• Savsko šetalište bb
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Savanova je novootvoreni beogradski restoran smešten na Savskom šetalištu koji odiše luksuzom i odličan je reprezent beogradskih restorana kojima se ovaj grad može pohvaliti.

Savanova restoran je Idealno mesto za prvu kafu sa prijateljima, nedeljni ručak sa porodicom ili poslovni sastanak. Smešten na šetalištu, tik uz reku ovaj restoran iz kog se pruža prelep pogled pružiće vam potreban mir i zadovoljstvo. 

Savanova rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Savanova je 300 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Savanova restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Savanova jelovnik - hrana koja se služi u popularnom restoranu

Kada je u pitanju Savanova restoran jelovnik koji je na raspolaganju svim posetiocima ovog mesta takav je da može da zadovolji i one najizbirljivije poštovaoce gastronomskih specijaliteta.

U ponudi restorana Savanova nalazi se raznovrsna hrana, počev od vrhunskih predjela i specijaliteta od mesa, preko morskih plodova, pasti i pizza, pa sve do slasnih deserata koji na najbolji način upotpune svaki obrok. 

Uverite se zbog čega je menu Savanova restorana pogodan za sve gurmane i ljubitelje dobre hrane i finih ukusa. 

Opis restorana Savanova koji mami da ga posetite

Savanova restoran, pored savršene kuhinje, može da se pohvali i fantastičnim večernjim svirkama koje za posetioce ovog restorana priređuju samo najkvalitetniji muzičari. Pozitivna atmosfera i dobre vibracije se šire svakog dana u ovom poznatom i prestižnom prestoničkom restoranu. 

Enterijer ovog restorana je elegantnog i savremenog dizajna. Jedinstven je. Možete izabrati restoranski sto, separe, barski sto ili šank. Sve to, uz fantastičan pogled na Savu, učiniće veče, koje odlučite da provedete ovde, nezaboravnim.

Dođite i provedite se u jedinstvenom ambijentu ovog restorana.

Savanova Beograd -lokacija na kojoj se nalazi

Restoran Savanova adresa je Savsko šetalište bb, a nalazi se u samom centru Beograda, u opštini Stari Grad. Kao što mu i sam naziv kaže, restoran je smešten na obali reke Sava, pa posetioci imaju priliku da uživaju u prekrasnom pogledu na reku i suprotnu obalu. 

Restoran Savanova parking u neposrednoj blizini

Svi oni koji odluče da sopstvenim automobilom dođu do Savanova restorana trebalo bi da znaju da u neposrednoj blizini restorana postoji nekoliko javnih parkinga na kojima bi mogli da ostave svog četvorotočkaša. Jedan od njih svakako je i novi parking u okviru kompleksa Beograd na vodi, kao i parkiralište Karađorđeva. 

Savanova radno vreme 

Kada je u pitanju radno vreme Savanova restoran je otvoren svakog dana od 09:00 do 01:00 posle ponoći. Svi koji žele da uživaju u prekrasnom ambijentu ovog restorana i čarobnoj kuhinji su dobrodošli. 

Uverite se zbog čega restoran Savanova Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje bi svakako trebalo posetiti.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran SavaNova
Average rating:  
 1 reviews
 by Marija

Top, top. top


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran SavaNova