• Kej Oslobođenja 73b
    Beograd, Zemun
  • 12:00h - 02:00h
  • Pop
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Reka Zemun- na samom kraju zemunskog šetaljišta, sa jedinstvenim pogledom na Dunav, smestio se restoran Reka, u kome je svaki provedeni trenutak doživljaj za pamćenje. Osim sjajnih specijaliteta, među kojima se izdvaja rečna riba uz dobro odabrano vino, u Reci se organizuju i svirke. 

Ukoliko želite da doživite duh života kraj reke, ovaj restoran je jedna od najboljih lokacija za to. Uz dobru hranu, odabrano piće, kao i nezaboravne svirke, doživljaji iz restorana Reka ostaće upamćeni. Uz Beograd noću lako dođite do svog mesta. 

Restoran Reka rezervacije - online brzo i jednostavno 

Restoran Padron poseduje kapacitet za 120 ljudi, idealno za druženje sa prijateljima u prijatnom ambijentu. Kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Reka. 

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Reka restoran - boemski kutak inspirisan Dunavom  

Osnovan 1993. godine, restoran Reka nastao je sa idejom da svojim posetiocima pruži nezaboravan doživljaj prestonice, a posebno Zemuna u kom  je udobno smešten. Kako mu i samo ime kaže, restoran Reka inspirisan je “lepim plavim Dunavom”  a to se vidi kako u meniju, tako i u detaljima enterijera. 

Restoran Reka Zemunski kej - meni za sve gurmane i sladokusce 

Na meniju restorana Reka pronaći ćete lagana predjela, mnogobrojne salate, koje će doći kao pravo osveženje tokom toplih dana. Osim toga na meniju se nalazi sjajan izbor rečne ribe, morskih plodova, ali i specijaliteta od mesa. Dakle,  očekuje vas raznolika ponuda, pa tako niko ko poseti ovaj restoran neće ostati gladan. 

Restoran Reka Zemun - dobar provod tokom cele nedelje

Ono što posebno izdvaja Reku, jeste što vas ovde osim dobre hrane čeka i sjajan provod i to tokom cele nedelje. Naime, u restoranu svira više bendova, a oni se smenjuju iz dana u dan. 

Interesatno je i to što vas od muzike ovde očekuju starogradske šansone, stare narodne pesme, ali i nešto brži ritam poput evergreen hitova, kao i dobrog starog rokenrola. Dakle, šarenolikost se ogleda i u ponudi hrane, ali i u melodijama koje ćete ovde čuti. 

Izlazak u Reku može biti odlično mesto za porodično okupljanje, jer će u ovom restoranu uživati sve generacije. 

Posetite restoran Reka i uverite se zašto se ubraja među kultne beograske restorane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Reka Zemun
Average rating:  
 1 reviews
 by Bojana

Riblji specijaliteti su im vrh


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Reka Zemun