• Solunskih boraca 16
    Beograd, Čukarica
  • 10:00 - 01:00h
  • 300 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Pink. Ako biste morali da Restoran Pink opišete u dve reči, one bi glasile „Gurmanski raj“! Kao takav nije i ne sme biti nepoznanica Beograđanima. Ali, Restoran Pink je i mnogo više od toga!

Otvoren je davne 1991. godine u Žarkovu, Ul. Solunskih boraca 16. Prvo su komšije, pa ljudi „iz kraja“, a potom i mnogi drugi, shvatili da im se više isplati da obeduju u restoranu Pink nego u svojoj kući! Em je ambijent prekrasan, usluga brza i kvalitetna, cene za rubriku „verovali ili ne“, em vam sve što niste uspeli da pojedete pakuju „za poneti“, pa ste mirni još dva dana. Ali to je posebna priča, zato počnimo redom!

Restoran Pink može da ugosti do 300 gostiju, svakim danom od 10 sati ujutro do ponoći. Izuzetak su samo 1. januar i Božić.

Arhitekta je sa mnogo uspeha uredio ovaj topli prostor. Zidovi, arkade i kalkani od crvene opeke, daščani i pod od terakote, kamin da doprinese utisku da ste u gostoljubivoj i domaćinskoj kući, drveni stolovi sa kariranim stolnjacima, birani komadi starinskog restauriranog nameštaja, stepenice sa ogradom od kovanog gvožđa...kao da ste u sred Pariza, u nekoj kafani iz polovine 20. veka!

Letnja bašta ograđena svedenim zidom od cigle i popločana terakotom pruža bogat hlad zahvaljujući zelenilu u izobilju. Na sve strane su žardinjere iz kojih se preliva cveće u slapovima i čine ambijent zaista prijatnim.

A „Prijatno“ je ključna reč kad se radi o kuhinji. U restoranu Pink služi se izuzetna domaća hrana, od hladnih predjela do deserta. Svako bi, gledajući jelovnik, pomislio da je u pitanju štamparska greška jer nema porcije bez 450 gr mesa, pa prilozi, pa salate, pa uvek vruće domaće lepinje...Potpuno nova dimenzija ukusa koja budi sva vaša hedonistička čula! Kada poručite odabrano jelo za dvoje na velikoj ste muci – niti više možete da jedete, niti možete da prestanete da jedete! Raj za gurmane! Kuvari Restorana Pink posebno se ponose umećem u pripravljanju italijanske hrane, pa čak i specijaliteta od mesa ajkule, tek da se zna!

Obavezno dođite u Restoran Pink! Dočekaće vas ljubazni kelneri, vrsni kuvari i roštiljdžije, srdačna i domaćinska atmosfera i nonšalantni gosti poput vas, pravi zaljubljenici u dobar zalogaj i kapljicu. Ako obožavate na ogromnom tanjiru list zelene salate i na njemu dve mrve sira i tri modre alge iz dubina dalekih mora – Restoran Pink nije mesto za vas. PRIJATNO!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Pink