• Kej Oslobođenja 29
    Beograd, Zemun
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop
  • 240 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Moon.Ze restoran je novootvoreni ugostiteljski objekat, nastao kao simbol Zemunskog keja, uređen je tako da na autentičan način dočara urbani zemunski duh. Moonze restoran ima jako zanimljiv naziv, dvosmisleno može da dočara opšte poznatu šatrovačku krilaticu Munze konza.. Nadomak Dunava, ovaj hedonistički kutak skrojen je tako da okupi sve ljubitelje piva i zakuski kao što su kobaje, burgeri i rebarca, ali ima tu i klasičnijih jela u ponudi. Tako da će u Moon Ze Zemun biti mesto na kome će svako naći za sebe nešto po sopstvenom ukusu.

Moonze je koncept bar koji na najbolji način spaja ekstravaganciju i opuštenu atmosferu, pa tako možete uživati u predivnom ambijentu, uz kriglu svog omiljenog piva i kobaji. Ukoliko ste ljubitelj ovakvih izlazaka, koncept bar Moon.Ze je mesto za vas.

Moon.Ze restoran rezervacije - online brzo i jednostavno

Munze restoran poseduje kapacitet za 240 ljudi, idealno za okupljanje sa društvom u prijatnom ambijentu. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

To možete učiniti putem našeg korisničkog Call centra na jedan od dva dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, ili online. Nije na odmet da vas podsetimo da je to potpuno besplatno, s tim da je potrebno da uvek imate unapred rezervaciju, i tako obezbedite sebi sigurno mesto u objektu kao što je to restoran Munze.

Za Moonze Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti u vidu sakupljanja poena koje kasnije možete unovčiti.

Moonze Beograd - spoj opuštene atmosfere i istančanog stila

Baš kao što i ime ovog ugostiteljskog objekta kroz igru reči kombinuje savremen naziv sa dugom tradicijom Zemuna, u kome se neguje pripadnost i identitet.

Moon Ze kombinuje elemente pivnice u kojoj možete uživati u opuštenoj atmosferi i dobrom pivu, sa elementima luksuznih restorana, o čemu svedoči i činjenica da ovde postoji VIP soba, odnosno prostor u kome odabrano društvo može uživati izdvojeno od ostatka lokala.

Pored toga u Moon.Ze restoranu su vam na raspolaganju mesta za šankom sa barskim stolicama, kao i različite varijante visokih i niskih stolova za sedenje. Uslov za rezervacije ne postoji, osim što uveče kada je muzika uživo mesta mogu biti dodeljivana na osnovu toga da li želite i da večerate ili ne.

Moon.Ze

Koncept bar Moon ze servira čist hedonizam

Prijatan ambijent koji odiše prirodnim elementima kojima je oplemenjen prostor, lagana muzika, izvrsna zakuska, kao i široka ponuda najrazličitijih piva, pružaju poseban doživljaj svakom posetiocu restorana Moonze.

Moon.Ze

Ovde  se uživa na poseban način, upravo zato što je lokal uređen tako da odgovara različitom profilu ljudi, te da svako pronađe nešto u čemu će uživati. Preko dana pogodan je za lagano ispijanje kafe, te ne čudi što ga mnogi oslovljavaju i sa Munze kafić. Dok se uveče pretvara u pravi mali klub u kojem uz piće i večeru možete uživati i u kvalitetnim muzičkim svirkama.

Moon Ze meni

Kada je u pitanju Moon Ze jelovnik možemo slobodno da kažemo da su zastupljena najrazličitija jela za sva doba dana. Tako da na ovom mestu možete biti usluženi od doručka, pa preko sendvica i tortilja, burgera, predjela, supa i potaža, glavnih jela, salata, obrok salata, sve do deserta.

Moon.Ze

Moon.Ze cenovnik

Ono što je bitno za sve jeste da je restoran Moon.Ze cenovnik tako formirao da cene budu pristupačne, i kada su u pitanju cene pića, ali i kada su u pitanju cene hrane. Što je svakako velika prednost ovog restorana.

Moon.Ze

Adresa i radno vreme restorana Moon Ze

Restoran Moon Ze nalazi se na adresi Kej Oslobođenja 29, u Zemunu. U toj zoni nalazi se još ugostiteljskih objekata, pa je tako pokrivenost parking mestima adekvatna, što je važno za sve one koji dolaze svojim vozilom. S tim da mi uvek savetujemo da ako želite da popijete koju čašicu alkohola više, da potražite alternativni vid prevoza kao što je gradski prevoz ili taksi.

Radno vreme restorana je 09:00h - 01:00h.

Posetite restoran Moon.Ze i otkrijte zašto važi za jedan od beogradskih restorana koji na najbolji način reprezentuju prestonički duh.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Moon.Ze 
Average rating:  
 31 reviews
 by Mara

Obožavam ovo mesto!

 by Monnika

Kad nastupa Balasevic, uvek smo tu!

 by Gorica

Crvena jabuka nastupa u cetvrtak! Bravo ljudiii!

 by Momcilo

Nema greske!

 by Coka

Urbano mesto!

 by Teodora

Svirke u Moon.Ze-u su pravo osvezenje za Zemun!

 by Violeta

Jako lep lokal, osoblje profesionalno, hrana divna!

 by Tikica

Boho bend je super!

 by Gordana

Super atmosfera vikendom! Pravo uzivanje

 by Veljko

Super im je dorucak!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Moon.Ze