• Kej Oslobođenja 29
    Beograd, Zemun
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop
  • 240 Ljudi

Program restorana

PONEDELJAK 17. Maj
08h-22h

UTORAK 18. Maj
08h-22h

Enterijer

Restoran Moon Ze  - novootvoreni ugostiteljski objekat, nastao kao simbol Zemunskog keja, uređen je tako da na autentičan način dočara urbani zemunski duh. Nadomak Dunava, ovaj hedonistički kutak skrojen je tako da okupi sve ljubitelje piva i zakuski kao što su kobaje, burgeri i rebarca. 

Moon Ze je koncept bar koji na najbolji način spaja ekstravaganciju i opuštenu atmosferu, pa tako možete uživati u predivnom ambijentu, uz kriglu svog omiljenog piva i kobaji. Ukoliko ste ljubitelj ovakvih izlazaka, koncept bar Moon Ze je mesto za vas. 

Restoran Moon Ze rezervacije - online brzo i jednostavno 

Restoran Moon Ze poseduje kapacitet za 240 ljudi, idealno za okupljanje sa društvom u prijatnom ambijentu. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Moon Ze.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Moon Ze - spoj opuštene atmosfere i istančanog stila

Baš kao što i ime ovog ugostiteljskog objekta kroz igru reči kombinuje savremen naziv sa dugom tradicijom Zemuna, u kome se neguje pripadnost i identitet. 

Moon Ze kombinuje elemente pivnice u kojoj možete uživati u opuštenoj atmosferi i dobrom pivu, sa elementima luksuznih restorana, o čemu svedoči i činjenica da ovde postoji VIP soba, odnosno prostor u kome odabrano društvo može uživati izdvojeno od ostatka lokala. 

Koncept bar Moonze servira čist hedonizam

Prijatan ambijent koji odiše prirodnim elementima kojima je oplemenjen prostor, lagana muzika, izvrsna zakuska, kao i široka ponuda najrazličitijih piva, pružaju poseban doživljaj svakom posetiocu restorana Moonze. 

Ovde  se uživa na poseban način, upravo zato što je lokal uređen tako da odgovara različitom profilu ljudi, te da svako pronađe nešto u čemu će uživati. 

Adresa i radno vreme restorana Moon Ze

Restoran Moon Ze nalazi se na adresi Kej Oslobođenja 29, u Zemunu. U toj zoni nalazi se još ugostiteljskih objekata, pa je tako pokrivenost parking mestima adekvatna, što je važno za sve one koji dolaze svojim vozilom. 

Radno vreme restorana je 09:00h - 01:00h.

Posetite restoran Moon Ze i otkrijte zašto važi za jedan od beogradskih restorana koji na najbolji način reprezentuju prestonički duh. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Moon Ze