• Jasenička 7
    Beograd, Voždovac
  • 11:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Legat 1903 - na par minuta od samog centra grada, smeštena je oaza dobrog ukusa, prefinjenog stila, prijatne atmosfere i kvaliteta usluge. Restoran Legat 1903 je pravi ugođaj za sve hedoniste ali i za estete. U ovom restoranu okrenutost ka svakom detalju vidi se kroz enterijer, ali i kroz specijalitete koje serviraju.

Bilo da želite da okupite drage ljude na velikom svečanom ručku, ili želite da u nešto intimnijom atmosferi organizujete večeru za posebnu osobu, restoran Legat 1903 će biti odličan izbor. 

Restoran Legat 1903 - online brzo i jednostavno 

Restoran Legat 1903 poseduje kapacitet za 150 ljudi, i idealan je za prefinjene proslave uz drage ljude. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Legat 1903. 

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Legat 1903 Beograd - sofisticirani prestonički kutak 

Restoran Legat 1903 nastao je kao ideja da svim stanovicima prestonice, i onima koji je posećuju, pruži dodir luksuza na dohvat ruke. Ovaj restoran neguje besprekornu estetiku sa usmerenošću na detalje, kao i kvalitet vrhunske usluge i pripreme jela u kojima uživaju svi posetioci. 

Čitav prostor odiše luksuzom i elegancijom, te nema sumnje da će svaka poseta ovog restorana biti jedinstveno iskustvo, čak i onda kada nemate poseban povod. Restoran je kreiran tako da odgovori na zahteve bilo da je reč o porodičnom okupljanju, poslovnom ručku, ili romantičnoj večeri sa posebnom osobom. 

Internacionalna kuhinja i vrhunska selekcija vina u restoranu Legat 1903

Kako bi obrok u ovom restoranu bio jedinstveno iskustvo, na jelovniku se mogu pronaći specijaliteti internacionalne kuhinje, za čiju se pripremu koriste sastojci vrhunskog kvaliteta. 

Ono čime se Legat 1903 posebno ponosi jeste vrhunska selekcija vina. Naime, u restoranu postoji preko 160 različitih etiketa vina iz čitavog sveta. Ova impozatna brojka neće ostaviti ravnodušnim nijednog ljubitelja kvalitetnog vina, te će se ukusno jelo zasigurno zaliti odabranom flašom vina. 

Adresa i radno vreme restorana Legat 1903 

Restoran Legat 1903 nalazi se na adresi Jasenička 7, na Voždovcu. Smešten je na uglu Vojislava Ilića i Jaseničke, pa je ova prometna lokacija pristupačna ljudima iz različitih delova grada. 

Radno vreme restorana je 11:00h - 00:00h.

Posetite restoran Legat 1903 i otkrijte zašto važi za jedan od najluksuznijih beoradskih restorana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Legat 1903
Average rating:  
 1 reviews
 by M M

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Legat 1903