• Topčiderska 1
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 01:00h
  • Starogradska / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Milošev Konak smešten je u zelenilo najstarijeg beogradskog Topčiderskog parka, na adresi Topčiderska 1 i ima jednu od najlepših bašti u Beogradu. Kao restoran traje još od pre II svetskog rata i kao takav predstavlja kulturnu baštinu ovog grada. Sam objekat je u neka davna vremena služio za potrebe Kneza Miloša Obrenovića, tako da restoran Milošev Konak predstvalja idealan spoj tradicionalnog, u smislu baštine i trajanja, i modernog u smislu ponude i usluge.

Ovaj restoran je svedok mnogih boemskih večeri poznatih srpskih književnika gde se uz poznate specijalitete, kvalitetna vina uživalo i u dobroj muzici. Kako tada, tako i danas u restoranu gosti uživaju u brojnim nacionalnim specijalitetima, kao što je teletina ispod sača, jagnjetina spremana na tradicionalan način, ali i njeguškom i peper bifteku, Salti boki i nezaobilaznoj baklavi sa pečenim lešnicima. Pored toga, u ponudi restorana Milošev Konak nalaze se i brojna jela internacionalne kuhinje. Ponuda, takođe, obiluje najkvalitetnijim domaćim i stranim pićima, koja će obogatiti svaki Vaš obrok.

Ukoliko ste ljubitelj prave kafanske atmosfere, četvrtkom možete uživati u živoj muzici u okviru kafanske večeri, dok su drugim danima za Vas tu tamburaši. U restoranu možete da slavite sve Vama važne datume - svadbe, krštenja, rođendane, godišnjice, prezentacije firme...jer restoran prima i do 250 osoba u zatvorenom delu, ili do 500 osoba u bašti. Restoran poseduje parking na kom staje i do 100 automobila.

Najdraži gosti restorana su, svakako, najmlađi, za koje je Milošev Konak napravio igralište, ušuškano u gusto zelenilo i napravljeno da zadovoljava sve bezbedonosne standarde. Za to vreme roditelji uživaju u gastronomskim specijalitetima i vrhunskim vinima. Uz zvuke izvorne i starogradske muzike Vaše je da dođete, opustite se i uživate kao u neka davna dobra vremena. Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Milošev Konak