• Birčaninova 42
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 23:00h (vikendom 11:00h - 01:00h)
  • Lounge
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Šapat smešten u samom centru grada, predstavlja predivan ambijent, nastao sa željom da udovolji svim ljubiteljima tradicionalnih jela. Kada poželite kratak predah u toku dana, ili svečani porodični ručak, svratite u ovaj restoran koji će vam uvek poželeti toplu dobrodošlicu. 

U Šapatu organizuju i sve vrste proslava, pa tako najvažnije životne trenutke možete provesti u ovom hedonističkom kutku. Kako biste se i sami uverili u kvalitetnu ponudu domaćih gastronomskih specijaliteta, ali i izvrsne selekcije vina, posetite ovaj restoran i uživajte sa dragim ljudima.

Rezervišite svoje mesto online brzo i lako 

Restoran Šapat poseduje kapacitet za 90 ljudi, pa zato ukoliko želite svoje mesto treba da rezervišete na vreme.  

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Šapat restoran za istinske gurmane 

Ono čime se ovaj restoran posebno izdvaja jeste izuzetno kvalitetna ponuda vrhunskih specijaliteta domaće kuhinje, serviranih tako da osvajaju i na prvi pogled, ali i na prvi zalogaj. 

Na meniju restorana nalaze se raznovrsna topla i hladna predjela, supe i čorbe, kuvana jela, riba i plodovi mora, kao i brojne salate i jela po porudžbini. 

Iz ponude se posebno izdvajaju specijaliteti od roštilja, teleće pečenje i jagnjetina ispod sača, koja će osvojiti svakog istinskog gurmana.

Vrhunska selekcija vina iz privatnog vinskog podruma

Izvrsnu hranu prati ništa manje kvalitetna ponuda pića, a ono po čemu je ovaj restoran prepoznatljiv jeste impresivna ponuda vina koja dolaze iz njihovog vinskog podruma u Starom Slankamenu. 

Tako u ponudi ima preko 6.000 boca raznovrsnih vina, a predusretljivo osoblje će vas upoznati sa svakom bocom, i preporučiti vam najprikladniji izbor uz jelo koje ste odabrali.

Adresa i radno vreme restorana 

Restoran Šapat nalazi se na adresi Birčaninova 42, u samom centru grada, pa se tako na ovu lokaciju lako stiže iz bilo kog dela Beograda.

Radno vreme restorana je 08:00h - 23:00h radnim danima, a 11:00h - 01:00h vikendom.

Posetite ovo mesto, i uverite se zašto važi za jedan od najboljih beogradskih restorana u kojima se služi domaća kuhinja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Šapat Beograd
Average rating:  
 1 reviews
 by Milena

Jagnjetina ispod saca moja omiljena


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Šapat Beograd