• Birčaninova 42
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 23:00h (vikendom 11:00h - 01:00h)
  • Lounge
  • 90 Ljudi

Program restorana

SUBOTA 21. April
Šapat Bend

NEDELJA 22. April
Vino za dušu

PONEDELJAK 23. April
Vino za dušu

UTORAK 24. April
Vino za dušu

SREDA 25. April
Vino za dušu

ČETVRTAK 26. April
Vino za dušu

PETAK 27. April
Šapat Bend

Enterijer

Restoran Šapat se nalazi u srcu Beograda u prelepom ambijentu. Nastao je sa željom da udovolji svim ljubiteljima hrane pripremljene na tradicionalan način.

Kada poželite kratak predah u toku dana, svratite do restorana Šapat i uživajte u ukusnom ručku: raznovrsna topla i hladna predjela, supe i čorbe, kuvana jela, riba i plodovi mora, brojne salate, jela po porudžbini. Iz naše ponude posebno izdvajamo kompletnu ponudu specijaliteta sa roštilja, teleće pečenje i jagnjetinu ispod sača koja će oduševiti sve prave gurmane.

Pored vrhunske ponude hrane, restoran Šapat je prepoznatljiv i po impresivnoj ponudi vina koja dolaze iz našeg vinskog podruma u Starom Slankamenu. U ponudi Vas očekuje oko 6.000 boca različitih vrsta vina, a ljubazno i profesionalno osoblje rado će Vam preporučiti vino koje se najbolje slaže uz jelo koje ste odabrali.

Restoran Šapat organizuje i sve vrste proslava u prijatnom ambijentu u samom centru grada. Ukoliko spremate proslavu u krugu porodice ili kolektiva, nudimo usluge keteringa i dostavu posluženja na Vašu adresu.

Pozivamo Vas da dođete u restoran Šapat da zajedno uživamo!
Dođite kao gosti, a uživajte u našoj bajci kao prijatelji…

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Restoran Šapat

Mapa - Restoran Šapat

instagram feed