• Pante Srećkovića 29
    Beograd, Zvezdara
  • 08:00h - 23:00h (vikendom do 02h)
  • Starogradska
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Pahuljica. Nadomak bučnog i zagušljivog centra grada, uz sama pluća Beograda na obodu Zvezdarske šume, u drvoredu, utopljen u mir i gusti hlad smešten je etno restoran Pahuljica, u ulici Pante Srećkovića 29.

Ako ne možete da dočarate deci miris zavičaja, da im objasnite kako je kuvala vaša baka i kakvog je zaista ukusa ono što zovemo domaća hrana, ako vam pogled na tanjir čorbe ili supe sa domaćim rezancima budi nostalgična sećanja, dođite u kuhinju vaših i naših baka - etno restoran Pahuljica.

Restoran Pahuljica je fantastično etno zdanje, koje će oduševiti sve ljubitelje nacionalne kuhinje i kvalitetne muzike. U enterijeru koji je fantastičan dominira drvo, tu su nacionalni motivi i cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu.

Restoran radi sedam dana u nedelji od 08:00h do 23:00h, a vikendom čak do 02:00h i nosi jednu posebnu priču koja će noćni život prestonice pretvoriti u još poželjniji. Svaki dan od 15:00h možete uživati u starogradskoj muzici uz ozvučene tamburaše. Atmosfera poverljivosti, ušuškanosti i svečanog raspoloženja, podržana je muzikom u pozadini uz koju možete da uživate u nekom od specijaliteta restorana Pahuljica.

Videćete, već nakom prve posete restoran Pahuljica će postati mesto na kom ćete želeti da boravite svaki dan. Domaćinska atmosfera, oduševiće i one najprobirljivije goste. Svi koji su tražili mesto sa dušom, mesto na kom će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću.

Osoblje restorana Pahuljica je ljubazno, profesionalno i na najbolji način predstavlja kako jedan restoran sa savršenom ponudom, tako i ono najbolje što dolazi iz naše lepe zemlje.

Ukoliko ste ljubitelj dobre hrane, dozvolite restoranu Pahuljica da vam svoje kulinarsko umeće prikaže u svom restoranu koji vam, pored širokog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, nudi i vrsnu nacionalnu kuhinju od posebno biranih namirnica.

Čeka vas restoran Pahuljica!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Pahuljica