• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Lounge / Pop / Rock
  • 150 Ljudi

Program restorana

NEDELJA 25. Avgust
Peca Acoustic

PONEDELJAK 26. Avgust
Lounge Night

UTORAK 27. Avgust
Lounge Night

SREDA 28. Avgust
Milan Živković

ČETVRTAK 29. Avgust
L&A Acoustic

PETAK 30. Avgust
Trio Acoustic

SUBOTA 31. Avgust
Efekat Band

Enterijer

Restoran Magaza - Dnevna doza hedonizma

Da su najatraktivniji restorani u Beogradu smešteni pokraj reke potvrđuje Magaza restoran u kome se zahvaljujući lokaciji, prijatnoj atmosferi i odličnoj kuhinji od prvog dana traži mesto više! Svojim modernim enterijerom i sjajnim pogledom sa terase koja se nalazi na reci Savi, ovaj prostor nudi sve ono što je potrebno za dnevnu dozu hedonizma.

Najpopularnija lokacija u gradu

Restoran Magaza Gastropub se nalazi na jednoj od najpopularnijih lokacija u Beogradu, u okviru Beton hale na adresi Karađorđeva 2-4. Restorani u Beton Hali su najčešći izbor turista, ali i stanovnika Beograda koji vikendom najradije piju kafu pokraj reke. U samoj blizini se nalazi prostran parking tako da ne morate brinuti za svoje automobile.

Ukusni specijaliteti za svačiji ukus

Restorani u Beogradu svojim posetiocima nude domaće specijalitete, kao i jela internacionalne kuhinje, a meni koji kombinuje i jedno i drugo je razlog zbog kog je Magaza restoran za svačiji ukus.

Moderna i tradicionalna kuhinja, koja je u ponudi restorana Magaza, osvojiće vas na prvi zalogaj, a doručak koji je deo našeg menija je idealan način da započnete dan. Ukoliko zapratite Magaza restoran na Instagramu, možete naći veliki broj postavljenih slika ukusne hrane, od strane gostiju koji sa zadovoljstvom dele svoj trenutak u Magazi.

Restoran Magaza - Za dnevni i noćni provod

Bilo da želite da uživate u jutarnjoj kafici sa pogledom na reku ili sa prijateljima dolazite na večeru i koktele, ili pak želite da uživate u noćnom životu uz zagarantovano dobar provod do sitnih sati, možete biti sigurni da niste pogrešili u odabiru lokala.

Uz mesto kao što je Magaza Beton Hala postaje najbolji izbor za večernji izlazak. Moderan ambijent sa prostranom baštom i večernjim nastupima ili svirkama uživo učiniće da osetite pravi duh modernog Beograda.

Osim velike prednosti u vidu lokacije kao što je Beton Hala Magaza posetiocima nudi i pažljivo izabran, raznovrsan muzički program, koji će zadovoljiti čak i one najprobirljivije!

Žive svirke, nastupi velikih imena domaće muzičke scene, poznati DJ-evi, tematske žurke i još mnogo toga se nalazi na repertoaru! Vaše je da dođete, popijete svoje omiljeno piće i uverite se zašto Magaza restoran petkom i subotom postaje pravo mesto za provod, i već tradicionalno prvi izbor mladih i uspešnih ljudi!

Mesto na kome se slave uspesi

Restorani u Beogradu su čest izbor za korporativne događaje, a ambijent pored reke će sigurno ulepšati proslavu vašeg uspeha. Uz restoran Magaza Beton Hala okuplja uspešne poslovne ljude i slavi njima važne datume.

Korporativne proslave u Magazi su sjajan izbor za sve kompanije koje planiraju da svoj jubilej ili važan datum proslave sa stilom i na sjajnoj lokaciji. Sama blizina reke i moderan enterijer, pored odličnog doživljaja su nešto što dodatno kvalifikuje naš prostor za bilo koju vrstu proslave firmi.

Naše ljubazno osoblje je tu da organizuje slavlje skrojeno po meri Vaše firme i zaposlenih. Proslava uspeha uz gastronomske specijalitete u Magazi je karta na koju igraju velike kompanije.

Uz zahvalnog stanara kao što je Magaza Beton Hala može da se pohvali time da već skoro 2 godine svojim posetiocima nudi restoran koji je i više od toga - mesto za uživanje. Smeštena u jednom od najlepših delova Beograda, Magaza će učiniti da joj se uvek sa osmehom vraćate.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Magaza