• Andre Nikolića 1-3
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 01:00h (vikendom od 09:00h)
  • Pop
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Sheher nalazi se u ulici Andre Nikolića 1-3, ušuškani kutak Savskog Venca stvoren za beg od gradske gužve, za opuštanje i uživanje, za druženje i ćutanje udvoje. Ovaj restoran je jedno od najlepših mesta za izlazak koje Beograd može da ponudi.

Restoran Sheher rezervacije - online brzo i lako

Sheher restoran poseduje kapacitet od 80 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u restoranu Sheher.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Sheher restoran jelovnik - hrana koja se služi u ovom restoranu

U restoranu Sheher Park Cafe možete očekivati i bogat meni. Počev od ukusnih čorbi, predjela, glavnih jela do samog deserta. Verujemo da ćete na prvom zalogaju osetiti istinsko blaženstvo ukusa. Samim tim ekskluzivnost već na prvom koraku opravdava i cene u restoranu Sheher.

Ovde možete probati i specijalitete poput bifteka sa guščijom džigericom flambiranom u amaretu ili jednostavnije, probati ćuretinu sa njokama u sosu sa uljem od tartufa, losos “Mile Fule” i na kraju se zasladiti Panakotom ili Čokoladnim sufleom. Šta god da poručite, videćete da su sastojci prvoklasni, receptura originalna, a tanjiri bogato ukrašeni. Od ukusne i prvoklasne hrane, veoma ljubaznog osoblja koje vam je uvek na raspolaganju, do vrhunskog ambijenta.

Pored izuzetnih specijaliteta i hrane, restoran Sheher nudi i preko 30 belih i crvenih vina, ali samo vrhunskog kvaliteta i iz najboljih vinarija. Vina su probrana tako da se u ponudi nađu ona koja se retko viđaju u Beogradu , poput “Merlot-a” italijanske vinarije "Patrimo", ili vino “Chateau Pichon”.

Opis restorana Sheher Park Cafe koji će vas osvojiti svojim šarmom

U toplom ambijentu restorana Sheher osoblje će vas dočekati sa osmehom i prigrliti dobrodošlicom. Uz taktove lagane muzike, u restoranu Sheher možete popijti svoju prvu jutarnju kafu ili se prepustite gastronomskoj čaroliji koju stvaraju kuvari ovog restorana.

Slasni zalogaji internacionalnog menija upotpuniće vaše male jubileje, poslovne uspehe i intimne trenutke, a večeri, uvek rezervisane za romantiku, obojiće posebnom aromom i vrhunska vina.

Enterijer restorana Sheher čini art deko tehno oaza sa modernim nameštajem, pravougaonim tamnim lusterima i jednostavne svedene linije. Bela boja preovladava ambijentom, sa pojedinim šarenim detaljem.

Ulaskom u restoran Sheher osetićete pravi luksuz, ukuse i mirise koje do sad niste imali prilike da probate.

Restoran Sheher Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Sheher restoran smešten je u samom centru Beogradu, opštini Savski venac u ulici Andre Nikolića 1-3. Ovo popularno mesto nalazi se u prometnom delu gradu, pa svi oni koji požele da svrate lako mogu pronaći poznati restoran.

Parking kod restorana Sheher Park Cafe u Beogradu

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Sheher u Beogradu jeste ta da ne postoji privatni parking za goste restorana, ali posetioci bez problema mogu naći parking mesto na ulici u neposrednoj blizini lokala.

Radno vreme Sheher restorana

Restoran Sheher Beograd je otvoren svakog radnog dana od 8h ujutru do 1h posle ponoći, dok je vikendom radno vreme od 09:00 do 01:00. Sasvim dovoljno vremena da provedete nezaboravne trenutke u restoranu koji pomera sve granice. 

Specifična atmosfera restorana Sheher izmamiće vam osmeh i kada ste tužni ili neraspoloženi i biće razlog da se uvek vraćate u ovaj beogradski restoran. Dođite i proverite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Sheher
Average rating:  
 1 reviews
 by Jasna

Jako lepo


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Sheher