• Alekse Nenadovića 19
    Beograd, Vračar
  • 09:00h - 01:00h (subotom do 02:00h)
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Lovac se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u našoj bašti nimalo ne oseti. Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića.

U prepoznatljivom beogradskom ambijentu prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, naši gosti uživaju u "čašici toplog prijateljskog razgovora", prepušteni oazi već zaboravljenog mira, zadovoljstva i uživanja. Lovac krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu - prava mera za kafanu.

U Lovcu smo posebno ponosni na specijalitet "Ćumur na stolu" na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se donosi za sto. Zahvaljujući dugoj tradiciji u pripremi jela od divljači, specijalnom pacu i tajnama naših kuvara, sigurno ćete uživati u "Lovačkoj korpici", jelenskom fileu na pireu od kestena i domaćim lovačkim kobasicama. Pored jela od divljači, priča se da imamo najbolje ćevape u gradu, najbolju gurmansku pljeskavicu i pečenje koje se topi u ustima. Potpuno nov specijalitet, "Pica pljeskavica", jelo je koje do sada sigurno niste probali! Uz dobru hranu svakako idu i kvalitetna pića – špriceri od kvalitetnih domaćih vina i velik izbor domaćih rakija. Naš savet je da svoje gastronomsko uživanje završite "Titovom krempitom sa Bleda", tufahijama ili šnenoklama.

Dobro nam došli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Lovac