• Bulevar kralja Aleksandra 43
    Beograd, Zvezdara
  • 10:00 - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • 200 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Madera decenijama je nezaobilazno i kultno mesto prestonice. U Bulevaru Kralja Aleksandra broj 43, naslonjena na Tašmajdanski park, oduvek je bila celodnevno boravište “viđenih” Beograđana i onih koji bi to da postanu.

Najbolji opis eminentnog restorana Madera u jednoj jedinoj rečenici mogao bi da glasi: “Nova stara Madera za nove i stare goste!”

Ime, koje je samo za sebe brend, tadašnja kafana je dobila na vrlo originalan način. U čast otvaranja iste jedan stalni posetilac doneo je flašu prvoklasnog, do tada neviđenog vina, sa portugalskog ostrva Madera i - zvezda među kafanama je rođena!

Restoran Madera rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Madera je 200 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Madera restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Madera jelovnik - hrana koja se služi u popularnom restoranu

Posebno treba istaći ponos restorana Madera, a to je nadaleko proslavljena kuhinja! Nije dovoljno reći da se ovde služi izvrsna domaća i internacionalna kuhinja. Ovde je kuvanje čarolija, a gosti namenski dolaze da se počaste jelima koja se i na drugim mestima isto zovu, ali je to ujedno i jedina sličnost. Ovde se jede polako, da uživaju i oči i nepce. Zalogaj, pa pauza, pa zalogaj.

Ako vam se pije vino - birajte! Ima ih sa svih kontinenata, belo, roze, crveno - ali uvek prvoklasno, iz godina najbolje berbe. Kako za ručak, tako i za večeru, s razlikom što će vam tada uživanje upotpuniti odabrana živa muzika uz repertoar koji ne zna za “nekad i sad” granice.

Opis restorana Madera od kog zastaje dah

Današnji izgled restoran Madera dobio je renoviranjem 2003. godine i jedan je od najlepših mesta u gradu. Sve moderno, savremeno, dizajnerski provokativno, idealno se uklopilo u staru, tradicionalnu atmosferu i ambijent neprevaziđene Madere.

Restoran Madera raspolaže sa 200 mesta, a ono što posebno veseli Beograđane je lepotica među gradskim baštama i čarobnim pogledom na Tašmajdanski park. Krov letnje bašte služi na čast arhitekti i na uživanje gostima. Puna je zelenila, a na stara stabla nonšalantno su okačene vredne umetničke slike.

Nema sumnje zbog čega legende Beograda, umetnici, sportisti, političati, biznismeni, javne ličnosti restoran Maderu, a ne druge beogradske restorane, doživljavaju kao drugu kuću.

Madera Beograd - enterijer restorana koji osvaja

Madera je kultni beogradski restoran koji postoji još od 1937. godine. U maju 2003. godine potpuno je renoviran, a redizajniran enterijer restorana omogućio mu je da zadrži izvesnu dozu starog, prepoznatljivog šarma koji je savršeno uklopljen sa svim modernim elementima.

Prijatna atmosfera, ljubazna usluga, kao i veoma pristupačne Madera cene, učinile su da Madera restoran postane omiljeno mesto za sva dnevna i večernja okupljanja velikog broja Beograđana. Savršeno uklopljene boje, odlično osvetljenje, biljke i detalji na koje se posebno vodilo računa čine da ovaj ekskluzivni prostor restorana Madera bude savršen za sve prilike koje želite da provedete sa sebi dragim ljudima.

Restoran Madera Beograd - lokacija

Madera se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 43, nedaleko od Tašmajdanskog parka. Ukoliko posetite ovo mesto u letnjem periodu i smestite se u prijatnoj letnjoj bašti restorana možete da uživate u prekrasnom pogledu na park. Mirna oaza u centru gradskih dešavanja, idealno za fantastično opuštanje i dobar obed.

Madera parking za posetioce restorana

Za sve one koji dolaze automobilom u ovaj prestonički restoran valjalo bi napomenuti da Madera ima svoj parking, koji ima svoje obezbeđenje i na raspolaganju je svim posetiocima. Ipak, broj parking mesta je ograničen, pa ako se dogodi da je parking popunjen u ulici u kojoj se nalazi Madera restoran postoji ulični parking gde možete ostaviti svoj automobil.

Madera radno vreme restorana

Madera restoran je otvoren svakog dana od 10:00 do 00:00h, a vikendom se radno vreme produžava do 1 sat posle ponoći. Bilo da želite druženje sa prijateljima, poslovnim saradnicima ili porodicom preko dana možete uživati u prijatnoj atmosferi, dok se uveče uz dobru muziku obična večera pretvara u pravi doživljaj.

Sve je isto samo se gosti menjaju! Sve je više mladih ljudi, koji su iskusili i sva ostala mesta za provod u Beogradu. Jer, Madera ima sve što i drugi, ali drugi imaju malo od onoga što ima Madera! A to je moderan duh prirodno naslonjen na tradiciju, ambijent dostojan ma koje evropske prestonice, jelovnik i kartu pića kraljevske raskoši i nonšalantnost koju osećate jer tu pripadate!

Restoran Madera je za ljude od integriteta, koji znaju šta hoće, ljude s konceptom, ljude od ukusa i sa potencijalom da postanu urbane legende! Godine tu nisu važne jer pred vama je stara nova Madera i vi ste dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Madera
Average rating:  
 1 reviews
 by Stankovic Sinisa

Nije bez razloga najpopularniji restoran toliko godina. Odlican izbor i usluga.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Madera