• Rajićeva 12
    Beograd, Centar, Stari grad
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Jazz / Pop / Rock / House
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Peta soba (restoran 5a soba) je “Premium casual“ konceptualni prostor s težištem na vrhunskoj gastronomiji, proizašao iz kultnog sarajevskog koncept prostora i ”Fine dining” restorana – 4 sobe gospođe Safije.

Restoran Peta soba rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Peta soba je 90 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Peta soba restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Peta soba doručak

Peta soba jelovnik - hrana koja se služi u popularnom restoranu

Naš meni je baziran na egzotičnoj fuziji modernog kulinarstva i autohtonih namirnica karakterističnih za balkansko područje.

Kreativna fuzija podrazumeva moderni kulinarski pravac, koji objedinjuje više stilova pripremanja jela. Bazira se na probranim i kvalitetnim namirnicama, a kreatorima, odnosno šefovima, dozvoljava maksimum slobode u kombinaciji, obradi i prezentaciji tih namirnica. 

Iako nam takve kombinacije, samo na izgled, ne potiču iz naših tradicionalnih kuhinja, brzo shvatimo da kulinarstvo ne poznaje granice i da je uz malo mašte i hrabrosti moguće doći do nestvarnih kreacija.

Vinska karta, u kojoj su zastupljene najbolje autohtone i svetske sorte, je kompliment regionalnom vinarstvu.

Naš savet: Usudi se, probaj i prepusti se harmoniji ukusa, jer najbolji zalogaji ipak proističu iz kombinacije jednostavnosti i bezgranične ljubavi.

Peta soba crni burger

Opis restorana Peta soba 

Usidrena u eklektičnom epicentru Beograda, u Rajićevoj 12, Peta soba restoran je maštovita kompilacija različitih urbanih segmenata pod jednim krovom. Pored restoranskog dela koji nudi fuzijski jelovnik baziran na namirnicama iz kontrolisanog uzgoja, Peta soba ima cocktail bar, Lounge prostor i letnju baštu. 

Ovde, pored hrane i mezzebara, gosti mogu uživati u različitim zabavnim sadržajima poput koncerata, DJ nastupa, kuvarskih performansa i umetničkih izložbi i instalacija. 

Peta soba jelo od mesa i spanaća

Misija Peta soba restorana

U restoranu Peta soba spajamo ideje i ljude koji se vode istom filozofijom kao i mi, i koji znaju da samo ljubav koja se deli s drugima je vredna. Namera nam je da proširimo “našu porodicu” i našim vernim gostima ponudimo nove sadržaje i u Beograd dovedemo neke od najvećih majstora moderne gastronomije. 

Trudimo se da ugostimo šefove koji će za vas kreirati izuzetne menije obogaćene posebnim namirnicama iz njihovih krajeva. Zahvaljujući našoj izvanrednoj vinskoj karti, studiozno biramo i uparujemo svaki gang s najboljim vinama regiona.

Peta soba jelo od mesa i pečuraka

Zabavni program restorana Peta soba

Svaki gastro show projekta “Culinary Art” garantuje razmenu izuzetne hrane, dobrog pića i muzike, te druženje s dragim prijateljima, u skladu sa tradicijom ovih prostora koja je vekovima počivala na gostoprimstvu, dobroj hrani i prijateljstvu.

Neizostavni deo identiteta Peta soba restorana su razna dešavanja zabavnog karaktera. Od jutarnjih sati pažljivo biramo muzički sadržaj u vidu ambijentalnih play listi do večernjih nastupa najinteresantnijih muzičkih formacija.

Poslepodnevni “After work” gostima, pored posebno osmišljene ponude pića i naših šarmantnih zalogaja, omogućava uživanje i u raznim programima poput DJ nastupa, koncerata kao i u izložbama i umetničkim instalacijama.

Vikendima očekujte vrhunac najbolje zabave!

Peta soba jelo sa crvenim sosem

Peta soba Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Restoran 5a soba se nalazi u strogom centru Beograda, u opštini Stari grad. Adresa ovog popularnog gradskog restorana je Rajićeva 12. Dođite i uverite se zbog čega restoran Peta soba Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje svakako morate posetiti.

Parking kod restorana Peta soba

Za sve one koji žele da posete ovaj restoran sopstvenim automobilom važno je napomenuti da restoran nema svoj privatni parking, ali je svim dragim gostima na raspolaganju javni parking koji se nalazi u neposrednoj blizini. 

Peta soba dezert

Radno vreme Peta soba restorana

Restoran 5a soba je otvoren svakog dana, a od ponedeljka do petka radno vreme je od 08:00 do 00:00, dok se vikendom radno vreme produžava do 1 sat posle ponoći.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Peta Soba
Average rating:  
 1 reviews
 by nele

zanimljivo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Peta Soba