• Kralja Petra 13-15
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Manufaktura restoran nalazi se u samom centru grada, odmah nadomak Knez Mihailove ulice, ušuškan na adresi Kralja Petra 13-15. Manufaktura predstavlja proces proizvodnje koji se zasniva na obrađivanju materijala rukama. Isto tako u restoranu Manufaktura možete uživati u autentičnim i najboljim specijalitetima, koje su za vas svojim iskusnim rukama spremili vrhunski kulinarski majstori.

Restoran Manufaktura rezervacije - online brzo i lako

Manufaktura restoran poseduje kapacitet od 150 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Manufaktura.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Manufaktura jelovnik - hrana koja se služi 

U restoranu Manufaktura meni čini kombinacija kuhinje od nekoliko zemalja. Od prelepih srpskih domaćih specijaliteta, ukusnih pikanterija sa juga, vrhunskih specijaliteta iz Makedonije, pa sve do preukusnih grčkih tradicionalnih recepata. Kombinacija ovih različitih vrsta kuhinje primetna je kako na meniju, tako i u čitavoj atmosferi restorana Manufaktura.

Sve namirnice koje se u restoranu Manufaktura koriste u kuhinji su organskog porekla kupljene od domaćih uzgajivača kako bi sva hrana koja se sprema u restoranu ispunila sve kriterijume ukusa i hranljivosti koje su nam svakodnevno potrebne. U hladnoj kuhinji u restoranu Manufaktura nalaze se kvalitetni delikatesi sireva, mesa, kao i organsko povrće i voće, i gde ih gosti mogu probati na licu mesta i kupiti.

Restoran Manufaktura svojim gostima nudi potpuno uživanje u prirodnim i najkvalitetnijm ukusima Srbije.

Opis Manufaktura restorana koji ćete obožavati

U restoranu Manufaktura možete uživati u veoma prijatnom ambijentu sa modernim i tradicionalnim primesama gde vas očekuju specijaliteti ispod sača, najlepše meso sa ražnja, đakonije sa roštilja, razne ukusne poslastice kao one koje su nam naše bake pravile. 

Cilj restorana Manufaktura je da svojim posetiocima, pa čak i pravim gurmanima zadovolji sva čula i pruži priliku da u prijatnom ambijentu i atmosferi uživaju u najbolje spremljenim komadima mesa krčanim u zemljanim posudama, hrskavoj korici i komadima mesa koji se prosto tope u ustima ili u slasnim tragovima rešetke na mesu sa roštilja.

Manufaktura Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Manufaktura restoran smešten je u samom centru Beogradu, opštini Stari grad, u ulici Kralja Petra 13-15. Ovo popularno mesto nalazi se u prometnom delu gradu, pa svi oni koji požele da svrate lako mogu pronaći poznati restoran.

Restoran Manufaktura parking za posetioce

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Manufaktura u Beogradu jeste ta da ne postoji privatni parking za goste restorana, ali posetioci bez problema mogu naći parking mesto na ulici u neposrednoj blizini lokala.

Manufaktura restoran radno vreme

Restoran Manufaktura Beograd je otvoren svakog dana od 9h ujutru do 1h posle ponoći. Sasvim dovoljno vremena da provedete nezaboravne trenutke u restoranu koji pomera sve granice. 

Rezervacije su neophodne jer je restoran uvek pun. Zato dođite što pre i uverite se u posebnost ovog mesta, koje Beograd noću s razlogom svrstava među najbolje beogradske restorane.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Manufaktura