• Nebojšina 31
    Beograd, Vračar
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 100 Ljudi

Program restorana

SUBOTA 06. Mart
09h-12h

PONEDELJAK 08. Mart
09h-20h

UTORAK 09. Mart
09h-20h

SREDA 10. Mart
09h-20h

ČETVRTAK 11. Mart
09h-20h

PETAK 12. Mart
09h-20h

Restoran Padron je prijatan ambijent na Vračaru, nadomak Hrama Svetog Save, savršen za dnevni predah sa prijateljima. Ovaj restoran ponudiće vam pažljivo pripremljena jela koja možete zaliti nekim od vina iz njihove selekcije, mirnu atmosferu za poslovni ručak ili druženje sa prijateljima, a vikendom će vas ovde dočekati i odlične svirke.

Ukoliko želite da sebi priuštite sjajan užitak u pažljivo uređenom vračarskom kutku, ili da se opustite uz svirku tokom vikenda, restoran Padron biće sjajan izbor za vas. Posetite ovaj restoran i uverite se u to i sami. 

Restoran Padron rezervacije - online brzo i jednostavno 

Restoran Padron poseduje kapacitet za 100 ljudi, idealno za druženje sa prijateljima u prijatnom ambijentu. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Padron.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Dobra atmosfera uz ukusnu hranu 

Restoran Padron  je mesto u potpunosti prilagođeno hedonističkoj prirodi čoveka. Ovde možete uživati u ukusnoj hrani, vinima koje su u restoranu pažljivo odabrali za vas, kao i u prijatnom ambijentu koji će samo doprineti čitavom utisku koji ovaj restoran ostavlja na svoje goste. Ljubazno osoblje će upotpuniti čitav utisak. 

Vikend u nešto bržem ritmu 

Petak i subota rezervisani su za svirke, koje će mirnu atmosferu restorana začiniti nešto bržim ritmom. Tada restoran Padron radi malo duže nego tokom radne nedelje, pa možete iskoristiti ovu priliku da se opustite sa prijateljima na sjajan način. 

Restoran Padron adresa i radno vreme 

Restoran Padron nalazi se na adresi Nebojšina 31, na Vračaru, nadomak Hrama Svetog Save i Karađorđevog parka. Zbog atraktivne lokacije na kojoj se nalazi, restoran je dostupan gostima iz svih delova grada. 

Radno vreme restorana Padron je 09:00h - 00:00h tokom nedelje, dok vikendom zbog organizovanja svirki, radi do 01h. 

Posetite restoran Padron i uverite se zašto se ubraja među beogradske restorane koji nude izuzetnu uslugu. 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Padron