• Skadarska 21
    Beograd, Dorćol, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Šešir moj je idilično mesto gde u prelepoj atmosferi moderno opremljenog ambijenta možete uživati u opuštajućem razgovoru i druženju sa prijateljima i porodicom. Šešir moj restoran se nalazi u srcu Beograda, u opštini Stari grad, pa do njega možete stići veoma lako. Lepo uređen prostor i ljubazna usluga čine ovaj restoran savršenim za uživanje u najboljem društvu.

Restoran Šešir moj rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Šešir moj je 100 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Šešir moj restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Šešir moj jelovnik - hrana koja se služi u ovom restoranu

Na jelovniku Šešir moj restorana može se pronaći ponešto za svakoga. Ovde vas očekuju sjajne supe i čorbe, kao i topla predjela. Glavno jelo dolazi u vidu roštilja ili ribe, pa svi gurmani mogu u potpunosti uživati u ovim specijalitetima. 

Šešir moj restoran nudi i širok izbor pića, bilo da su u pitanju bezalkoholna ili akoholna, strana ili domaća pića, kao i poslastica, tako da svi sladokusci mogu maksimalno uživati. 

Šešir moj Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Restoran Šešir moj nalazi se u samom centru grada, u Skadarskoj 21, na Dorćolu. Skadarlija je poznata kao mesto gde su najbolji ugostiteljski objekti, tako da nema sumnje da je i Šešir moj jedan od takvih. 

Šešir moj restoran radno vreme

Šešir moj je otvoren svakog dana od 09:00h do 01:00h, stoga dođite i uverite se u sve ono što ovaj restoran može da pruži. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Šešir Moj