• Kej Oslobođenja 35
    Beograd, Zemun
  • 12:00h - 01:00h
  • Pop / Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Stara Sent Andrea stvoren je da pruži luksuzno gastronomsko iskustvo na zemunskoj obali Dunava. Osim predivnog ambijenta i elegantnog enterijera, ovaj restoran izdvaja jedinstvena ponuda sveže jadranske ribe, koja stiže svakog četvrtka i petka. 

Zemunski šarm, u kombinaciji sa vrsnim poznavanjem morskih specijaliteta i najkvalitetnijih vina, čini ovaj restoran idealnim mestom za istinske hedoniste, bilo da žele da se opuste uz ručak sa porodicom i prijateljima, da organizuju poslovno okupljanje, ili iznenade voljenu osobu romantičnom večerom kraj reke. 

Online rezervacije brzo i lako 

Restoran Sent Andrea poseduje kapacitet za 70 ljudi, te kako biste bili deo ovog jedinstvenog gastronomskog kutka, vrlo je važno da rezervišite na vreme. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Duh Jadrana na obali Dunava u restoranu Sent Andrea

Jedinstveni restoran sa najlepšom baštom na Zemunskom keju, već 30 godina donosi duh Jadrana na obalu Dunava.  Restoran Sent Andrea je prepoznat kao izuzetno autentičan kutak za uživanje u najkvalitetnijim morskim specijalitetima koji su propraćeni izvanrednom selekcijom svetskih vina. 

U ovom restoranu sve je podređeno hedonizumu, pa tako enterijer odiše elegancijom i svedenim detaljima, kako bi se uklopio uz izvrsno dekorisana i još ukusnija jela koja će vam biti servirana. 

Ljubitelji morskih plodova mogu uživati u svežem ulcinjskom ulovu, koji u restoran Sent Andrea stiže svakog četvrtka i petka, a na meniju restorana nalazi se i rečna riba. Posebno se ističe da se u Sent Andrei hrana pravi od dnevno svežih namirnica. 

Sent Andrea restoran - tradicija koja ide u korak sa vremenom 

Iako ima dugu tradiciju,  restoran Stara Sent Andrea prati sve savremene tokove, kako bi svojim gostima iz godine u godinu pružao vrhunsku uslugu, i nezaboravna gastronomska iskustva. 

Tako u ovom restoranu poziv konobara funkcioniše po principu  bell button tastera, kako bi sve bilo prilagođeno gostu. Užitak u vrhunskoj hrani i piću upotpunjen je staroradskom muzikom, ali i laganom pop muzikom.

Adresa, parking i radno vreme restorana 

Restoran Sent Andrea nalazi se na adresi Kej Oslobođenja 35, u najlepšem delu Zemuna. Radno vreme restorana je 12:00h - 01:00h.

Svi koji planiraju da restoran Sent Andrea posete svojim vozilom, treba da znaju da je privatan parking obezbeđen za goste, pa neće morati da brinu o tome gde će parkirati svog četvorotočkaša. 

Posetite ovaj restoran i otkrijte zašto važi za jedan od najleših restorana u Beogradu koji služi morske plodove. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Stara Sent Andrea
Average rating:  
 1 reviews
 by Aleksandra

Uvek kada sam u Zemunu posetim ovaj restoran...Jako lep ambijent, sa jako ukusnom hranom i ljubaznim osobljem.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Stara Sent Andrea