• Terazije 18
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 00:00h
  • Pop / House
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Orient Express. U samom centru Beograda, u okviru hotela Balkan nalazi se restoran-lounge-shisha bar Orient Express čiji enterijer osvaja nenametljivom elegancijom pristupačnom za sve goste. Mesto susreta koje spaja najbolje od onoga što Beograd može da ponudi.

Ambijent je ispunjen prirodnom svetlošću u toku dana, a u večernjim satima uživate u svetlima velegrada.  Idealan spoj istoka i zapada. Mesto koje je jedinstveno i gde se gosti uvek rado vraćaju.

Pored brojnih pogodnosti koje restoran Orient Express  nudi takođe predstavlja i savršen izbor ukoliko tragate za idealnim prostorom za priređivanje privatnih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, organizovanja određenih prezentacija, predavanja i drugih vrsta svečanosti.

Kako bi osigurali potpuno zadovoljstvo gostiju, Orient Express nudi širok spektar dodatnih usluga. U okviru restorana je moderan lounge bar gde možete uživati u nargilama najrazličitijih ukusa.

Ulaskom u restoran Orient Express osetićete pravi luksuz, ukuse i mirise koje do sad niste imali prilike da probate. Pored moderno koncipiranih internacionalnih jela, restoran u ponudi ima dnevni meni koji kuvari spremaju samo za vas svakog dana. U ponudi je i veliki izbor vina vrhunskog kvaliteta kao i  karta dobro poznatih koktela. Verujemo da ćete na prvom zalogaju osetiti istinsko blaženstvo ukusa.

Sve ono što budete okusili u restoranu Orient Express ostaviće vas bez daha, a oduševiće vas i uslužnost profesionalnih konobara, kokteli najboljih barmena i koktel majstora, kao i provod koji je uvek po vašoj meri.

Naravno, kakav je to provod bez odabrane i dobre muzike, zato restoran Orient Express puno pažnje poklanja gostima i u ovom pogledu, i dobroj atmosferi. Upravo zbog toga je tu pažljivo birana pop i house muzika koja će učiniti da svaki momenat proveden u ovom restoranu bude zaista nezaboravan. Restoran radi svaki dan od 08:00h do ponoći i može da ugosti 150 osoba.

Specifična atmosfera restorana Orient Express izmamiće vam osmeh i kada ste tužni ili neraspoloženi i biće razlog da se uvek vraćate u ovaj beogradski restoran. Dođite i proverite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Orient Express
Average rating:  
 1 reviews
 by anica

Lep ambijent


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Orient Express