• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Beton hala, Stari grad
  • 12:00h - 01:00h (vikendom do 02:00h)
  • Lounge
  • 100 Ljudi

Program restorana

NEDELJA 11. April
Bašta radi do 22h

PONEDELJAK 12. April
Bašta radi do 22h

UTORAK 13. April
Bašta radi do 22h

SREDA 14. April
Bašta radi do 22h

ČETVRTAK 15. April
Bašta radi do 22h

PETAK 16. April
Bašta radi do 22h

SUBOTA 17. April
Bašta radi do 22h

Sakura restoran se nalazi u popularnoj Beton Hali, jedinstvenom mestu za prestoničko uživanje. Smešten na samom ušću Save u Dunav, ovaj restoran nudi spektakularni pogled na dve reke, kao i jedan sasvim novi i nesvakidašnji gastronomski doživljaj. 

Osnovna karakteristika restorana Sakura jeste sofisticirani spoj tradicionalnog azijskog stila i modernog spremanja hrane i pića. Restoran Sakura Beton Hala na prefinjen i elegantan način donosi u Beograd najfinije ukuse istoka, kojima se u potpunosti možete prepustiti. 

Restoran Sakura rezervacije - online brzo i lako

Ne propustite najbolja dešavanja i atmosferu popularnog restorana! Rezervacije za restoran Sakura Beograd možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Rezervacije za Sakura restoran je moguće izvršiti i putem nove beogradnocu ios i android aplikacije. Rezervisanjem putem aplikacije ostvarujete i poene koje posle možete unovčiti za razne pogodnosti.

Sakura jelovnik - hrana u popularnom restoranu

Kao što smo već napomenuli Sakura restoran je karakterističan po senzacionalnim ukusima Azije i Bliskog Istoka. Ovaj restoran je u Beograd doneo sjajne gastronomske specijalitete, a svako ko dođe i proba šta sve Sakura nudi sigurno je da će se vratiti bar još jednom. 

Sakura restoran Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Restoran Sakura Beograd se nalazi na jednoj od najpopularnijih lokacija u Beogradu, u okviru Beton hale na adresi Karađorđeva 2-4. Restorani u Beton Hali su najčešći izbor turista, ali i stanovnika Beograda koji vikendom najradije piju kafu pokraj reke. U samoj blizini se nalazi prostran parking tako da ne morate brinuti za svoje automobile.

Restoran Sakura parking za posetioce

Beton Hala, u kojoj je smešten ovaj popularni restoran, ima svoj veliki parking, pa svi oni koji odluče da posete Sakura Beograd sopstvenim automobilom ne moraju da brinu gde će parkirati svog četvorotočkaša.

Sakura radno vreme

Restoran Sakura je otvoren svakog dana od 12:00h do 01:00h, a vikendom se radno vreme produžava do 2 sata posle ponoći. Sasvim dovoljno vremena da tokom čitavog dana i večeri uživate u čarima ovog mesta.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Sakura