsočnijih destinacija Balkana i Bliskog Istoka, razbuktaće vašu glad za uživanjem. Oaza orijentalnih i domaćih jela koje svi volimo. U ponudi su se našla i nekonvencionalna jela, poput Mevale - mlevene jagnjetine i junetine sa pirotskim kačkavaljem, Kibbeh Nayyeh – libanski tartar od junećeg filea, bulgur pšenicom, svežom nanom, ljutom paprikom, crvenim lukom i uljem od tartufa. Hedonistički izazov upotpunjuju i sve vrste ćevapa sa naših prostora i jela koja svi veoma dobro poznajemo.
Restoran se ponosi velikim izborom pivskih etiketa koje mogu da zadovolje i najprobirljivije ljubitelje ovog zlatnog pića. Tu su sve marke piva koje volite i prepoznajete, ali i duga lista „craft“ piva koja će vas osvojiti novim aromama i ukusima. Fuzija jednostavnih stvari kao što je dobra hrana i dobra muzika, stvorila je autentičnu atmosferu Balkana i orijenta kojom odiše ovo mesto.
Uz zvuke balkanske etno muzike i ambijent koji vas izmešta u neki drugi svet, krenite na putovanje koje vodi direktno do pravog meraka. Mi uživamo u jednostavnim stvarima. “World music” je danas ime za muziku koja nije pop, ni jazz, ni nešto treće, već potiče iz tradicionalnih muzika – a to je spoj mnogo stvari. Podseća na nešto što smo izgubili, na nešto što počiva na snažnoj muzičkoj tradiciji, savremenom zvuku Balkana. U pitanju je stvarno autentična muzika, pravi merak koja počinje ni od kuda, polako vas opija, uvodi u sevdah i dovodi do večeri pune zabave. A kad nestane, strašno vam je žao što je više nema. Muzika postoji širom sveta i pripada čitavom svetu. Ideja “muzike sveta” je jednostavna i znači upravo to.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Lavash
Average rating:  
 1 reviews
 by Hana

Svirke vikednom su pravi pogodak!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Lavash