• Nebojšina 31
    Beograd, Vračar
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Padron Vračar je novootvoreni kafić i restoran sa prijatnim ambijentom koji se nalazi na Vračaru. Preciznije, Padron se nalazi u Nebojšinoj ulici broj 31, nadomak Hrama Svetog Save. I ako se praktično nalazi u samom centru grada, Padron kafić i restoran je ušuškan u oazu zelenila. Zbog lokacije na kojoj se nalazi savršen je kako za dnevni predah sa prijateljima, poslovni sastanak, pauzu za ručak, tako i za noćni izlazak. Restoran Padron ponudiće vam raznovrsna jela koja možete zaliti nekim od vina iz pažljivo birane selekcije, mirnu atmosferu za poslovni ručak i druženje sa prijateljima preko dana, kao i intimnu atmosferu za romantičnu večeru sa vašim partnerom. A vikendom će vas ovde dočekati i odlične svirke.

Zbog svega navedenog slobodno možemo da kažemo da je lokal poput restorana Padron Vračar, kao jedna od najelitnijih beogradskih opština u centru grada, dugo iščekivao.

Ukoliko želite da sebi priuštite sjajan užitak u pažljivo uređenom vračarskom kutku, ili da se opustite uz svirku tokom vikenda, restoran Padron biće sjajan izbor za vas. Posetite ovaj restoran i uverite se u to i sami.

Padron Vračar

Padron Vračar rezervacije - online brzo i jednostavno

Restoran Padron poseduje kapacitet za 100 ljudi, ni previše, ni premalo, već taman koliko treba za ono zašta je i namenjen. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. To možete učiniti na više različitih načina. Putem našeg korisničkog Call centra na jedan od dva svima dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto na vreme u Padron restoranu.

Za Padron Beograd Noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje zahvaljujući sakupljanju poena otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Padron Vračar

Dobra atmosfera uz ukusnu hranu koju nudi restoran Padron

Restoran Padron je mesto u potpunosti prilagođeno hedonističkoj prirodi čoveka. Ovde možete uživati u ukusnoj hrani, vinima koje su u restoranu pažljivo odabrali za vas, kao i u lepo uređenom prostoru koji će samo doprineti čitavom utisku koji ovaj restoran ostavlja na svoje goste. Ljubazno osoblje će upotpuniti čitav utisak.

Padron Vračar

Enterijer koji krasi Padron Vračar

Padron je moderno dizajniran. Ima dva nivoa. Na oba sprata se nalaze velike staklene površine koje se otvaraju. Tako da je Padron kafić sa puno prirodnog svetla i sa prelepim pogledom na Karađorđev park. Nema sumnje da u njemu nećete uživati bez obzira koje godišnje doba je u pitanju. Sve su sedeća mesta u kombinaciji niskih i visokih sedenja. Uslov za rezervacije ne postoji, ni preko dana, ni uveče. Osim što je uveče kada su svirke uslov da imate 21 ili više godina.

Padron Vračar

Padron kafić - Vikend u nešto bržem ritmu

Petak i subota rezervisani su za svirke, koje će mirnu atmosferu restorana začiniti nešto bržim ritmom. Tada Padron kafić radi malo duže nego tokom radne nedelje, pa možete iskoristiti ovu priliku da se provedete sa prijateljima na sjajan način u večernjem izlasku.

Padron Vračar cenovnik

Ono što je jedna od najvećih prednosti ovog restorana je ta što je pored svega toga što nudi, Padron Vračar cenovnik tako formirao da se ističe izuzetnom povoljnošću i niskim cenama u odnosu na konkurenciju. I kada su u pitanju cene pića, ali isto tako i kada su u pitanju cene hrane.

Restoran Padron adresa i radno vreme

Kao što smo već i rekli, restoran Padron nalazi se na adresi Nebojšina 31, na Vračaru, nadomak Hrama Svetog Save i Karađorđevog parka. Zbog atraktivne lokacije na kojoj se nalazi, restoran je dostupan gostima iz svih delova grada.

Padron Vračar

Radno vreme restorana Padron je od 09:00h do 00:00h tokom nedelje, dok vikendom zbog organizovanja svirki radi nešto duže, odnosno do 01h.

Posetite restoran Padron i uverite se zašto se ubraja među beogradske restorane koji nude sjajan užitak u svakom pogledu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Padron Vračar
Average rating:  
 30 reviews
 by Ljubicaaa

Omlet im je savrsen! Obozavam dorucke u Padronu!

 by Fedja

Mnogo smo se napili sinoc! ! Provod cista 10ka!

 by Luka

Cetvrtak sa Pedjom im je super!

 by mirka

Cool mesto

 by Miki

Redovni smo gosti! Bas nam se dopao lokal!

 by Bobi

Konobari na nivou! Pozdrav za Dzonija!

 by todor

Anja Glusica je napravila super atmosferu! Odusevili smo se!

 by Kristinaaaa

Svih 6 dana smo bili ovde i falio nam je i 7! Toliko je dobro!

 by Nemnajaaa

Ma Vrh !

 by Misa

Ponedeljak sa Ziletom je pravi pogodak!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Padron Vračar