• Topčiderska 1
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 01:00h
  • Starogradska / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Milošev Konak jedan je od napoznatijih beogradskih restorana, zahvaljujući odličnoj hrani, ali i prelepoj bašti u kojoj tokom toplijih dana uživaju Beograđani, ali i brojni psetioci glavnog grada.

Sam objekat je u neka davna vremena služio za potrebe Kneza Miloša Obrenovića, tako da restoran Milošev Konak predstvalja idealan spoj tradicionalnog, u smislu baštine i trajanja, i modernog u smislu ponude i usluge.

Meso i pomfrit

Restoran Milošev konak rezervacije - brzo do najukusnijeg obroka

Restoran Milošev konak je izuzetno posećen, pa su rezervacije obavezne kako biste bili sigurni da vas čeka mesto u prijatnom enterijeru restorana. Ukoliko želite da posetite Restoran Milošev konak Beograd noću je tu za vaše rezervacije - mesto u restoranu možete ostaviti veoma brzo i jednostavno.

Za mesto u jedinstvenom ambijentu koji nudi restoran Milošev konak rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova. Svoje mesto možete rezervisati uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Milošev konak meni

Milošev konak restoran je svedok mnogih boemskih večeri poznatih srpskih književnika gde se uz poznate specijalitete, kvalitetna vina uživalo i u dobroj muzici.

Kako tada, tako i danas u restoranu gosti uživaju u brojnim nacionalnim specijalitetima, kao što je teletina ispod sača, jagnjetina spremana na tradicionalan način, ali i njeguškom i peper bifteku, Salti boki i nezaobilaznoj baklavi sa pečenim lešnicima.

Pored toga, u ponudi restorana Milošev Konak nalaze se i brojna jela internacionalne kuhinje. Ponuda, takođe, obiluje najkvalitetnijim domaćim i stranim pićima, koja će obogatiti svaki Vaš obrok.

Enterijer restorana Milošev konak

Milošev konak Beograd - Opis restorana u srcu Topčidera

Dobro je poznato da je Milošev konak restoran koji odiše elegancijom. Entrijerom dominira drvo, a raskošni lusteri doprinose otmenosti restorana. Restoran Milošev konak se može pohvaliti jednom od najlepših bašti u Beogradu, smeštenoj u zelenilu Topiderskog parka.

Najdraži gosti restorana su, svakako, najmlađi, za koje je Milošev Konak napravio igralište, ušuškano u gusto zelenilo i napravljeno da zadovoljava sve bezbedonosne standarde.

Muzika zadužena za atmosferu u restoranu Milošev konak

Osim ukusnih specijaliteta, atmosferi u restoranu i kompletnom ugođaju posebno doprinusi muzički program. Ukoliko ste ljubitelj prave kafanske atmosfere, četvrtkom možete uživati u živoj muzici u okviru kafanske večeri, dok su drugim danima za Vas tu tamburaši.

Čaše i flaše u restoranu Milošev konak

Milošev konak Beograd cenovnik

Kada je u pitanju restoran Milošev konak cenovnik je standardan za ovaj tip restorana. Takođe postji mogućnost organizovanja proslava u ovom restoranu, i samim tim formiranje cena po osobi za obrok.

U restoranu možete da slavite sve Vama važne datume - svadbe, krštenja, rođendane, godišnjice, prezentacije firme… Ljubazno osoblje restorana će vam dati sve potrebne informacije.

Restoran Milošev konak Topčider - lokacija

Uz fenomenalni restoran Milošev konak Topčider je dobio mesto za ljubitelje tradicije i ukusne hrane, i to u jednom od najlepših delova grada.

Restoran Milošev Konak smešten je u zelenilo najstarijeg beogradskog Topčiderskog parka, na adresi Topčiderska 1 i ima jednu od najlepših bašti u Beogradu. Kao restoran traje još od pre II svetskog rata i kao takav predstavlja kulturnu baštinu ovog grada.

Hrana u restoranu Milošev konak

Restoran Milošev konak Beograd - parking

Milošev konak restoran prima i do 250 osoba u zatvorenom delu, ili do 500 osoba u bašti, a svojim gostima osim ukusnih specijaliteta nudi i parking za njihova vozila. Restoran poseduje parking na kom staje i do 100 automobila.

Restoran Milošev konak Beograd - radno vreme

Restoran Milošev konak u Beogradu svoja vrata gostima otvara već od 08h, i radi do 1 posle ponoći, pa u ovom restoranu možee zapčeti dan, otići na porodičan ručak, ili pak na večeru sa prijateljima ili partnerom.

I dok se deca zabavljaju na igralištu, za to vreme roditelji uživaju u gastronomskim specijalitetima i vrhunskim vinima, uz zvuke izvorne i starogradske muzike. Beograd noću je tu za brze i lake rezervacije koje će vam omogućiti mesto u ovom restoranu, a Vaše je da dođete, opustite se i uživate kao u neka davna dobra vremena. Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Milošev Konak
Average rating:  
 2 reviews
 by Milan

Definitivno najlepši restoran u Košutnjaku, i mesto sa respektabilnom tradijom!

 by mateija

Odlicno mesto, sve preporuke


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Milošev Konak