• Kej Oslobođenja 73b
    Beograd, Zemun
  • 12:00h - 02:00h
  • Pop
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Na kraju zemunskog šetališta, sa božanstvenim pogledom na široki Dunav, restoran Reka je već dugi niz godina čuveno mesto za izlaske i dobar provod. Osnovan je 1993. godine i u teškim godinama koje su sledile postao je oaza za sve one koji nisu mogli, ni hteli da zaborave dobar duh Beograda: srdačno druženje, provod uz zvuke rock ‘n’ rolla, popa i evengreen muzike, dobrodošlicu uz bogatu trpezu...

Vesele boje, mnoštvo šarolikih detalja, dovoljno svetla, a opet ušuškana atmosfera, drvene grede koje uvek daju toplinu zagrejaće vam srca na prvi pogled.

Atmosfera u Reci je boemski razbarušena ali je jelovnik urbano šik. Ponuda „šmekerski“ nudi, između ostalog, primamljive i neobične lake obroke – predjela i salate (npr. pohovane masline punjene bademom) ali i riblje specijalitete (a kako bi bez njih moglo u restoranu koji se zove Reka?) i raznovrsna jela od mesa (npr. teleći medaljoni sa pršutom u sosu od žalfije).

Kao što dolikuje čuvenom restoranu, Reka je besprekorno uredna uz svu nonšalantnost i dosledno sprovedenu improvizaciju u uređenju prostora. Usluga je takođe na „visokoj nozi“, gospodski srdačna i domaćinski topla. Kad je kvalitet hrane u pitanju isto nema greške.

U Reci svakodnevno nastupa nekoliko različitih bendova: Balkan Ekspress, Euroekspress, La Luna, Big Deal, Bla-Bla (smenjuju se po danima ).  A subotom i nedeljom, preko dana u vreme ručka, svira kvartet Nostalgija.

Ukoliko želite odličan i nezaboravan provod uz sjajnu muziku, proverite da li su vam novac i kartice u novčaniku i svakako dođite neko veče u Reku!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Reka