• Omladinskih brigada 86d (West 65)
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Lounge
  • 200 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Ritual Beograd - smešten u jednom od najurbanijih delova Novog Beograda, bloku West 65, ovaj ugostiteljski objekat predstavlja spoj prefinjenosti i dobrog ukusa u svakom smislu. Elegantni enterijer u kombinaciji sa internacionalnom i domaćom kuhinjom čini ovaj restoran odličnom odlukom za ručak i večeru, pa čak i sasvim opušteno piće sa prijateljima. 

Baš kao i što mu samo ime kaže Ritual je restoran kome ćete se vraćati iznova i iznova, a uz Beograd noću možete rezervisati sto svaki put kada se za to odlučite. 

Rezervišite online brzo i jednostavno 

Ritual restoran poseduje kapacitet za 200 ljudi, a kako biste obezbedili svoje mesto u ovom restoranu potrebno je da rezervišete na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Dvostruki koncept restorana i istančan stil na delu 

Restoran Ritual je pravi primer istančanog stila koji se vidi kroz svaki detalj restorana. 

Posebno privlači pažnju činjenica da je restoran dvostrano orijentisan, pa ćete tako u jednom delu imati odličan pogled na otvorenu kuhinju gde pica majstori pripremaj ovo remek-delo italijanske kuhinje, dok ćete u drugom delu biti okrenti pogledu na dinamičan život koji se odvija van restorana. 

U Ritalu ćete pronaći jela internacionalne i domaće kuhinje, a samo neki od specijaliteta su tartar biftek, tuna biftek, hobotnica i mnogobrojne ribe. Zasladite se nekim od posebnih dezerta koji se ovde pripremaju za vas, a da bi užitak bio veći odaberite neko od vina iz njihove selekcije.  

Adresa i radno vreme restorana 

Restoran Ritual nalazi se na adresi Omladinskih brigada 86d (West 65) na Novom Beogradu. Radno vreme restorana je 08:00h - 00:00h, a svi koji planiraju da dođu svojim vozilom treba da znaju da su na raspolaganju gradska parking mesta. 

Posetite ovaj restoran i uverite se zašto važi za jedan od najekskluzivnijih beogradskih restorana

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Ritual
Average rating:  
 1 reviews
 by desa

Odlicni deserti


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Ritual