• Zmaj Jovina 11
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (nedeljom 10:00h - 23:00h)
  • Lounge
  • 60 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Le Moliere nalazi se u samom centru grada u Zmaj Jovinoj 11. Restoran Le Moliere je autentični restoran koji nudi specijalitete francuske kuhinje, kao i odabrana internacionalna i srpska jela. Odlike ovog simpatičnog francuskog duha restorana su prirodni ukusi, svežina proizvoda kao i opuštenost za stolom.

Tradicionalna kao i moderna jela očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih pariskih restorana. Ono što će vaš doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih kao i italijanskih i srpskih vina. Misija restorana Le Moliere je da prenesemo autentičnu francusku atmosferu u srpsku prestonicu uz pomoć kvalitetne, prepoznatljive kuhinje, ljubaznog osoblja i ambijenta restorana Le Moliere. Sa punim angažovanjem restoran Le Moliere neguje svaku različitu priliku i goste.

Restoran se prostire na dva nivoa i  kapaciteta je 60 ljudi, a ima i prelepu baštu.  Pored brojnih pogodnosti koje restoran La Moliere  nudi takođe predstavlja i savršen izbor ukoliko tragate za idealnim prostorom za priređivanje privatnih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, organizovanja određenih prezentacija, predavanja i drugih vrsta svečanosti.

Vrhunsko i ljubazno osoblje koje svoj posao obavlja izuzetno profesionalno pobrinuće se da u restoranu Le Moliere iskusite i jedinstveno uživanje u svojevrsnom spoju sofisticiranosti i opuštenosti. I enterijer i eksterijer restorana Le Moliere kreirani su vrlo pažljivo gde je primarna ideja bila ostvarivanje maksimalnog komfora i hedonizma gostiju. Ono što je vrlo bitno je da je restoran Le Moliere pet friendly mesto, tako da ovde možete uživati sa svojim ljubimcem.

Restoran Le Moliere pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge i vrhunskom ponudom u izboru dobre karte pića. Prvo mesto zauzima svakako njena kuhinja. Iskusno i ambiciozno osoblje, dobro uigran tim su rezultat jedinstvenosti, ponude kvaliteta.

Ne čekajte više ni sekund. Posetite ovo izvanredno prestoničko mesto i sebi i svojim prijateljima podarite jedinstveno iskustvo. Ljudi okupljeni oko restorana Le Moliere pobrinuće se da vam apsolutno ništa ne zafali, a vi ćete se u ovo divno mesto zaljubiti već prilikom prvog koraka. Doživite duh Pariza u srcu Beograda.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Le Moliere
Average rating:  
 1 reviews
 by sinisa

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Le Moliere