• Grčića Milenka 8
    Beograd, Vračar
  • 07:30h - 23:30h
  • Pop / Folk
  • 280 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Nota je smešten u okviru istoimenog hotela. Hotel Nota i restoran Nota se nalaze u srcu Vračara, tačnije u delu poznatijem kao Crveni krst, u ulici Grčića Milenka broj 8, nedelaeko od ulice Vojislava Ilića. Sama činjenica da hotel Nota ima četiri zvezdice govori o tome koliki luksuz svojim gostima pružaju, kako hotel, tako i sam Nota restoran koji se nalazi u njegovom sastavu. Naziv hotela i restorana imaju veze sa nekadašnjom starom fabrikom muzičkih instrumenata koja se nalazila na tom mestu. Zapravo ta fabrika se zvala Skala, ali reč Nota i note su neraskidiva veza sa svim muzičkim instrumentima. Tako da se time očuvao duh tradicije.

Restoran Nota

Hotel Nota Beograd rezervacije - Lako i brzo do mesta za restoran Nota

Zbog kvaliteta koji pružaju Nota hotel Beograd i restoran Nota, mesto za boravak i/ili provod je potrebno izvršiti dosta ranije. Zahvaljujući našem korisničkom call centru, na jedan od dva svima dobro poznata telefonska broja: +381 63 33 33 44 i + 381 63 34 34 33, kao i online, možete potpuno besplatno napraviti sigurnu rezervaciju. A za ovaj popularan hotel Nota Beograd Noću je pripremio i mogućnost rezervisanja putem aplikacije koja se bavi promovisanjem noćnog života u prestonici. Aplikacija postoji i za iOS i za Android mobilne telefone. Ovakav vid rezervisanja vam daje dodatne pogodnosti koje se ogledaju kroz unovčavanje sakupljenih poena.

Opis kojim Nota hotel pleni i osvaja

Kao što smo već rekli, kako su hotel Nota i restoran Nota dobili naziv, i da je to povezano sa duhom tradicije, to se jednostavno i oseća prilikom boravka na ovom mestu. Sve je napravljeno moderno, a opet da asocira na duh starih vremena. Enterijer ovog restorana je izrađen od najfinijih prirodnih materijala, a dodatnu notu na sve to daje veliki klavir u središnjem prostoru koji krasi prostor Nota restroana.

Restoran Nota

Ovaj restoran ima izuzetno veliki kapacitet i jedan je od najvećih restorana u Beogradu. Zapravo, u njemu se nalazi čak 280 sedećih mesta koja su udobna, a u letnjem periodu restoran Nota raspolaže sa dodatnih 150 sedećih mesta u bašti.

Restoran Nota Grčića Milenka meni - Jedinstvena hrana za sva vaša čula

Restoran Nota neguje nacionalnu kuhinju i domaća jela. S tim da postoji i takozvani letnji dodatak Garden meni koji se ogleda specijaltetima italijanske kuhinje. U svakom slučaju izbor jela je raznovrstan, a vlasnik hotela Nota je za restoran Nota cenovnik tako formirao da cene ne budu previsoke i da budu prilagođene za sve one koji žele da uživaju na ovom mestu.

Restoran Nota

Ko izlazi u restoran Nota i kakva muzika se sluša

U restoran Nota dolaze poznate ličnosti iz sveta umetnosti, pa tako neretko na ovom mestu možete sresti naše istaknute glumce, slikare, pevače, ali isto tako i sportiste. Hotel Nota je idealno mesto kako za vaš nedeljni ručak sa porodicom, tako i za prepodnevnu kafu sa prijateljima, ali i za poslovne sastanke. Restoran je otvoren svakog dana već od 07:30h, pa radi sve do uveče. A od nedavno u večernjim satima restoran Nota organizuje svirke na kojima često nastupaju i najveća muzička imena sa ovih prostora. Kao što smo već rekli, sva mesta su sedeća, a uslovi za rezervacije ne postoje čak ni kada su svirke u pitanju.

Garni hotel Nota Beograd adresa i radno vreme

Tačna adresa na kojoj se nalazi Nota hotel je Grčića Milenka 8. Radno vreme hotela je 24h, a restorana Nota koji se nalazi u sklopu njega je od 07:30h pa sve do 23:30h svakog dana. S tim da kada su svirke, radno vreme restoran Nota prudužava do kasno u noć. Obzirom da hotel Nota ima dobar prilaz sa automiblima i svoj parking, omiljeno je mesto svih onih koji na ručak ili u noćni provod žele da dođu sopstvenim automobilom. Međutim, kao i uvek, ako nameravate da pijete alkoholna pića savetujemo vam da u Nota restoran dođete nekim od alternativnih vidova prevoza, kao što su taksi i car go.

Uz veselu atmosferu i hranu koja zadivljuje, restoran Nota je jedinstveno mesto u Beogradu. Rezervišite svoje mesto na vreme, na način koji vam najviše odgovara, i uverite se i sami zašto restoran Nota krasi slogan "Gde se ukus spaja sa zvukom", i zašto baš hotel Nota Beograd noću svrstava u jedne od hotela sa najboljim restoranom u Beogradu. Dobar provod na ovom mestu vam je zagrantovan!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Nota