• Rankeova 1
    Beograd, Vračar
  • 12:00h - 22:00h
  • Lounge
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Mio je novootvoreni ekskluzivan restoran. Mio restoran se nalazi u centru grada, na Vračaru, u delu Beograda koji se ističe svojim kulturno istorijskim nasleđem. Restoran Mio je zapravo smešten u neposrednoj blizini Karađorđevog parka, nedaleko od Hrama Svetog Save i Narodne biblioteke.

Mio restoran

Restoran Mio rezervacije - Lako i brzo do mesta u ovom restoranu

I ako je Mio restoran koji je nedavno otvoren, za jako kratko vreme je uspeo da postane popularan zahvaljujući velikoj energiji koji su u njega uložili kako vlasnici, tako i svi zaposleni, pa je za odlazak u ovaj restoran potrebno na vreme napraviti rezervaciju. Zahvaljujući našem korisnilkom call centru besplatno možete rezervisati mesto za Mio restoran jednostavnim pozivanjem jednog od dva svima vrlo dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, slanjem poruke na iste te brojeve, ili online.

Za restoran Mio Beograd Noću je omogućio i rezervisanje putem aplikacije koja se bavi prezentacijom kompletnog noćnog života u prestonici zabave. Ova aplikacija postoji i u iOS i u Android izvedbi, a rezervisanje preko nje vam omogućava i dodatne pogodnosti koje se ogledaju kroz unovčavanje poena koje ste sakupili njenim korišćenjem.

Mio restoran

Restoran Mio jelovnik - Hrana koja budi sva čula

Restoran Mio je prvenstveno italijanski restoran. Zato se u originalu i zove Mio ristorante. Mio restoran je konceptualno oslonjen na italijansku kuhinju, a pored italijanskih, možemo reći da prati i svetske gastronomske trendove. Dodatni italijanski akcenat ovom restoranu daje “Chef Consultant” Massimo Turano, koji je postavio jelovnik i vlasnicima restorana obezbedio kontakte sa vrhunskim proizvođačima iz Italije, kako hrane tako i pića, kakvih do sada nije bilo na našem tržištu. Pored jedinstvenih namirnica, koje su srž i suština svakog restorana, tu je i pažljivo biran tim profesionalaca koji stoji iza svakog tanjira.

Kulinarske kreacije su jedinstvene i delo su kulinarskog tima restorana Mio, a vlasnici u svakom segmentu  žele da im daju i dodatnu vrednost. Sva jela su uparena sa različitim vrstama alkoholnog i bezalkoholnog pića. Pa tako “Savremenu napolitansku pizzu” uparuju sa “Dimljenim MoreMare” (džin tonikom) i sa specijalno kreiranim koktelima, dok burgere uparuju sa penušavim vinima i šampanjcima. Pored pizza i burgera koji su, zbog  osnovnih namirnica koje se koriste, jedinstveni... Ne možemo da ne istaknemo restoran Mio “a la carte” jelovnik koji, pored ambijenta i profesionalnog servisa, prati i pažljivo kreirana vinska karta. Na Vama je da se prepustite uživanju, a za sve sugestije i preporuke prepustite se restoran Mio somelijerima. A na sve to dodajemo i činjenicu da je restoran Mio cenovnik sasvim korektan.

Mio restoran

Mio restoran

Pored toga što je ovo restoran Mio je ujedno i caffe u kojem možete i da samo popijete piće.

Enterijer koji krasi Mio restoran

Svaki deo ovog prestižnog restorana je osmišljen do najstinijeg detalja. Već prvim ulaskom u njega enterijr će vam odati utisak luksuza, i nečeg drugačijeg od svega drugog. Što je za svaku pohvalu.

Mio restoran

Mio restoran

Restoran Mio radno vreme i lokacija

Mio restoran radi od utorka do nedelje od 12h pa sve do 22h, ponedeljkom ne radi. Restoran se nalazi u Rankeovoj broj 1.

Na vreme rezervišite svoje mesto u ovom restoranu na jedan od načina koje smo naveli, a koji vam najviše odgovara, i uverite se zašto restoran Mio Beograd Noću svrstava u bolje restorane u Beogradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Mio
Average rating:  
 1 reviews
 by Selena

Prelep enterijer


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Mio