• Kralja Petra 70
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Mentalitet je restoran moderne srpske kuhinje i nalazi se u ulici Kralja Petra 70, jednoj od najstarijih beogradskih ulica. Zahvaljujući sjajnom izboru arhitetkte i njegovim vrednim majstorima, osmišljen je restoran Mentalitet, koncept koji će se konstantno usavršavati kroz celokupan proces proizvodnje – od netaknute prirode do Mentalitet tanjira.

Radno vreme restorana je od 9 sati ujutru, pa sve do ponoći, sem petkom i subotom, kada restoran radi čak do 1 sat iza ponoći. Enterijer restorana Mentalitet je zaista izuzetan, i sigurno će privući vašu pažnju.

Menadžment restorana Mentalitet želi da bude lider u stvaranju realne zdrave hrane vodeći računa o svakom, najsitnijem detalju. Hrana je jedan od najvažnijih faktora u našem svakodnevnom životu – kao potreba, zadovoljstvo, strast, emocija, poruka, a ponekad čak i životni stil. Ona je izazovna i začinjena emocijama, u potpunosti definisana srpskim mentalitetom.

Restoran Mentalitet je misija kulinarskih umetnika koja spaja klasična srpska jela i savremene tehnike kuvanja. Šef kuhinje Nemanja Kolarac je visoko školovani kuvar sa desetogodišnjim iskustvom, začetnik apstraktnog srpskog kulinarstva i originalni kulinarski alhemičar.

Mentalitet meni predstavlja trenutnu ponudu svih kulinarskih proizvoda iz njihove radionice i predstavljen je kroz dve celine: Balkansku fuziju - posebno dizajnirana jela od namirnica sa ovog podneblja kombinovanih na nesvakidašnji način i Simfoniju zdravlja – jela sastavljena isključivo od divljih prirodnih sirovina i sastojaka odabranih specijalnom procedurom.

Oba spektra originalnih jela poseban su izvor inspiracije Mentalitetu. Meni se usklađuje sezonskim i specifičnostima našeg podneblja.

Kapaciteti restorana su 50 mesta za sedenje od kojih je 30 na galeriji. Kada bašta radi tu su i dodatnih 40 mesta. U restoranu, posebno u galeriji restorana koja prima 30 ljudi, imate mogućnost da organizujete sastanke, prezentacije, korporativne događaje ili se opustite u krugu prijatelja i u romantičnim trenucima.

Osoblje i menadžment restorana Mentalitet će se pobrinuti ne samo da hrana i usluga budu vrhunskog kvaliteta, već su spremni da izađu u susret specijalnim zahtevima za vaše događaje - preciznim uparivanjem vina i hrane, prisustvom somelijera, posebnim izborom menija - ili vam pomoći da na drugi način vaše zamisli sprovedete u delo.

Dobrodošli u Mentalitet!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Mentalitet
Average rating:  
 1 reviews
 by Sandra

Jako dobra kvalitetna hrana i usluga!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Mentalitet