• Dositejeva 9a
    Beograd, Dorćol, Stari grad
  • 09:00h - 23:00h (vikendom do 00:00h)
  • Jazz
  • 90 Ljudi

Program restorana

ČETVRTAK 29. Februar
Ruske romanse od 20:30h

PETAK 01. Mart
Klasika i evergrin od 20:30h

SUBOTA 02. Mart
Veče opere od 20:30h

NEDELJA 03. Mart
Two guitars - Peđa Zeljić i Nemanja Kanački od 20:30h

PONEDELJAK 04. Mart
Dule Drenovac od 20:30h

UTORAK 05. Mart
Veče opere od 20:30h

SREDA 06. Mart
Opera od 20:30h

Beograd Noću

Restoran Little Bay Beograd - autentičan londonski kutak smešten u srcu Dorćola, restoran Little Bay, donosi Englesku u Beogradu. Ovaj ugostiteljski objekat deo je istoimenog lanca restorana u Londonu i Brajtonu. Engleski duh protkan je kroz enterijer, jelovnik  i celokupnu atmosferu restorana. 

Svaka poseta restoranu Little Bay je kao putovanje u London. Jedinstven doživljaj engleske kulture, kroz kombinaciju užitaka za sva čula, čini ovaj restoran autentičnim kutkom koji morate posetiti. Kako biste doživeli ovu atmosferu, rezervišite svoje mesto. 

Restoran Little Bay - online brzo i jednostavno 

Restoran Little Bay poseduje kapacitet za 90 ljudi, i idealan je za intimne proslave uz drage ljude. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Little Bay. 

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Little Bay - jedinstven spoj muzike, umetnosti i kulinarstva

Vlasnik restorana Little Bay, Dragiša Piter Ilić prepoznao je da serviranje hrane mnogo više od pripreme ukusnog obroka, te da je reč o umetnosti kombinovanja namirnica, i njihovog serviranja u posebnoj atmosferi. Upravo takvu atmosferu zateći ćete u restoranu Little Bay. 

Restoran se vodi originalnim konceptom, kreiranim tako da donosi operu, pozorište, ali i koncert klasične muzike u isti objekat, u kome se pored toga služi i izvrsna hrana. 

Ono po čemu se ovaj restoran izdvaja je posebno uređen enterijer koji podseća upravo na pozorište, sa isturenim balkonima sa kojih se može posmatrati nastup muzičara. I zaista, Little Bay daje mogućnost mladim umetnicima koji sviraju klasičnu muziku da ovde nastupe. 

Restoran Little Bay jelovnik - fuzija ukusa internacionalne i engleske kuhinje 

U restoranu Little Bay služe se jela internacionalne kuhinje, ali ono po čemu je restoran poseban jesu specijaliteti engleske kuhinje koji se ovde nude. Neka od jela u ponudi su pečeni pačiji batak, dinstani juneći obraz, grilovani jagnjeći odrezak, fileti lososa, a nedeljom se servira tradiconalni engleski nedeljni ručak. 

Od dezerta možete probati tradicionalni engleski topli tart sa jabukama, ili fondan od gorke čokolade, odnosno poširanu krušku. 

Adresa i radno vreme restorana Little Bay 

Restoran Little Bay nalazi se na adresi Dositejeva 9a, na Dorćolu. Ova popularna gradska lokacija, čini ga pristupačnim za posetioce iz svih delova grada. 

Radno vreme restorana je radnim danima 09h - 23h, dok vikendom rade do ponoći.

Posetite restoran Little Bay i otkrijte zašto predstavlja jedan od najutentičnijih mesta kada je reč o beogradskim restoranima.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Little Bay
Average rating:  
 2 reviews
 by Marija S.

Jako prijatan ambijent lokala kao i usluga, lokal za svaku preporuku

 by Miona Maricic

Super lokal, preporuka za sve ljude koji vole kvalitetan dzez 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Little Bay