• Grčića Milenka 8
    Beograd, Vračar
  • 07:30h - 23:30h
  • Pop / Folk
  • 280 Ljudi

Program restorana

UTORAK 06. Jun
07:30-23:30h

SREDA 07. Jun
07:30-23:30h

ČETVRTAK 08. Jun
07:30-23:30h

PETAK 09. Jun
Tamburaši Art Akustik od 18h

SUBOTA 10. Jun
07:30-23:30h

PONEDELJAK 12. Jun
07:30-23:30h

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Nota je smešten u okviru istoimenog hotela. Hotel Nota i restoran Nota se nalaze u srcu Vračara, tačnije u delu poznatijem kao Crveni krst, u ulici Grčića Milenka broj 8, nedelaeko od ulice Vojislava Ilića. Sama činjenica da hotel Nota ima četiri zvezdice govori o tome koliki luksuz svojim gostima pružaju, kako hotel, tako i sam Nota restoran koji se nalazi u njegovom sastavu. Naziv hotela i restorana imaju veze sa nekadašnjom starom fabrikom muzičkih instrumenata koja se nalazila na tom mestu. Zapravo ta fabrika se zvala Skala, ali reč Nota i note su neraskidiva veza sa svim muzičkim instrumentima. Tako da se time očuvao duh tradicije.

Hotel Nota Beograd rezervacije - Lako i brzo do mesta za restoran Nota

Zbog kvaliteta koji pružaju Nota hotel Beograd i restoran Nota, mesto za boravak i/ili provod je potrebno izvršiti dosta ranije. Zahvaljujući našem korisničkom call centru, na jedan od dva svima dobro poznata telefonska broja: +381 63 33 33 44 i + 381 63 34 34 33, kao i online, možete potpuno besplatno napraviti sigurnu rezervaciju. A za ovaj popularan hotel Nota Beograd Noću je pripremio i mogućnost rezervisanja putem aplikacije koja se bavi promovisanjem noćnog života u prestonici. Aplikacija postoji i za iOS i za Android mobilne telefone. Ovakav vid rezervisanja vam daje dodatne pogodnosti koje se ogledaju kroz unovčavanje sakupljenih poena.

Opis kojim Nota hotel pleni i osvaja

Kao što smo već rekli, kako su hotel Nota i restoran Nota dobili naziv, i da je to povezano sa duhom tradicije, to se jednostavno i oseća prilikom boravka na ovom mestu. Sve je napravljeno moderno, a opet da asocira na duh starih vremena. Enterijer ovog restorana je izrađen od najfinijih prirodnih materijala, a dodatnu notu na sve to daje veliki klavir u središnjem prostoru koji krasi prostor Nota restroana.

Ovaj restoran ima izuzetno veliki kapacitet i jedan je od najvećih restorana u Beogradu. Zapravo, u njemu se nalazi čak 280 sedećih mesta koja su udobna, a u letnjem periodu restoran Nota raspolaže sa dodatnih 150 sedećih mesta u bašti.

Restoran Nota Grčića Milenka meni - Jedinstvena hrana za sva vaša čula

Restoran Nota neguje nacionalnu kuhinju i domaća jela. S tim da postoji i takozvani letnji dodatak Garden meni koji se ogleda specijaltetima italijanske kuhinje. U svakom slučaju izbor jela je raznovrstan, a vlasnik hotela Nota je za restoran Nota cenovnik tako formirao da cene ne budu previsoke i da budu prilagođene za sve one koji žele da uživaju na ovom mestu.

Ko izlazi u restoran Nota i kakva muzika se sluša

U restoran Nota dolaze poznate ličnosti iz sveta umetnosti, pa tako neretko na ovom mestu možete sresti naše istaknute glumce, slikare, pevače, ali isto tako i sportiste. Hotel Nota je idealno mesto kako za vaš nedeljni ručak sa porodicom, tako i za prepodnevnu kafu sa prijateljima, ali i za poslovne sastanke. Restoran je otvoren svakog dana već od 07:30h, pa radi sve do uveče. A od nedavno u večernjim satima restoran Nota organizuje svirke na kojima često nastupaju i najveća muzička imena sa ovih prostora. Kao što smo već rekli, sva mesta su sedeća, a uslovi za rezervacije ne postoje čak ni kada su svirke u pitanju.

Garni hotel Nota Beograd adresa i radno vreme

Tačna adresa na kojoj se nalazi Nota hotel je Grčića Milenka 8. Radno vreme hotela je 24h, a restorana Nota koji se nalazi u sklopu njega je od 07:30h pa sve do 23:30h svakog dana. S tim da kada su svirke, radno vreme restoran Nota prudužava do kasno u noć. Obzirom da hotel Nota ima dobar prilaz sa automiblima i svoj parking, omiljeno je mesto svih onih koji na ručak ili u noćni provod žele da dođu sopstvenim automobilom. Međutim, kao i uvek, ako nameravate da pijete alkoholna pića savetujemo vam da u Nota restoran dođete nekim od alternativnih vidova prevoza, kao što su taksi i car go.

Uz veselu atmosferu i hranu koja zadivljuje, restoran Nota je jedinstveno mesto u Beogradu. Rezervišite svoje mesto na vreme, na način koji vam najviše odgovara, i uverite se i sami zašto restoran Nota krasi slogan "Gde se ukus spaja sa zvukom", i zašto baš hotel Nota Beograd noću svrstava u jedne od hotela sa najboljim restoranom u Beogradu. Dobar provod na ovom mestu vam je zagrantovan!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Nota
Average rating:  
 5 reviews
 by Jovana Milovanovic

Bili smo kad je nastupala Ana Bekuta i provod je bio sjajan! Doci cemo ponovo sigurno

 by Nenad

Sjajno mesto

 by Ceca

Ocena 10

 by tijana

Restoran je za svaku preoporuku.

 by Nikola

Jako lep restoran, osoblje jako ljubazno. Jelena menadzer jako dobra devojka 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Nota