• Kej Oslobođenja 53
    Beograd, Zemun
  • 12:00h - 00:30h
  • Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Šaran u Zemunu je kultno mesto za sve ljubitelje dobrog provoda. Pre više od jednog veka alas Vićentije Vukotić je u prizemlju svoje kuće otvorio kafanu, koja je, vrlo brzo, postala nadaleko čuvena po svojoj ribljoj čorbi jedinstvenog ukusa, čija se tradicionalna receptura i danas koristi.

Ova preslatka kuća, tik uz desnu obalu Dunava, pleni svojom arhitekturom i od svog nastanka okupljala je najslavnije ličnosti i imena iz raznih oblasti rada i života, a alasima je bila prvo mesto na koje su dolazili punih ruku sveže ribe, pravo iz svojih čamaca. To je ono čime se i danas Šaran restoran ponosi.

Restoran Šaran rezervacije - online brzo i lako

Šaran restoran poseduje kapacitet od 120 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Šaran.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Šaran restoran jelovnik - hrana koja se služi 

Ono pre svega čime restoran Šaran Beograd danas zauzima primat u ugostiteljskoj ponudi grada je svakako njegova kuhinja. Godine rada, iskustva, mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima su rezultirali jedinstvenom ponudom i kvalitetom. Šaran restoran je po svojoj kategorizaciji, riblji restoran sa četiri zvezdice. 

Tradicija na Dunavu je održana, bogata ponuda tradicionalnih, ali specifičnih jela od rečne ribe, je svakako ono što se od restorana očekuje. Restoran Šaran je otišao i korak dalje, u savremenim tokovima ne zaostaje, svom gostu sada pruža, svažinu i kvalitet mora i morskog blaga. Ima na ponudi Šaran restorana i specijaliteta za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša.

Opis Šaran restorana koji će vas oduševiti

Restoran Šaran pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge i vrhunskom ponudom u izboru dobre karte pića. Kuća je ispunjena masivnim komadima nameštaja od punog drveta, zidovi su uobličeni u toplinu boje sunca, materijali odslikavaju boje prelepog Dunava, a sitni dodaci plene unikatnošću i simbolizmom.

Restoran Šaran Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Šaran restoran smešten je u Zemunu, u ulici Kej Oslobođenja 53. Ovo popularno mesto nalazi se u prometnom delu gradu, pa svi oni koji požele da svrate lako mogu pronaći poznati restoran.

Parking kod popularnog Šaran restorana

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Šaran u Beogradu jeste ta da postoji privatni parking za goste restorana, tako da posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svim čarima ovog lokala. 

Restoran Šaran radno vreme

Restoran Šaran Beograd je otvoren svakog dana od 12:00h do 00:30h. Sasvim dovoljno vremena da provedete nezaboravne trenutke u restoranu koji pomera sve granice. 

Rezervacije su neophodne jer je restoran uvek pun. Zato dođite što pre i uverite se u posebnost ovog mesta, koje Beograd noću s razlogom svrstava među najbolje beogradske restorane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Šaran
Average rating:  
 1 reviews
 by Nemanja

Najbolja riba u Beogradu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Šaran