• Pante Srećkovića 29
    Beograd, Zvezdara
  • 08:00h - 23:00h (vikendom do 01h)
  • Starogradska
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Pahuljica koji će vas osvojiti na prvi zalogaj. Nadomak bučnog i zagušljivog centra grada, uz sama pluća Beograda na obodu Zvezdarske šume, u drvoredu, utopljen u mir i gusti hlad smešten je etno restoran Pahuljica, u ulici Pante Srećkovića 29. Dođite i proverite zbog čega je ovaj restoran preporuka svih onih koji su ikada kročili u njega i iskusili sve njegove čari.

Restoran Pahuljica rezervacije - online brzo i lako

Ne propustite najbolja dešavanja i atmosferu popularnog restorana! Rezervacije za restoran Pahuljica Beograd možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Rezervacije za Pahuljica restoran je moguće izvršiti i putem nove beogradnocu ios i android aplikacije. Rezervisanjem putem aplikacije ostvarujete i poene koje posle možete unovčiti za razne pogodnosti.

Pahuljica restoran jelovnik - mesto najbolje hrane

Ukoliko ste ljubitelj dobre hrane, dozvolite restoranu Pahuljica da vam svoje kulinarsko umeće prikaže u svom restoranu koji vam, pored širokog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, nudi i vrsnu nacionalnu kuhinju od posebno biranih namirnica.

Osoblje restorana Pahuljica je ljubazno, profesionalno i na najbolji način predstavlja kako jedan restoran sa savršenom ponudom, tako i ono najbolje što dolazi iz naše lepe zemlje. Pahuljica restoran nudi veliki izbor predjela, supa, čorbi, kuvanih i jela sa roštilja. Tu su i pečenje, ali i riblji specijaliteti, salate kao i ukusni slatkiši.

Etno restoran Pahuljica - opis restorana koji ćete sigurno voleti

Ako ne možete da dočarate deci miris zavičaja, da im objasnite kako je kuvala vaša baka i kakvog je zaista ukusa ono što zovemo domaća hrana, ako vam pogled na tanjir čorbe ili supe sa domaćim rezancima budi nostalgična sećanja, dođite u kuhinju vaših i naših baka - etno restoran Pahuljica.

Restoran Pahuljica je fantastično etno zdanje, koje će oduševiti sve ljubitelje nacionalne kuhinje i kvalitetne muzike. U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu.

Zašto izaći u popularni restoran Pahuljica na Zvezdari

Videćete, već nakom prve posete Pahuljica restoran će postati mesto na kom ćete želeti da boravite svaki dan. Domaćinska atmosfera, oduševiće i one najprobirljivije goste. Svi koji su tražili mesto sa dušom, mesto na kom će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću.

Restoran Pahuljica Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Etno restoran Pahuljica se nalazi na Zvezdari u ulici Pante Srećkovića broj 29. Nalazi se na samom obodu Zvezdarske šume, koja je poznatija pod nazivom “pluća Beograda”.

Restoran je okružen gustim hladom drvoreda, pa nedaleko od bučnog i zagušljivog grada, predstavlja pravu oazu mira i uživanja u prirodi.

Parking kod poznatog Pahuljica restorana

Svi oni koji odluče da svojim automobilom dođu u Pahuljicu na Zvezdari moraju znati da restoran nema svoj parking. Ipak, neka vas ta informacija ne obeshrabri s obzirom na to da se u blizini Pahuljice nalazi veliki besplatni javni parking gde svi gosti ovog restorana mogu ostaviti svoj automobil.

Radno vreme Pahuljica restorana

Restoran radi sedam dana u nedelji od 08h do 23h, a vikendom čak do 01:00h i nosi jednu posebnu priču koja će noćni život prestonice pretvoriti u još poželjniji. Subotom i nedeljom od 14h do 19h možete uživati u starogradskoj muzici uz ozvučene tamburaše. Atmosfera poverljivosti, ušuškanosti i svečanog raspoloženja, podržana je muzikom u pozadini uz koju možete da uživate u nekom od specijaliteta restorana Pahuljica.

Ne propustite priliku da rezervišite sebi mesto u ovom popularnom beogradskom restoranu i osetite najbolju atmosferu. Čeka vas restoran Pahuljica!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Pahuljica
Average rating:  
 1 reviews
 by Milovanka

Hrana je odlicna!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Pahuljica