• Obrenovački put bb
    Beograd, Čukarica
  • 10:00h - 00:00h
  • Pop / Evergreen
  • 100 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Legenda na Obrenovačkom putu bb je mesto koje će vas odmah očarati. Ovde vas čekaju provodi koji su veoma sofisticirani i koji lako prirastaju za srce. Muzika koja se podvlači pod kožu uz predivan ambijent biće dobitna karta svakog vašeg izlaska. Restoran Legenda može da ugosti 100 ljudi i donosi zabavu u jednom potpuno novom duhu koja se svima dopada. Ovde imati priliku da se zabavite na poseban način i u to nema potrebe ni malo da sumnjate.

Restoran Legenda je ponos grada i mesto koje osvaja lako, a večno. Svaki doživljaj je anegdota i kako i sam naziv restorana kaže ulazi u legendu, a na vama je da svratite i saznate zašto. Najkvalitetnija zabava, noći koje se urezuju u sećanje donosi vam upravo restoran koji će od danas postati vaš redovna i omiljena stanica. Prepustite se čarima restorana Legenda i upoznajte najlepšu stranu noćnog života, onu koja vam donosi neprospavane noći na jedan sasvim drugačiji način.

Restoran Legenda je nešto zaista posebno, sve je osmišljeno u velikom stilu i zato je svaka vaša poseta dragocena i drugačija. Meni je fantastičan, čeka vas veliki izbor vina i muzički program tokom cele nedelje koji je više nego dragocen. Najveći pevački doajeni uveseljavaće vas u restoranu Legenda i svojim savršenim glasovima svaki vaš provod učiniti jedinstvenim. Ono što je neizostavno napomenuti je da restoran sadrži četri bašte, dva otvorena bara, klimatizovani zatvoreni prostor, obezbeđen parking za goste, Wi-Fi internet kao i mogućnost praćenja akuelnih sportskih dešavanja.

Sve što vas čeka u ovom restoranu je fantasično i primamljivo, ljubitelji i obožavaoci dobrog zalogaja će se posebno obradovati kada vide šta se sve nalazi na meniju, rečna i morska riba, sač i ražanj, samo su neka od iznenađenja koja čekaju znatiželjne goste sklone kulinarskim avanturama! Restoran obavezujućeg imena čeka na vas. Dođite i iskusite najbolje što Beograd nudi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Legenda