• Njegoševa 9
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h
  • Pop
  • 140 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Piazza dei Fiori je smešten u samom srcu grada na Cvetnom trgu, u oazi mira i zelenila, što vašem uživanju na ovom mestu daje posebnu draž. Nalazi se na adresi Njegoševa broj 9, što predstavlja vrlo atraktivnu lokaciju, do koje je veoma lako stići. Relaksirajuća atmosfera u cvetnom okruženju, internacionalna kuhinja i prvoklasna usluga čine ovaj restoran posebnim i prepoznatljivim. Ovo, ali i još mnoštvo interesantnih stvari ovaj restoran izdvaja iz bogate prestoničke ponude, i čini ga jedinstvenim i veoma primamljivim.

Piazza dei Fiori predstavlja izuzetni moderni restoran sa akcentima rustičnosti u originalnim opekama i drvenim gredama uz prostranu baštu sa 90 mesta i spoljnim šankom. Restoran Piazza dei Fiori nudi vam, i garantuje komfor i poseban ugođaj kako leti tako i zimi. Čitav koncept ovog mesta takav je da vam apsolutno ništa ne zafali. Ovde je sve podređeno vašem uživanju, uključujući i najsitnije detalje, kojima se ovde pridaje značajna važnost. Restoran Piazza dei Fiori svojim gostima sa puno zadovoljstva nudi veoma bogati asortiman internacionalne kuhinje, tako da će pravi gurmani ovde pronaći svoje omiljeno mesto. Kuhinja se bazira na pici, pastama, obrok salatama, jelima od mesa i ribe, a za desert možete poručiti cheese cake, kao i mnoge druge poslastice. Ljubitelji mediteranske kuhinje i hedonisti sa istančanim ukusom, uživaće u jelima sa menija. Tu su naravno i internacionalna pića, kojima nećete moći da odolite. Prepustite se najboljim stvarima koje vam prestonica nudi i dozvolite da vas ekipa okupljena oko ovog sjajnog restorana ugosti u hladu stoletnih lipa Cvetnog trga. Bogata mediteranska kuhinja sa tradicionalnim italijanskim specijalitetima, pastama i pizzama, oplemenjena ukusima internacionalnih i domaćih vina i koktela učiniće da se osećate privilegovano, na Mediteranskom proputovanju uz ljubazno osoblje i jedinstveni doživljaj.

Restoran Piazza dei Fiori može se meriti sa poznatim svetskim mestima ovakvog tipa, jer se ističe svojom profesionalnošću, ali i vrhunskim ambijentom i ukusima. Prepustite se svim čarima ovog prelepog mesta, i dozvolite sebi iskustvo kakvo do sada niste imali gde da steknete.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Piazza Dei Fiori
Average rating:  
 1 reviews
 by Djurdja

super lokacija


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Piazza Dei Fiori