• Velike stepenice 6
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 00:00h
  • Jazz
  • 65 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

U ulici Velike Stepenice broj 6 pronaći ćete prijatan kutak namenjen svima onima koji vole da uživaju u prijatnoj atmosferi i ukusnim zalogajima. Novootvoreni restoran Muller je upravo to što ste tražili! Mesto gde je sve podređeno vašem uživanju, ostaće vam dugo u sećanju nakon prve posete i rado ćete mu se vraćati.

Restoran Muller predstavlja moderan spoj stare srpske i nemačke kuhinje, a sve to u najstarijem tradicionalnom delu Beograda. U ponudi ovog prelepog restorana naći ćete samo najbolja jela domaće kuhinje, a akcenat je svakako na nemačkim specijalitetima kakve nećete pronaći ni na jednom drugom mestu u gradu. Pravi ljubitelji srpsko-nemačke gastronomije ne propuštaju uživanje u restoranu Muller, jer su svi obroci jedinstveni i bazirani na velikom profesionalizmu i receptima majstora vrhunske kuhinje. A da bi vaš obrok bio što ugodniji, osoblje restorana se pobrinulo da ambijent u kom boravite bude maksimalno prijatan. Takođe, usluga u restoranu Muller ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor pića veoma raznovrstan i usklađen potrebama svakog gosta. Ponuda, takođe, obiluje najkvalitetnijim domaćim i stranim pićima, koja će obogatiti svaki Vaš obrok.

Restoran Muller je mesto koje uvek nudi više i koje je spremno da ispuni i vaše najrazličitije želje. Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi. Sigurno se nećete pokajati. Dobrodošli!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Muller