• Džona Kenedija 10j
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Marshall smešten je na samoj ivici Novog Beograda i Zemuna u blizini Dunava, u ulici Džona Kenedija 10j.

Restoran Marshall nudi sve ono što prija ljudima i današnjem brzom ritmu života. Tako, u ovom restoranu možete uživati u svakodnevnim specijalitetima mediteranske kuhinje, a istovremeno i u vrhunskim poslasticama i raznom piću.

Restoran Marshall je jednostavno drugo ime za dobar zalogaj! Preporučujemo vam da probate njihov biftek - Chateaubriand, pene sa piletinom u lešnik sosu, razne salate , a možete se zasladiti i sjajnom Marshall pitom.

Svoja jutra započnite svežinom u Novom Beogradu i uz omamljujući gutljaj perfektne kafe u restoranu Marshall, napunite se dobrom energijom za početak teškog dana koji sledi. Smešteni u lepom ambijentu, posvetite se poslovnim partnerima i porodici, i prepustite se užitku mediteranske kuhinje uz pristupačne cene.

Ugodan, elegantan i sofisticiran kafe - restoran poseduje pažljivo dizajniran prostor koji je uređen u savremenom stilu za poslovne sastanke, porodične skupove i proslave. Restoran Marshall uređen je tako da možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog nameštaja i pažljivo kreiranog osvetljenja. Specijaliteti mediteranske kuhinje koji oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom, ostaviće vas bez daha. U zavisnosti od vaših želja, ovaj restoran nudi sve što vam je potrebno kako biste uživali.

Restoran Marshall radi svakog dana tokom cele nedelje od 8h do 01h. Pre izlaska u grad i noćni provod, restoran Marshall je idealna prilika da okusite sjajnu hranu i piće kojim ćete započeti svoj ludi noćni provod u klubovima ili kafanama.

Restoran Marshall puno pažnje poklanja dobroj atmosferi, i upravo zbog toga je tu pažljivo birana lounge muzika koja će učiniti da svaki momenat proveden u ovom restoranu bude zaista nezaboravan.

Restoran Marshall sa posebnim zadovoljstvom očekuje sve nove i stare prijatelje kuće, koji će svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpuniti atmosferu ovog mesta i učiniti da mnogima postane odabrano mesto za uživanje.

Kapacitet restorana je oko 80 ljudi bez bašte, a vi ne propustite da ga posetite i budete jedan od njih.

Restoran Marshall je mesto na koje će te se vraćati jer ste uvek dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Marshall