• Kralja Petra 13-15
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Manufaktura nalazi se u samom centru grada, odmah nadomak Knez Mihailove ulice, ušuškan na adresi Kralja Petra 13-15.

Manufaktura predstavlja proces proizvodnje koji se zasniva na obrađivanju materijala rukama. Isto tako u restoranu Manufaktura možete uživati u autentičnim i najboljim specijalitetima, koje su za vas svojim iskusnim rukama spremili vrhunski kulinarski majstori.
U restoranu Manufaktura možete uživati u veoma prijatnom ambijentu sa modernim i tradicionalnim primesama gde vas očekuju specijaliteti ispod sača, najlepše meso sa ražnja, đakonije sa roštilja, razne ukusne poslastice kao one koje su nam naše bake pravile. Cilj restorana Manufaktura je da svojim posetiocima, pa čak i pravim gurmanima zadovolji sva čula i pruži priliku da u prijatnom ambijentu i atmosferi uživaju u najbolje spremljenim komadima mesa krčanim u zemljanim posudama, hrskavoj korici i komadima mesa koji se prosto tope u ustima ili u slasnim tragovima rešetke na mesu sa roštilja.
U restoranu Manufaktura meni čini kombinacija kuhinje od nekoliko zemalja. Od prelepih srpskih domaćih specijaliteta, ukusnih pikanterija sa juga, vrhunskih specijaliteta iz Makedonije, pa sve do preukusnih grčkih tradicionalnih recepata. Kombinacija ovih različitih vrsta kuhinje primetna je kako na meniju, tako i u čitavoj atmosferi restorana Manufaktura.
Sve namirnice koje se u restoranu Manufaktura koriste u kuhinji su organskog porekla kupljene od domaćih uzgajivača kako bi sva hrana koja se sprema u restoranu ispunila sve kriterijume ukusa i hranljivosti koje su nam svakodnevno potrebne. U hladnoj kuhinji u restoranu Manufaktura nalaze se kvalitetni delikatesi sireva, mesa, kao i organsko povrće i voće, i gde ih gosti mogu probati na licu mesta i kupiti.
Restoran Manufaktura svojim gostima nudi potpuno uživanje u prirodnim i najkvalitetnijm ukusima Srbije.

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Manufaktura