• Karađorđeva 13
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 02:00h
  • House
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Pozorište pruža odlične kombinacije pre-clubbing-a i dobre klope, uz pojačano zagrevanje i pripremu za nastavak vašeg noćnog života. Davne 1841 godine, u Karađorđevoj 13. održana je prva predstava u Beogradu. Danas, na istoj lokaciji, našoj publici nudimo nešto drugačije pozorište, uz raznovrstan izbor različitih vrsti jela, uključujući sushi,  kao I najbolju house muziku. 

Restoran Pozorište rezervacije - online brzo i lako

Restoran Pozorište Beograd ima kapacitet od 500 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog sjajnog restorana, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju restoran Pozorište rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju restoran Pozorište Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Pozorište meni - autentični ukusu namenjeni urbanoj ekipi

Restoran Pozorište meni prilagođava urbanoj ekipi koja najčešće izlazi na ovo neobično i autentično mesto. Internacionalna kuhinja u svojoj ponudi sadrži niz kosmopolitskih specijaliteta čiji su prefinjeni ukusi nadaleko poznati. S obzirom na to da je restoran Pozorište mesto koje kombiju sjajnu klopu i klubing, ukus je namenjen ljubiteljima urbanog i svetskog.

Pozorište restoran - opis lokala koji ćete voleti

Pozorište restoran odlikuje prelep enterijer, sa svetlim, prirodnim motivima, ambijentalnim okruženjem i fantastičnim pogledom, koji otvara apetit i predstavlja odličan štimung za sjajnu atmosferu. Uživanje je upotpunjeno gastronomskim specijalitetima i uzavrelom klupskom atmosferom koja garantuje odličan noćni provod i zabavu.

Klub restoran Pozorište pruža gostima priliku da uživaju u zvucima sjajne elektronske muzike, u društvu urbanih gradskih klabera koji stvaraju fantastičnu atmosferu. Pozorište restoran je ogroman, sjajno pozicioniran lokal od 600 kvadrata u kom muziku puštaju poznati gradski DJ-evi, a nasmejano i ljubazno osoblje gostima uvek izlazi u susret.

Restoran Pozorište adresa - epicentar dobrog provoda

Kada je u pitanju restoran Pozorište adresa je Karađorđeva 13, a sam klub restoran se nalazi neposredno ispred poznatog kluba Baraka. Restoran Pozorište Beograd je sjajno pozicioniran u Karađorđevoj ulici, između Kalemgdana i Brankovog mosta, a preko puta restorana se nalazi Beton hala. Optimalna lokacija je ono što ovaj restoran preporučuje i strancima u odnosu na druge beogradske restorane

Restoran Pozorište parking

Restoran Pozorište nalazi se u epicentru dobrog provoda, u nadaleko poznatoj Karađorđevoj ulici, u krugu Savamale. Kada je u pitanju restoran Pozorište parking restorana ne postoji, ali je posetiocima na raspolaganju okolni ulični parking. Pored toga, u neposrednoj blizini lokala smešten je Parking Karađorđeva koji raspolaže sa 61 parking mestom i koji radi 00-24.

Ipak, zbog velike gužve u poznatoj beogradskoj četvrti, slobodno mesto je često teško pronaći. Ukoliko želite da se opustite u noćnom provodu, gradski prevoz ili taksi su opcija, dok vaš automobil možete ostaviti u garaži.

Restoran Pozorište radno vreme

Kada je u pitanju restoran Pozorište radno vreme lokala je svakog dana od 10 časova do 02:00h iza ponoći. Lokal koji je prava zvezda na ugostiteljskom nebu Beograda sija iz pravca Savamale i podseća na prave pozorišne reflektore. Uz sajt Beograd noću, rezervišite svoje mesto u ovom fantastičnom restoranu. Dobro došli u Pozorište koje još niste doživeli.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Pozorište
Average rating:  
 1 reviews
 by zarko

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Pozorište