• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Lounge / Pop / Rock
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Magaza je atraktivan lokal koji se nalazi na izvrsnoj lokaciji, odiše prijatnom atmosferom i može da se podiči odličnom kuhinjom. Svojim modernim enterijerom i sjajnim pogledom sa terase na reci Savi, ovaj restoran nudi sve ono što je potrebno za vašu dnevnu dozu hedonizma.

Restoran Magaza rezervacije - online lako i brzo

Restoran Magaza Beograd ima kapacitet za oko 150 ljudi, a s obzirom na veliku popularnost ovog sjajnog restorana, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju restoran Magaza rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju restoran Magaza Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

kafa u restoranu magaza

Restoran Magaza meni - gastronomska ponuda za svačiji ukus

Kada je u pitanju restoran Magaza meni ovog poznatog lokala može da se pohvali gastronomskom ponudom koja kombinuje domaće specijalitete i jela internacionalne kuhinje. Moderna i tradicionalna kuhinja, koja je u ponudi restorana Magaza, osvojiće vas na prvi zalogaj, a doručak koji je deo našeg menija je idealan način da započnete dan. 

Ukusna hrana spremljena od strane vrhunskih kuvara, specijaliteti za svačiji ukus i pravi hednonizam koji se ogleda u kombinaciji predivnih jela i prijatnog ambijenta, učiniće da se restoranu Magaza uvek sa osmehom vraćate.

restoran magaza dorucak

Magaza Beograda - opis restorana koji ćete voleti

 

Restoran Magaza Beograd je idealno mesto da uživate u jutarnjoj kafici sa pogledom na reku ili da u večernjim satima sa prijateljima izađete na večeru i koktele. Pored toga, ovde možete da uživate u odličnom provodu na reci do sitnih sati. Uz mesto kao što je restoran Magaza Beograd, večernji izlazak u Beton Hali postaje najbolja opcija za najluđi provod

Restorani u Beogradu su čest izbor za korporativne događaje, a ambijent pored reke će sigurno ulepšati proslavu vašeg uspeha. Uz restoran Magaza Beton Hala okuplja uspešne poslovne ljude i slavi njima važne datume.

Korporativne proslave u Magazi su sjajan izbor za sve kompanije koje planiraju da svoj jubilej ili važan datum proslave sa stilom i na sjajnoj lokaciji. Sama blizina reke i moderan enterijer, pored odličnog doživljaja su nešto što dodatno kvalifikuje naš prostor za bilo koju vrstu proslave firmi.

Naše ljubazno osoblje je tu da organizuje slavlje skrojeno po meri Vaše firme i zaposlenih. Proslava uspeha uz gastronomske specijalitete u Magazi je karta na koju igraju velike kompanije.

restoran magaza specijalitet

Enterijer restorana Magaza 

Uz mesto kao što je Magaza Beton Hala postaje najbolji izbor za večernji izlazak. Moderan ambijent sa prostranom baštom i večernjim nastupima ili svirkama uživo učiniće da osetite pravi duh modernog Beograda.

Magaza restoran - muzika u prestižnom lokalu

Osim velike prednosti u vidu lokacije kao što je Beton Hala Magaza posetiocima nudi i pažljivo izabran, raznovrsan muzički program, koji će zadovoljiti čak i one najprobirljivije!

Žive svirke, nastupi velikih imena domaće muzičke scene, poznati DJ-evi, tematske žurke i još mnogo toga se nalazi na repertoaru! Vaše je da dođete, popijete svoje omiljeno piće i uverite se zašto Magaza restoran petkom i subotom postaje pravo mesto za provod, i već tradicionalno prvi izbor mladih i uspešnih ljudi!

koktel u restoranu magaza

Restoran Magaza Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Restoran Magaza Gastropub se nalazi na jednoj od najpopularnijih lokacija u Beogradu, u okviru Beton hale na adresi Karađorđeva 2-4. Restorani u Beton Hali su najčešći izbor turista, ali i stanovnika Beograda koji vikendom najradije piju kafu pokraj reke. U samoj blizini se nalazi prostran parking tako da ne morate brinuti za svoje automobile.

Parking kod Magaza restorana

Beton Hala, u kojoj je smešten ovaj popularni restoran, ima svoj veliki parking, pa svi oni koji odluče da posete Magaza Beograd sopstvenim automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša.

Radno vreme restorana Magaza

Restoran Magaza je otvoren svakog dana od 10h do 2h posle ponoći. Sasvim dovoljno vremena da tokom čitavog dana i večeri uživate u čarima ovog mesta.

Uz zahvalnog stanara kao što je Magaza Beton Hala može da se pohvali time da već skoro 2 godine svojim posetiocima nudi restoran koji je i više od toga - mesto za uživanje. Smeštena u jednom od najlepših delova Beograda, Magaza će učiniti da joj se uvek sa osmehom vraćate.

vecera u restoranu magaza

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Magaza
Average rating:  
 1 reviews
 by Dorotea Jovanovic

Omiljeno mesto za dorucak


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Magaza