• Solunskih boraca 16
    Beograd, Čukarica
  • 10:00 - 01:00h
  • 300 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Pink - sjajno mesto na Čukarici, koje vredi posetiti. Ako biste morali da restoran Pink opišete u dve reči, one bi glasile “Gurmanski raj”! Kao takav nije i ne sme biti nepoznanica Beograđanima. Ali, Pink restoran je i mnogo više od toga! Dođite da se uverite u sve ono što ovaj lokal ima da vam ponudi.

Restoran Pink rezervacije - online brzo i lako

Restoran Pink poseduje kapacitet od 300 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Pink restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Pink jelovnik - hrana koja se služi 

“Prijatno” je ključna reč kad se radi o kuhinji. U restoranu Pink služi se izuzetna domaća hrana, od hladnih predjela do deserta. Svako bi, gledajući jelovnik, pomislio da je u pitanju štamparska greška jer nema porcije bez 450 gr mesa, pa prilozi, pa salate, pa uvek vruće domaće lepinje…

Potpuno nova dimenzija ukusa koja budi sva vaša hedonistička čula! Kada poručite odabrano jelo za dvoje na velikoj ste muci – niti više možete da jedete, niti možete da prestanete da jedete! Raj za gurmane! Kuvari restorana Pink posebno se ponose umećem u pripravljanju italijanske hrane, pa čak i specijaliteta od mesa ajkule, tek da se zna!

Pink restoran - opis lokala koji će vas zadiviti

Otvoren je davne 1991. godine u Žarkovu, Ul. Solunskih boraca 16. Prvo su komšije, pa ljudi “iz kraja”, a potom i mnogi drugi, shvatili da im se više isplati da obeduju u restoranu Pink nego u svojoj kući! Em je ambijent prekrasan, usluga brza i kvalitetna, cene za rubriku “verovali ili ne”, em vam sve što niste uspeli da pojedete pakuju “za poneti” pa ste mirni još dva dana. Ali to je posebna priča, zato počnimo redom!

Arhitekta je sa mnogo uspeha uredio ovaj topli prostor. Zidovi, arkade i kalkani od crvene opeke, daščani i pod od terakote, kamin da doprinese utisku da ste u gostoljubivoj i domaćinskoj kući, drveni stolovi sa kariranim stolnjacima, birani komadi starinskog restauriranog nameštaja, stepenice sa ogradom od kovanog gvožđa...kao da ste u sred Pariza, u nekoj kafani iz polovine 20. veka!

Letnja bašta ograđena svedenim zidom od cigle i popločana terakotom pruža bogat hlad zahvaljujući zelenilu u izobilju. Na sve strane su žardinjere iz kojih se preliva cveće u slapovima i čine ambijent zaista prijatnim.

Restoran Pink Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Udaljen od buke, gužve i saobraćaja, u mirnom kraju na Čukarici, smešten je Pink restoran - pravo mesto za uživanje u dobrom zalogaju i finom ambijentu. Adresa je Solunskih boraca 16, a nema sumnje da ćete ga lako pronaći, jer je na veoma dostupnoj lokaciji.

Parking kod Pink restorana na Čukarici

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Pink restoran u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala.

Restoran Pink radno vreme

Pink restoran je otvoren svakog dana i na usluzi vam je kad god to poželite. Radno vreme restorana je od 10:00h do 01:00h, što znači da preko celog podneva, večeri, pa i duboko u noć možete da uživate u sjajnoj ponudi ovog restorana. 

Obavezno dođite u restoran Pink! Dočekaće vas ljubazni kelneri, vrsni kuvari i roštiljdžije, srdačna i domaćinska atmosfera i nonšalantni gosti poput vas, pravi zaljubljenici u dobar zalogaj i kapljicu. Ako obožavate na ogromnom tanjiru list zelene salate i na njemu dve mrve sira i tri modre alge iz dubina dalekih mora – onda ovaj beogradski restoran nije mesto za vas. PRIJATNO!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Pink
Average rating:  
 1 reviews
 by Anja

Mnooogooo dobra hrana, bas sam odusevljena


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Pink