• Strahinjića Bana 66a
  • 09:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Nachos je jedan od najboljih meksičkih restorana u Beogradu sa dugom tradicijom.

Ono što mi nazivamo meksičkom kuhinjom ili Tex-Mex kuhinjom, zapravo je izbor američkih kauboja, koji su izvornu meksičku kuhinju oblikovali na način koji je njima kao Evropljanima najviše odgovarao. Enčalade, takosi, burgeri, rebarca, tortilje i kesadilje, samo su neki od specijaliteta u kojima sladokusci širom sveta uživaju već decenijama. Sve to, i još mnogo više, može se pronaći u restoranu Nachos, u centru grada, u ulici Stahinjića Bana 66a, ušuškanom mestu koje je postalo simbol uživanja u pravom tex-mexu.

Svi oni koji žele da uživaju, već znaju da se na meniju restorana Nachos nalaze najfantastičnija rebarca sa roštilja u domaćem bbq sosu, servirana uz neodoljiv pečeni krompir, da vam sami pogled na njih izaziva maštu i budi čula. Sladokusci tvrde, da su to najbolja tex-mex rebarca koja su imali prilike da probaju u ovom delu Evrope. Međutim, to nije jedino jelo sa menija, jer meksička kuhinja je privlačna upravo zato što nudi bogatstvo mirisa, ukusa, začina i kombinacija. Pored sada već čuvenih rebaraca, restoran Nachos najtoplije preporučuje neprevaziđene enčalade u čuvenoj salsa roja (crvenom sosu) ili neki od takosa poetičnih imena, Če Gevara, Zapata ili Luis Beach. Za one koji preferiraju prizvuke kontinentalne kuhinje, tu su fantastični burgeri, idealan izbor za ekipu. Sa mesom, ili sa ribom, meksički, pileći ili texas, ili možda Filadelfija, pravljen prema istoimenom proslavljenom sendviču, svaki od Nachos burgera obradovaće vas ukusom i izgledom. Veseli Nachos burgeri, fantastičnog ukusa i kolorita, odličan su izbor hrane za društvo – obroka koji će razveseliti vas i vaše prijatelje a zajednički ručak ili večeru učiniti nezaboravnom.

Savršen ručak lepo je završiti savršenim desertom, gde restoran Nachos predlaže čokoladni topli Zabajone ili Tikinu tortu iz snova, slatkiš o kojem se priča.

Ono što je jako bitno je to da ukoliko ne možete doći do restorana ili jednostavno želite da u specijalitetima meksičke kuhinje uživate kod kuće, da vam restoran Nachos može dostaviti spremljenu hranu na željenu adresu.

Dobrodošli u pravi meksički restoran Nachos – mesto gde ukusi oplemenjuju čula.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Nachos
Average rating:  
 1 reviews
 by Uros Vranic

Omiljeni burgeri


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Nachos