• Savski nasip 7a
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 02:00h)
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran domaće kuhinje Mala Kolubara nalazi se na Savi na adresi Savski nasip 7a. Aludirajući na tradiciju nekadašnje kafane Kolubara, vlasnici Milan Miculović i Aleksandar Zimonjić, simbolično su se odlučili za naziv Mala Kolubara.

Ambijent je uređen u tradicionalnom srpskom duhu, pa se tako na samom ulazu u restoran nalaze mnogobrojni gobleni i slike starog Beograda.

Na meniju restorana koji čuva duh starih beogradskih kafana zastupljena je isključivo srpska tradicionalna kuhinja, domaća vina i rakije, od kojih se posebno izdvaja ona od kantariona. Glavni specijaliteti su jagnjetina i teletina ispod sača, kao i praseće pečenje koje se svakodnevno peče. Cene su veoma pristupačne, a kako kažu vlasnici, kvalitet ponude, usluga i domaćinska atmosfera ono su na čemu se najviše insistira.

Ambijent je uređen u tradicionalnom srpskom duhu, pa se tako na samom ulazu u restoran nalaze mnogobrojni gobleni i slike starog Beograda. Muzika koja se sluša je starogradska, a od srede pa do subote, možete uživati uz muziku uživo, akustičnu verziju nezaobilaznih tamburaša.

Restoran Mala Kolubara neguje stari duh beogradskih kafana i pravo je mesto za sve one koji žele da uživaju na stari dobri način ali i da dovedu svoje prijatelje iz inostranstva i pokažu im pravo srpsko gastronosmko iskustvo!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Mala Kolubara