• Birčaninova 42
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 23:00h (vikendom 11:00h - 01:00h)
  • Lounge
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Šapat se nalazi u srcu Beograda u prelepom ambijentu. Nastao je sa željom da udovolji svim ljubiteljima hrane pripremljene na tradicionalan način.

Kada poželite kratak predah u toku dana, svratite do restorana Šapat i uživajte u ukusnom ručku: raznovrsna topla i hladna predjela, supe i čorbe, kuvana jela, riba i plodovi mora, brojne salate, jela po porudžbini. Iz naše ponude posebno izdvajamo kompletnu ponudu specijaliteta sa roštilja, teleće pečenje i jagnjetinu ispod sača koja će oduševiti sve prave gurmane.

Pored vrhunske ponude hrane, restoran Šapat je prepoznatljiv i po impresivnoj ponudi vina koja dolaze iz našeg vinskog podruma u Starom Slankamenu. U ponudi Vas očekuje oko 6.000 boca različitih vrsta vina, a ljubazno i profesionalno osoblje rado će Vam preporučiti vino koje se najbolje slaže uz jelo koje ste odabrali.

Restoran Šapat organizuje i sve vrste proslava u prijatnom ambijentu u samom centru grada. Ukoliko spremate proslavu u krugu porodice ili kolektiva, nudimo usluge keteringa i dostavu posluženja na Vašu adresu.

Pozivamo Vas da dođete u restoran Šapat da zajedno uživamo!
Dođite kao gosti, a uživajte u našoj bajci kao prijatelji…

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Šapat