• Alekse Nenadovića 19
    Beograd, Vračar
  • 09:00h - 01:00h
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Program restorana

PETAK 23. Februar
Sanja Vasiljević i Playbox bend od 21h

SUBOTA 24. Februar
Bajke za devojčice od 21h

NEDELJA 25. Februar
09h - 00h

PONEDELJAK 26. Februar
09h - 00h

UTORAK 27. Februar
09h - 00h

SREDA 28. Februar
09h - 00h

ČETVRTAK 29. Februar
09h - 00h

Beograd Noću

Restoran Lovac se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u našoj bašti nimalo ne oseti. Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića. 

Restoran Lovac rezervacije online - brzo i lako

Restoran Lovac poseduje kapacitet od 100 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Lovac restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Lovac jelovnik - hrana koja se služi

U Lovcu posebno ističu specijalitet “Ćumur na stolu” na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se donosi za sto. Zahvaljujući dugoj tradiciji u pripremi jela od divljači, specijalnom pacu i tajnama naših kuvara, sigurno ćete uživati u “Lovačkoj korpici”, jelenskom fileu na pireu od kestena i domaćim lovačkim kobasicama. 

Pored jela od divljači, po gradu se šuška da se ovde služe najbolji ćevapi u gradu, najbolja gurmanska pljeskavica i pečenje koje se topi u ustima. Potpuno nov specijalitet, “Pica pljeskavica”, jelo je koje do sada sigurno niste probali! 

Uz dobru hranu svakako idu i kvalitetna pića – špriceri od kvalitetnih domaćih vina i velik izbor domaćih rakija. Naš savet je da svoje gastronomsko uživanje završite “Titovom krempitom sa Bleda”, tufahijama ili šnenoklama.

Opis Lovac restorana koji mami sve ljubitelje hedonizma

U prepoznatljivom beogradskom ambijentu prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, naši gosti uživaju u “čašici toplog prijateljskog razgovora”, prepušteni oazi već zaboravljenog mira, zadovoljstva i uživanja. 

Lovac restoran krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu - prava mera za kafanu.

Restoran Lovac Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Lovac restoran smešten je u samom centru grada i dovoljno je blizu i povezan sa svim ostalim delovima grada. Nalazi se na Vračaru, a adresa na kojoj je smešten je Alekse Nenadovića 19. Idealno mesto za sve one koji žele da iskuse čari autentične, beogradske ugostiteljske scene i tradicionalne kuhinje. 

Lovac restoran - parking kod popularnog lokala

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Lovac u Beogradu jeste ta da ne postoji privatni parking za goste restorana, ali svi dragi posetioci mesto mogu pronaći na obližnjem uličnom parkingu. 

Restoran Lovac radno vreme

Radno vreme popularnog restorana Lovac je svakog dana od 09:00h do 01:00h, dok se subotom radno vreme produžava do 2h posle ponoći. Sasvim dovoljno vremena da uživate u svim čarima ovog mesta. 

Otkrijte i vi zbog čega je ovo beogradski restoran koji morate posetiti. Dobrodošli ste!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Lovac
Average rating:  
 2 reviews
 by Nikolina

Hrana je na zavidnom nivou.

 by Boban

Hrana je fenomenlna 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Lovac