• Savski nasip 7a
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 02:00h)
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Mala Kolubara Beograd - smešten na Savi, autentični restoran domaće kuhinje, nosi ime prema nekadašnjoj kafani Kolubara. Ukoliko ste željni tradicionalnih jela i istog takvog ambijenta u kome ćete se osećati kao u svom domu, poseta ovog restorana je nešto što ne bi trebalo da propustite. 

Uz Beograd noću lako dođite do stola u ovom tradicionalnom srpskom restoranu, i provedite porodično okupljanje, poslovni ručak, ili bilo koji drugi svečani i manje svečani povod, na veoma poseban način. 

Rezervišite online brzo i lako 

Restoran Mala Kolubara poseduje kapacitet od 100 mesta, što je idealno za okupljanje sa dragim ljudima. Kako biste obezbedili svoje mesto ovde potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ambijent koji odiše tradicijom i ukusna domaća hrana

Mala Kolubara je restoran u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Enterijer je uređen u tradicionalnom srpskom duhu, pa ćete tako imati prilike da vidite goblene kao i slike starog Beograda. Čitavom ambijentu posebno doprinosi starogradska muzika koju ćete ovde čuti, i to uživo ako dođete za vikend. 

Jelovnik u restoranu Mala Kolubara 

U ovom restoranu dočekaće vas tradicionalna domaća jela, a ono čime se restoran posebno ponosi jesu specijaliteti: jagnjetina i teletina ispod sača, kao i praseće pečenje koje se ovde svakodnevno priprema. 

Uz tradicionalnu hranu služi se i domaće piće, pa ćete tako u Maloj Kolubari imati prilike da probate neko od pažljivo biranih domaćih vina, ali i popularne domaće rakije.

Adresa i radno vreme Male Kolubare 

Ovaj restoran nalazi se na adresi Savski nasip 7a na Novom Beogradu.  Radno vreme restorana je  09:00h - 01:00h, a vikednom se jedan sat duže uživa u starogradskoj svirci koja se ovde organizuje.

Posetite ovaj restoran i otkrijte zašto važi za jedan od najleših beogradskih restorana domaće kuhinje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Mala Kolubara
Average rating:  
 2 reviews
 by Lazaar

Odlicna hrana, preporuka za jagnjetinu

 by Danijel

Ranije sam izlazio ovde, sve preporuke!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Mala Kolubara