• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 00:00h (sredom i vikendom do 03:00h)
  • Pop
  • 180 Ljudi

Program restorana

SREDA 03. Mart
10h-20h

ČETVRTAK 04. Mart
10h-20h

PETAK 05. Mart
10h-20h

SUBOTA 06. Mart
10h-14h

NEDELJA 07. Mart
10h-14h

PONEDELJAK 08. Mart
10h-20h

UTORAK 09. Mart
10h-20h

Restoran Nacionalna klasa je jedinstvena prilika da na najlepšem mestu u Beogradu iskusite čari domaće, tadiocionalne srpske ali i internacionalne kuhinje, upakovane u besprekoran ambijent, modernog klub-restorana. Nacionalna klasa restoran je već nekoliko decenija simbol za “kopno” Beograda, na adresi Ušće bb, sa pogledom na prestoničke reke i Kalemegdansku tvrđavu.

Restoran Nacionalna klasa Beograd - online brzo i lako

Restoran Nacionalna klasa Ušće je obogatio prostorom koji raspolaže kapacitetom od 180 mesta a s obzirom na to da za ovaj popularni restoran uvek vlada velika zainteresovanost, kako biste imali svoje mesto i uživali u svim kulinarskim i ambijentalnim hedonizmima koje Nacionalna klasa restoran nudi - rezervacija je obavezna.

Napravite svoju rezervaciju već danas putem korisničkog Call centra ili online i tako obezbedite sebi priliku da u prijatnom ambijentu i uz uslužno osoblje doživite nezaboravno, gurmansko iskustvo na mestu kao što je restoran Nacionalna klasa.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Uz Nacionalna klasa restoran otvaraju se kuhinje celog sveta

U novom, modernom ambijentu i kultnoj bašti ovog restorana možete uživati u ukusima raznovrsnih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje. Ogroman meni sa oko stotinak predloga predviđen je suštinski za deljenje u društvu i raznolikost na stolu. Usluga restorana Nacionalna Klasa je na vrlo visokom i profesionalnom nivou, a konobari su organizovani, precizni i veoma ljubazni.

Svojevrsni “hajlajt” svakog obroka definitivno će biti servis osmišljen po uzoru na rustično posuđe iz kojih smo jeli kao mali, kada bismo na ručak odlazili kod bake. 

Sve što ćete dobiti posluženo je domaćeg porekla, za autentičan srpski ukus jela kao što su čorbe, specijaliteti od mesa ili domaće poslastice poput krempita, čokoladne torte ili pita od raznog voća.

Nacionalna klasa radno vreme uz bogat muzički program

Kako je restoran Nacionalna Klasa mesto stvoreno za prepuštanje hedonizmu, vašem ugođaju doprineće i bogati muzički program. Nacionalna klasa radno vreme je od 09:00 do 00:00 pa u toku dana možete provesti mirno vreme sa prijateljima i porodicom, dok u kasnijim satima restoran poprima pravu boemsku atmosferu.

Vikendom u restoranu Nacionalna klasa Beograd postaje meka dobre zabave sve do 03:00h a priprema za burni noćni život poboljšavaju gosti sa estrade, tako da je dobar provod zagarantovan.

Uz pomoć retorana Nacionalna klasa Beograd može biti i destinacija u kojoj ćete organizovati svoje slavlje - bilo koju vrstu proslava i poslovnih događaja. 

Nacionalna Klasa restoran - opis lokala i jedinstveni smek 60ih

Nacionalna klasa restoran je jedinstven i po tome što je jedini lokal u našem gradu koji je čak u stručne udžbenike ušao kao prvi javni objekat savremene arhitekture. Veoma specifičan i originalan izgled s početka šezdesetih godina prošlog veka pruža mogućnost za maštanje o vremenu punom ideala, a koje je već davno za nama. Upravo je u tome čar, jer  Nacionalna klasa restoran podstiče na topla osećanja kojima se uvek rado vraćamo.

Kompletan enterijer dobio je i jednu modernu notu u vrlo originalnom smeru čija su osnova Maskarelijeve slike, veliki stakleni paneli, pregradne police i veštačko zelenilo.

Restoran Nacionalna klasa lokacija

Restoran Nacionalna Klasa nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu, gde se Sava uliva u moćni Dunav. Biser ovog restorana je neverovatan pogled koji se pruža sa njega na reku, stari grad i stameni Kalemegdan.

Modernog dizajna i prijatnog ambijenta na adresi Ušće bb oduševiće vas svojim enterijerom, ali i prelepom baštom u kojoj možete da uživate u toplim danima dok vas debeli hlad okolnog drveća štiti letnjoj i od najveće žege.

Ljubazno i iskusno osoblje ispuniće svaku vašu želju kako bi Nacionalna klasa restoran bio za vas nezaboravno iskustvo. Boemskom ugođaju doprinosi bogati muzički program, tako da su gastronomski užitak i dobar provod zagarantovani.

Uz restoran Nacionalna klasa parking je na raspolaganju

Još jedna velika beneficija koju nudi Nacionalna klasa restoran jeste parking. za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete retstoran Nacionalna klasa parking tik ispred objekta vam stoji na raspolaganju.

Rezervacije su neophodne jer su mesta u ovom restoranu veoma tražena. Zato dođite što pre i uverite se u posebnost ovog mesta, koje Beograd noću s razlogom svrstava među najbolje beogradske restorane.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Nacionalna Klasa