• Meštrovićeva 34
    Beograd, Braće Jerković, Voždovac
  • 09:00h - 23:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Folk
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Prava Priča nalazi se na Voždovcu,  u naselju Braće Jerković, ulica Meštrovićeva 34, u kraju koji zaslužuje jedan ugostiteljski biser poput našeg . Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo svojim ambijentom i ponudom oplemeniti ovaj deo Beograda jer naše ljubazne komšije to zaslužuju.

Bilo da želite da se opustite na  osunčanoj terasi sa pogledom na mali gradski trg i fontanu ili ste više za intiman, autentičan ambijent unutrašnjosti našeg restorana.

Naš bogat meni rezultat je dugogodišnje spravljanih, pažljivo selektovanih recepata naših baka i starih  kuvara i poseban je deo naše “Prave Priče” . Upotpunjen domaćim, svežim, prirodnim namirnicama koje stižu direktno iz seoskih domaćinstava pravo kod nas.

Bilo da ste ljubitelj 100% svežeg mesa pripremljenog na domaćinski način, tu su naši mesari da vas zadovolje njihovim umećem na ćumuru ili pod sačem. Ukoliko ste ljubitelj domaćeg, svežeg, toplog i mekanog kao duša peciva, nećete odoleti čaroliji našeg pekara čiji mio miris će vas posebno omamiti. Ako ste ipak sladokusac, tu su naši poslastičari koji imaju posebno iznenađenje za vaša nepca.

Sve to pripremljeno po tajnoj recepturi našeg šefa kuhinje, dekorisano i začinjeno ljubavlju i predanošću naših kuvara, mesara i pekara, posluženo ljubaznošću i profesionalnošću našeg uslužnog osoblja, uz poseban osvrt na uparivanje sa adekvatnim nacionalnim vinima i rakijama iz naše bogate selekcije, odvešće vas  u sam hedonistički i gastronomski raj.

Pored svih ukusnih, domaćih, prirodnih, pažljivo biranih, spravljenih i dekorisanih sastojaka, ono što naš meni izdvaja od svih ostalih jeste jedan tajni sastojak, a to je ljubav, želja da usrećimo druge i učinimo posebnim svaki  trenutak proveden u toplom ambijentu našeg autentičnog restorana u kome svaki čaroban sastojak ima svoju “Pravu Priču” koju smo voljni da podelimo sa vama.

Pobegnite iz stresne svakodnevnice u oazu dobre energije našeg prijatnog, domaćinskog ambijenta i opustite se uz bogat i raznovrsan muzički program koji smo pripremili za vas.

Naš tim profesionalaca pobrinuo se da razmazi sva vaša čula. Dođite i uverite se!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Prava Priča
Average rating:  
 3 reviews
 by Milos

Pravi narodni repertoar

 by Ana

Bukirali smo sto , nadamo se super provodu ove subote !

 by Milos

Hrana je odlicna


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Prava Priča