• Skadarska 21
    Beograd, Dorćol, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Program restorana

ČETVRTAK 23. Maj
Tamburaši od 20h

PETAK 24. Maj
Tamburaši od 20h

SUBOTA 25. Maj
Tamburaši od 20h

NEDELJA 26. Maj
Tamburaši od 20h

PONEDELJAK 27. Maj
Tamburaši od 20h

UTORAK 28. Maj
Tamburaši od 20h

SREDA 29. Maj
Tamburaši od 20h

Beograd Noću

Restoran Šešir moj je idilično mesto gde u prelepoj atmosferi moderno opremljenog ambijenta možete uživati u opuštajućem razgovoru i druženju sa prijateljima i porodicom. Šešir moj restoran se nalazi u srcu Beograda, u opštini Stari grad, pa do njega možete stići veoma lako. Lepo uređen prostor i ljubazna usluga čine ovaj restoran savršenim za uživanje u najboljem društvu.

Restoran Šešir moj rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Šešir moj je 100 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Šešir moj restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Šešir moj jelovnik - hrana koja se služi u ovom restoranu

Na jelovniku Šešir moj restorana može se pronaći ponešto za svakoga. Ovde vas očekuju sjajne supe i čorbe, kao i topla predjela. Glavno jelo dolazi u vidu roštilja ili ribe, pa svi gurmani mogu u potpunosti uživati u ovim specijalitetima. 

Šešir moj restoran nudi i širok izbor pića, bilo da su u pitanju bezalkoholna ili akoholna, strana ili domaća pića, kao i poslastica, tako da svi sladokusci mogu maksimalno uživati. 

Šešir moj Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Restoran Šešir moj nalazi se u samom centru grada, u Skadarskoj 21, na Dorćolu. Skadarlija je poznata kao mesto gde su najbolji ugostiteljski objekti, tako da nema sumnje da je i Šešir moj jedan od takvih. 

Šešir moj restoran radno vreme

Šešir moj je otvoren svakog dana od 09:00h do 01:00h, stoga dođite i uverite se u sve ono što ovaj restoran može da pruži. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Šešir Moj
Average rating:  
 1 reviews
 by janko

Jako lepo mesto u Skadarliji


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Šešir Moj