• Jasenička 7
    Beograd, Voždovac
  • 11:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Na samo par minuta od centra grada nalazi se neočekivano skriveno blago Beograda, koje ćete poželeti sami da otkrijete i doživite. Legat 1903 predstavlja pravo iznenađenje za sve hedoniste i estete.

Kombinacija modernog i istovremeno sofisticiranog dizajna unikatnih detalja restorana koji su izrađeni prema najvišim standardima kvaliteta, neće vas ostaviti ravnodušnim. Ugao ulice Vojislava Ilića i Jaseničke pružiće vam užitak u intimi bilo da ste došli na ručak ili večeru, sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima, jer je sam koncept osmišljen tako da osećate svu udobnost luksuza.

Sa prepoznatljivim konceptom baziranim na visokokvalitetnoj kuhinji, u kombinaciji sa jedinstvenom vinskom kartom, besprekornom i profesionalnom uslugom, sofisticiranim enterijerom koji odiše luksuzom i elegancijom, nudimo vam autentično fine dining iskustvo. Inspirisani svetskim, renomiranim kuhinjama, naša misija je jednostavna, kreirati meni baziran na pažljivo biranim sastojcima i začinima sa svih meridijana. Selektovana vinska karta sa preko 160 različitih etiketa iz čitavog sveta, uključujući retka vina, velike berbe.

Uz preporuku konobara prema vašim ličnim preferencama, probajte hranu vrhunskog kvaliteta i ukusa. Ocekujemo vas u Jaseničkoj 7.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Legat 1903